Ki kér???
vagy esetleg teát?
De attol vagy a legbetegebb.En a tiszta dolgok hive vagyok
kedves harlot,kerlek segits!te mikor idezetet irsz be,akkor begepeled,vagy valamilyen modon "importalod"?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 08:01
Törölt felhasználó (21812)
maradj a víznél akkóó!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 20. péntek 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 20. péntek 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
nem pont arra gondoltam...hanem egy 60 fokos haziszottesre...de az almapalesz az legyen csak almabol, a korte kortebol stb.Amugy a viz se tiszta... (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 20. péntek 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
ittam en mar szovatan forrasvizet....
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 20. péntek 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 08:21
nem pont arra gondoltam...hanem egy 60 fokos haziszottesre...de az almapalesz az legyen csak almabol, a korte kortebol stb.
Amugy a viz se tiszta...
nem pont arra gondoltam...hanem egy 60 fokos haziszottesre...de az almapalesz az legyen csak almabol, a korte kortebol stb.Amugy a viz se tiszta...
Úgy érted az idézetet, hogy linket szúrok be egy másik honlaphoz? Azt úgy csinálom, hogy a böngésző címsorából bemásolom az url-t ide az "url beszúrása" pontban megjelenő ablakba, aztán az oké gomb után kapsz egy ablakot, ahová beírhatod, hogy milyen szöveg jelenjen meg, amire a többiek rákattintanak.
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 20. péntek 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 08:17
kedves harlot,kerlek segits!te mikor idezetet irsz be,akkor begepeled,vagy valamilyen modon "importalod"?
Na, a ma reggeli kérdésem nektek. Remélem vicces történeteket hallunk.
Szóval: Volt-e
Nekem több is volt:
1) Azt hittem, hogy a villamos/vonatsínben áram van, ezért nem léptem rá sokáig.
2) Egyszer kezembe került a Káma Szutra zsenge lánykoromban, és ott olvastam, hogy a férfi ki-be húzgálja lingamját a nő jónijában. Azt gondoltam, hogy ez egy undorító dolog, és szentül megfogadtam, hogy ha én ide kerülök, nem fog a férfi mozogni. Hihihi
Nos, van még valakinek ilyen története?
GY
olyan dolog, amiben nagyon hittetek, hogy az úgy van, és később kiderült, hogy nagy tévedés? alf
ER alf
EK alf
KOROTOKBANNekem több is volt:
1) Azt hittem, hogy a villamos/vonatsínben áram van, ezért nem léptem rá sokáig.
2) Egyszer kezembe került a Káma Szutra zsenge lánykoromban, és ott olvastam, hogy a férfi ki-be húzgálja lingamját a nő jónijában. Azt gondoltam, hogy ez egy undorító dolog, és szentül megfogadtam, hogy ha én ide kerülök, nem fog a férfi mozogni. Hihihi
köszönöm,nem egeszen erre gondolta,hanem pl.az idezetre a 11000 vesszöböl,azt betüszerint be kellett gepelned?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 08:26
Úgy érted az idézetet, hogy linket szúrok be egy másik honlaphoz? Azt úgy csinálom, hogy a böngésző címsorából bemásolom az url-t ide az "url beszúrása" pontban megjelenő ablakba, aztán az oké gomb után kapsz egy ablakot, ahová beírhatod, hogy milyen szöveg jelenjen meg, amire a többiek rákattintanak.
Ja, és még egy: azt hittem, hogy a betonkeverős autó felborul, ha elkezd forogni rajta a tartály. Mekkora műszaki zseni vagyok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 08:31
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Na, a ma reggeli kérdésem nektek. Remélem vicces történeteket hallunk.
Nekem több is volt:
GY
olyan dolog, amiben nagyon hittetek, hogy az úgy van, és később kiderült, hogy nagy tévedés? alf
ER alf
EK alf
KOROTOKBANNekem több is volt:
Ja, bocs. Hát, ha megvan valahol a gépemen v. neten, akkor bemásolom, ha nincs, akkor beírom (gépírásból érettségiztem, nem tart sokáig..)
A 11ezer vesszőt másoltam, mert megvan. A 9 és fél hetet beírtam. (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 20. péntek 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 08:32
A 11ezer vesszőt másoltam, mert megvan. A 9 és fél hetet beírtam. (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 20. péntek 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
köszönöm,nem egeszen erre gondolta,hanem pl.az idezetre a 11000 vesszöböl,azt betüszerint be kellett gepelned?
Kijelöli a területet amit be akarsz tenni (egér jobb gomb) ctrl+c megnyomása (ezzel kimásolod) az üzi ablakba ctrl+v ezzel beilleszted és elküldöd
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 20. péntek 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 08:32
igyni: "köszönöm,nem egeszen erre gondolta,hanem pl.az idezetre a 11000 vesszöböl,azt betüszerint be kellett gepelned?"
ertettem,köszönöm!egy Kosztolanyi verset szerettem volna betenni,de sajnos csak 2 ujjal gepelek es igy nagyon sokaig tartana,de mindegy...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 08:34
Ja, bocs. Hát, ha megvan valahol a gépemen v. neten, akkor bemásolom, ha nincs, akkor beírom (gépírásból érettségiztem, nem tart sokáig..)
A 11ezer vesszőt másoltam, mert megvan. A 9 és fél hetet beírtam.
A 11ezer vesszőt másoltam, mert megvan. A 9 és fél hetet beírtam.
én is bocs hogy bele kotyogtam...
mi a címe?
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 20. péntek 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 08:36
ertettem,köszönöm!egy Kosztolanyi verset szerettem volna betenni,de sajnos csak 2 ujjal gepelek es igy nagyon sokaig tartana,de mindegy...
Lecsuklik minden pilla most,
nem is találsz több villamost,
így járok én is itt, gyalog,
köröttem olcsó angyalok.
Kármin, sáfrány, körúti nők,
selyem harisnyák, rossz cipők
s ami búsítja bús dalom,
s fanyar arcon fájdalom.
Ha a sír szavát hallanád,
nem hallanál ily balladát.
Egy árva költő tévelyeg,
s itt méri a mély éjeket.
Egy görbe utcán remegőn
járkálok, mint a temetőn.
Ó élet! sár! láz! csúnya út!
A vége és a mélye rút.
De jó itt, mert ez utca fáj,
és szép, mert téboly ez a táj,
s álarc alól mártír-szemek,
testvér szemei rémlenek.
Festett az arcom nékem is
és szenvedés ez ékem is.
Jaj, a költő gyomrába kóc,
ő is beteg és torz bohóc.
köröttem olcsó angyalok.
s ami búsítja bús dalom,
s fanyar arcon fájdalom.
Egy árva költő tévelyeg,
Egy görbe utcán remegőn
járkálok, mint a temetőn.
Ó élet! sár! láz! csúnya út!
A vége és a mélye rút.
De jó itt, mert ez utca fáj,
és szép, mert téboly ez a táj,
s álarc alól mártír-szemek,
testvér szemei rémlenek.
Festett az arcom nékem is
és szenvedés ez ékem is.
Jaj, a költő gyomrába kóc,
ő is beteg és torz bohóc.
nem is tartott soká...
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 20. péntek 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 08:40
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 20. péntek 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Lecsuklik minden pilla most,
köröttem olcsó angyalok.
s ami búsítja bús dalom,
s fanyar arcon fájdalom.
Egy árva költő tévelyeg,