üdvözlünk Charlottban? ha benne leszek engem is üdvözöltök?
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 25. szerda 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Na jól van! Nagyon elfoglalt ma mindenki! Inkább megyek a korcsmába a kollégák után! ott majd gondolok reátok, miközben iszom a felest, majd a legjobb magyar sört!
mindenkinek!
Szeretettel üdvözlök mindenkit bennem!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 25. szerda 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Bárcsak Benned lennék!
Asszem éreznéd... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 25. szerda 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 25. szerda 14:48
Asszem éreznéd... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 25. szerda 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
sziasztok.
nem emlékszel az éjszaka történtekre? ejha! nekem valami rémlik
nem emlékszel az éjszaka történtekre? ejha! nekem valami rémlik
rumi kedves, köszönöm a gondoskodást, látom, még nem fogyott el. délelőtt beszéltem prunével, mondta, hogy gondoltál rám. bevallom, kicsit féltem, nem marad, mire ideérek
asszem, neki is ülök :)
asszem, neki is ülök :)
vad, kedves, drága. kinek hoztál pécsi csapvizet? locsoljuk a virágotkat? töltsük fel az akváriumot? (hé! van akváriumunk?)
?????????????
surdapapa: te teljesen más fagyállóról beszélsz. ha katinka által felajánlott fagyállót használom a gépbe, akkor azt nem sajnálom. ha az általad emlitett fagyállót öntöm a gépbe, úúúúú! az bűn!!! gégém pedig még nem fagyállózom, habár... lehet, annak is eljön az ideje.
apropó, makk... a töködön a makkod törhetjük?
háttt... jó is az, ha van egy sofőröd! még tankolni is megtanit!
az abszint miatt ne izgulj, kinállal téged is
nem venném a szivemre, ha miattam száradnál ki.
apropó, makk... a töködön a makkod törhetjük?
háttt... jó is az, ha van egy sofőröd! még tankolni is megtanit!
az abszint miatt ne izgulj, kinállal téged is
nem venném a szivemre, ha miattam száradnál ki.
Édeske: Azért hoztam, mert az elmúlt napok történései után már csak azt merek bűntetlenül fogyasztani...
szép piros papirbolt
emigyen fogunk üdvözölni, kedves surdapapa:
ja, a maflást közben azért kapod, mert nem tájékoztattál minket előtte az eksönről :)
ja, a maflást közben azért kapod, mert nem tájékoztattál minket előtte az eksönről :)
aham, értem. és megnyugodtál már valamelyest?
mióta az asszony otthon gipszben fexik, nyugodt vagyok... szexre esély te látok 6 hétig....úgyhogy hiába is kepesztek!
akarod mondani: "repesztek".
vigyázz a betűkkel. charlotte sem para seggére akarta csepegtetni a viaszt, hanem a fejére, csak félreütötte. oltári nagy félreértések adódnak egy betűből.
vad, kitartás, kitartás. vigasztaljon az a tudat, nálam sem mindennapos a szex. - más okokból ugyan.
vigyázz a betűkkel. charlotte sem para seggére akarta csepegtetni a viaszt, hanem a fejére, csak félreütötte. oltári nagy félreértések adódnak egy betűből.
vad, kitartás, kitartás. vigasztaljon az a tudat, nálam sem mindennapos a szex. - más okokból ugyan.
de már qtyára unom, hogy nemhogy nem mindennapos, hanem még csak minden hetes sem!!!!! Pedig egymás mellett alszunk, majd minden nap!
Nálad mi az ok?
Amúgy elfelejtettél írni anno privátban a munkádról:-(
Nálad mi az ok?
Amúgy elfelejtettél írni anno privátban a munkádról:-(
Mekktaláltalak iwiw-en:-P
jelölj be
és lassan megy a piriv. ott a konkrét ok is
és lassan megy a piriv. ott a konkrét ok is
szia rumi! megirtam a kissé szedett-vedett választ. de ment

Gennyzsakszem

vandg
Gabriela R