Szép az idő, cak nagyon fúú a szél és hideg van brrrrr...

A kávé tálalva...
Ki kér???
vagy esetleg teát?

De attol vagy a legbetegebb.En a tiszta dolgok hive vagyok

kedves harlot,kerlek segits!te mikor idezetet irsz be,akkor begepeled,vagy valamilyen modon "importalod"?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 08:01
Törölt felhasználó (21812)

maradj a víznél akkóó!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 20. péntek 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Amugy a viz se tiszta... (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 20. péntek 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
ittam en mar szovatan forrasvizet....
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 20. péntek 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 08:21
nem pont arra gondoltam...hanem egy 60 fokos haziszottesre...de az almapalesz az legyen csak almabol, a korte kortebol stb.
Amugy a viz se tiszta...

Amugy a viz se tiszta...
Úgy érted az idézetet, hogy linket szúrok be egy másik honlaphoz? Azt úgy csinálom, hogy a böngésző címsorából bemásolom az url-t ide az "url beszúrása" pontban megjelenő ablakba, aztán az oké gomb után kapsz egy ablakot, ahová beírhatod, hogy milyen szöveg jelenjen meg, amire a többiek rákattintanak.
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 20. péntek 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 08:17

kedves harlot,kerlek segits!te mikor idezetet irsz be,akkor begepeled,vagy valamilyen modon "importalod"?
Na, a ma reggeli kérdésem nektek. Remélem vicces történeteket hallunk.
Szóval: Volt-e GYEREKKOROTOKBAN olyan dolog, amiben nagyon hittetek, hogy az úgy van, és később kiderült, hogy nagy tévedés?
Nekem több is volt:
1) Azt hittem, hogy a villamos/vonatsínben áram van, ezért nem léptem rá sokáig.
2) Egyszer kezembe került a Káma Szutra zsenge lánykoromban, és ott olvastam, hogy a férfi ki-be húzgálja lingamját a nő jónijában. Azt gondoltam, hogy ez egy undorító dolog, és szentül megfogadtam, hogy ha én ide kerülök, nem fog a férfi mozogni. Hihihi
Nos, van még valakinek ilyen története?
Szóval: Volt-e GYEREKKOROTOKBAN olyan dolog, amiben nagyon hittetek, hogy az úgy van, és később kiderült, hogy nagy tévedés?
Nekem több is volt:
1) Azt hittem, hogy a villamos/vonatsínben áram van, ezért nem léptem rá sokáig.
2) Egyszer kezembe került a Káma Szutra zsenge lánykoromban, és ott olvastam, hogy a férfi ki-be húzgálja lingamját a nő jónijában. Azt gondoltam, hogy ez egy undorító dolog, és szentül megfogadtam, hogy ha én ide kerülök, nem fog a férfi mozogni. Hihihi

köszönöm,nem egeszen erre gondolta,hanem pl.az idezetre a 11000 vesszöböl,azt betüszerint be kellett gepelned?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 08:26

Úgy érted az idézetet, hogy linket szúrok be egy másik honlaphoz? Azt úgy csinálom, hogy a böngésző címsorából bemásolom az url-t ide az "url beszúrása" pontban megjelenő ablakba, aztán az oké gomb után kapsz egy ablakot, ahová beírhatod, hogy milyen szöveg jelenjen meg, amire a többiek rákattintanak.
Ja, és még egy: azt hittem, hogy a betonkeverős autó felborul, ha elkezd forogni rajta a tartály. Mekkora műszaki zseni vagyok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 08:31

Na, a ma reggeli kérdésem nektek. Remélem vicces történeteket hallunk.
Nekem több is volt:
Nekem több is volt:

Ja, bocs. Hát, ha megvan valahol a gépemen v. neten, akkor bemásolom, ha nincs, akkor beírom (gépírásból érettségiztem, nem tart sokáig..)
A 11ezer vesszőt másoltam, mert megvan. A 9 és fél hetet beírtam. (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 20. péntek 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 08:32
A 11ezer vesszőt másoltam, mert megvan. A 9 és fél hetet beírtam. (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 20. péntek 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)

köszönöm,nem egeszen erre gondolta,hanem pl.az idezetre a 11000 vesszöböl,azt betüszerint be kellett gepelned?
Kijelöli a területet amit be akarsz tenni (egér jobb gomb) ctrl+c megnyomása (ezzel kimásolod) az üzi ablakba ctrl+v ezzel beilleszted és elküldöd
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 20. péntek 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 08:32

igyni: "köszönöm,nem egeszen erre gondolta,hanem pl.az idezetre a 11000 vesszöböl,azt betüszerint be kellett gepelned?"
ertettem,köszönöm!egy Kosztolanyi verset szerettem volna betenni,de sajnos csak 2 ujjal gepelek es igy nagyon sokaig tartana,de mindegy...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 08:34

Ja, bocs. Hát, ha megvan valahol a gépemen v. neten, akkor bemásolom, ha nincs, akkor beírom (gépírásból érettségiztem, nem tart sokáig..)
A 11ezer vesszőt másoltam, mert megvan. A 9 és fél hetet beírtam.
A 11ezer vesszőt másoltam, mert megvan. A 9 és fél hetet beírtam.
én is bocs hogy bele kotyogtam...