Hahó, hol van a megszokott karszékem s a garrone-om???? :)))) No, csak azért!

Most jut eszembe itt, ahogyan Vazi horkolása lassan egészen otthonossá teszi a nappalit: ki mikor, melyik napszakban szereti a párját egy kis "etyepetyére" félrehódítani a lesötétített, meghitt "pásztorórás" szobácskába? És milyen ráhangolós cseleket, praktikákat vet be, ha a "drágámnak" éppen más elképzelései lennének az idő hasznos eltöltéséről...? :))))
a karszekben en ülök,a garrone a kezemben van es csak akkor kapsz belöle,ha "ramülsz"
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 20. péntek 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 21:45

Hahó, hol van a megszokott karszékem s a garrone-om???? :)))) No, csak azért!

Csak akkor, ha már a "hósövényt" felállítottad a földrecsusszanást meggátolandó! :))))
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 20. péntek 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 22:09

a karszekben en ülök,a garrone a kezemben van es csak akkor kapsz belöle,ha "ramülsz"

sövenyem csak egy van(orr-)de a csuszamlast meggatolando modszerem igazan biztos
Te mindenkiben így megbízol??
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 18. szerda 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 18. szerda 23:56
Törölt felhasználó (57133)

Te vagy az én emberem...:)))))
Majd egyszer talán rájössz, hogy bizonyos emberek kedvét rohadtul fel tudja turbózni egy ilyen s*arság! Lelki szegények, van ilyen.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 19. csütörtök 14:08

tudod, ez egy kibaszott jó nappali volt, és itt mindenkit úgy fogadtunk, mint egy kedves barátot... teljesen értelmetlen ez a tüske bennem...semmi jelentősége nincs, hogy kié az x. hsz, csak az enyémet és a tiédet is mindenki tiszteletben tartotta, mert egyszerűen kértük, és megértették, hogy nekünk ez fontos...és normális esetben nem is foglalkoznék vele, csak rohadtul el tudja rontani az ember kedvét egy ilyen szarság...
Neked pár kiló plusz nem árt! nem tudom, mit görcsölsz:D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 19. csütörtök 22:41
Törölt felhasználó (24620)

hm.. ha egy kicsit korábban lenne, nem hezitálnék rajta ennyit... :(
Áhh, később :(
Pedig úgy bekészültem rá..
Ez a baj azzal, ha az ember későn jön haza...
Este már nem is szabad komlyan enni, ha az ember le akar feküdni
Áhh, később :(
Pedig úgy bekészültem rá..
Ez a baj azzal, ha az ember későn jön haza...
Este már nem is szabad komlyan enni, ha az ember le akar feküdni
nem görcs, csak este már nem jó, ha emésztetlen kajával a gyomrában fekszik le az ember...
Ma viszont munka után átmentem bátyámhoz és gesztenyéztünk. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 21. szombat 00:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 21. szombat 00:36
Ma viszont munka után átmentem bátyámhoz és gesztenyéztünk. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 21. szombat 00:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)

Neked pár kiló plusz nem árt! nem tudom, mit görcsölsz:D
Ma is történtek érdekes dolgok melóban..
És milyen késő lett most.
Pedig még játszani is akarok. Ismeri valaki a POPCAP nevű cég kíváló játékait? Rendkívül addiktívak.
És milyen késő lett most.
Pedig még játszani is akarok. Ismeri valaki a POPCAP nevű cég kíváló játékait? Rendkívül addiktívak.
Ehh, ki volt az aki a szániról lelopta a képemet, amit fényképeztem a melóhelyem mellett és felrakta a kismalacra? >:(
Azok az idióta szabályok mindig:-) Én simán felrúgom:-) Mármint a szabályokat. Vannak elveim. Ezek közé tartoznak a szabályok felborításai is:-)
Na idáig tartott visszaolvasgatni:-) Most vagyok álmos, menni kell, különben átesek a holtponton. Milyen kép? Hogy? Jó éjt! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 21. szombat 00:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 21. szombat 00:44
Na idáig tartott visszaolvasgatni:-) Most vagyok álmos, menni kell, különben átesek a holtponton. Milyen kép? Hogy? Jó éjt! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 21. szombat 00:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

nem görcs, csak este már nem jó, ha emésztetlen kajával a gyomrában fekszik le az ember...
Ma viszont munka után átmentem bátyámhoz és gesztenyéztünk.
Ma viszont munka után átmentem bátyámhoz és gesztenyéztünk.
ez nem szabály, egyszerűen nem tesz jót
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 21. szombat 01:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 21. szombat 01:02
Törölt felhasználó (368273)

Azok az idióta szabályok mindig:-) Én simán felrúgom:-) Mármint a szabályokat. Vannak elveim. Ezek közé tartoznak a szabályok felborításai is:-)
Na idáig tartott visszaolvasgatni:-) Most vagyok álmos, menni kell, különben átesek a holtponton. Milyen kép? Hogy? Jó éjt!
Na idáig tartott visszaolvasgatni:-) Most vagyok álmos, menni kell, különben átesek a holtponton. Milyen kép? Hogy? Jó éjt!
jóregg!
egész héten korán keltem, ma sem tudtam tovább aludni...charlotte megnéztem, király, annyira jellegzetes a csípőmozgása
...szexre nincs kedvenc napszak, bár nekem nagyon bejön a reggeli félkómás, amikor még nem elég éber az agyam, és mindegy, hogy hol, lehet izgalmas helyen is, pince, fürdő, garázs, konyha, de semmiképpen nem elsötétített helyiségben...nem baj az, ha látja az ember mit vesz a szájába:):):)...és nem ragaszkodom steril körülményekhez, nyilván nem az egész napos "kukoricakapálás a tűző napon" után gondoltam a szexelést, de nem kell minden dugás előtt zuhanyozni...más kérdés nem volt?
asszem mindere reagáltam...jah, eprecske: sajna tudom, és mindig csalódom egy kicsit, de mivel "ti" vagytok többen, már nem izgat :D:D:D:D
egész héten korán keltem, ma sem tudtam tovább aludni...charlotte megnéztem, király, annyira jellegzetes a csípőmozgása

asszem mindere reagáltam...jah, eprecske: sajna tudom, és mindig csalódom egy kicsit, de mivel "ti" vagytok többen, már nem izgat :D:D:D:D
Jó reggelt.

Nemrég hegyvidékekről láttam fényképeket és eszembe jutott egy eset pár évvel ezelőttről.
Túráztunk a Tátrában és majdnem lezuhantam egy szikláról, mert a láncot, amibe kapaszkodtam valaki megfogta és ettől kilendültem a párkányról.
TI VOLTATOK MÁR ÉLETVESZÉLYBEN?
Túráztunk a Tátrában és majdnem lezuhantam egy szikláról, mert a láncot, amibe kapaszkodtam valaki megfogta és ettől kilendültem a párkányról.

Kellemes hétvégét mindenkinek! :-)
Megyek, mert a kisded ajándékot rejtett nekem a pelenkájába ;-)))
Megyek, mert a kisded ajándékot rejtett nekem a pelenkájába ;-)))
régi vicc, de király: egyszer, amikor apám megfogadta, hogy agglegény marad
asszem még nem, de sokszor talán az ember nem is tudja, hogy veszélyben az élete (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 21. szombat 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 21. szombat 08:16

asszem még nem, de sokszor talán az ember nem is tudja, hogy veszélyben az élete (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 21. szombat 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Nemrég hegyvidékekről láttam fényképeket és eszembe jutott egy eset pár évvel ezelőttről.

Halihóóóóóóóóó.
Szép napot mindenkinek!
1, életveszély még nem volt, csak veszélyes helyzet(drivingolás közben az otopályán két vadbarom versengett egymással, én meg elöttük araszoltam kilohusszal....)
2, a szerelmeskedésnek nincsen elfogadott időpontja szint bárhol bármikor de nem bárkivel!!!
3, az ember sok minden szeretne lenni amikor törpe, én spec masiniszta, tüzoltő késöbb asztalosnak is elmentem volna aztán eladó lettem:(
, vagy :) nem is tudom igazán, hogy jó döntés volt -e a kereskedelem volt (van) benne sok jó és sok ccar is...
Szép napot mindenkinek!
1, életveszély még nem volt, csak veszélyes helyzet(drivingolás közben az otopályán két vadbarom versengett egymással, én meg elöttük araszoltam kilohusszal....)
2, a szerelmeskedésnek nincsen elfogadott időpontja szint bárhol bármikor de nem bárkivel!!!
3, az ember sok minden szeretne lenni amikor törpe, én spec masiniszta, tüzoltő késöbb asztalosnak is elmentem volna aztán eladó lettem:(
, vagy :) nem is tudom igazán, hogy jó döntés volt -e a kereskedelem volt (van) benne sok jó és sok ccar is...

jó reggel Pókkirálykisasszony!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 21. szombat 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 21. szombat 08:54

asszem még nem, de sokszor talán az ember nem is tudja, hogy veszélyben az élete

asszem még nem, de sokszor talán az ember nem is tudja, hogy veszélyben az élete