az új takaró megkötéséhez méretet kellett vennem vaziról
..és ezúton tolmácsolom válaszát pille kérdésére:
tanga vagy boxer?
ha sexy akor tanga
ha kényelem akor boxer
kérdése pedig: katinkátol kilennél katinka vagy birigitta?
..és ezúton tolmácsolom válaszát pille kérdésére:tanga vagy boxer?
ha sexy akor tanga
ha kényelem akor boxer
kérdése pedig: katinkátol kilennél katinka vagy birigitta?
Az outpost egy tűzfal .
Vírusírtásra még avastot használok csak az nagyon lassítja a rendszert, ezenkívül még jó szolgálatot tesz az ad aware se personal ami kémprogram és trójai kereső vagy a trojan hunter....
noddal az a bajom, hogy állandóan törölni meg installálni kell , valaki mesélt nekem egy progiról ami lemásolja egy külön fájlba az oprendszer beállításait és így ne kell a registryvel buzluni meg más helyeken keresni ahová beír a nod az időkorláttal kapcsolatban ,de nekem ez is fárasztó...
amugy ami fontos azt általában kiírom lemezre így ha bekakkant a rendszerem akkor nem vesznek el az adatok....
Vírusírtásra még avastot használok csak az nagyon lassítja a rendszert, ezenkívül még jó szolgálatot tesz az ad aware se personal ami kémprogram és trójai kereső vagy a trojan hunter....
noddal az a bajom, hogy állandóan törölni meg installálni kell , valaki mesélt nekem egy progiról ami lemásolja egy külön fájlba az oprendszer beállításait és így ne kell a registryvel buzluni meg más helyeken keresni ahová beír a nod az időkorláttal kapcsolatban ,de nekem ez is fárasztó...
amugy ami fontos azt általában kiírom lemezre így ha bekakkant a rendszerem akkor nem vesznek el az adatok....
Szep jooo reggelt mindenkinek!es szepen koszonok minden jo tanacsot,kedves hozzaszolast.Megprobalom valahogy megoldani a dolgot, de szajnos mar latom elore is,hogy barmit is tennek,hibas dontes lesz...
ez igy van...es talan,nem akartam irni, de en mar magamban eldontottem mit akarok.Csak ketton all a vasar...es nem szeretem senkire raeroltetni a szemelyem.Valahogy lesz, es meg egyszer bocs,hogy zavartalak Titeket a gondommal, de tenyleg baratoknak tekintelek es nagyon jol erzem magam Veletek
már megcsináltam...elsőszülött gyermekem sült szalonnát kívánt tükörtojással...a másodszülött meg ott eszik mellette
ott meg az oroszok vannak...következő javaslat?
a végén még kitalálunk valami vizespóló versenyt ffiaknak? :-)))
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 30. hétfő 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 30. hétfő 16:45
Ok!
Köszi Prunikám!
Egyszer tényleg összefuthatunk majd, hogy személyesen is megismerkedjünk valamikor és akkor megmutataom a mellem, de csak pólón keresztül mert szégyenlős vagyok
Most mennem kell dolgozni este lehet, hogy leszek még,
Puszi a lányoknak pacsi a fiúknakl addig is...
Köszi Prunikám!
Egyszer tényleg összefuthatunk majd, hogy személyesen is megismerkedjünk valamikor és akkor megmutataom a mellem, de csak pólón keresztül mert szégyenlős vagyok
Most mennem kell dolgozni este lehet, hogy leszek még,
Puszi a lányoknak pacsi a fiúknakl addig is...
elástuk kint a kertben!
legalább Jesus már megvan! de para még sehol!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 30. hétfő 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
mi a faszt akarsz kiverni?
na jól kihalt a nappali, mikorra ideértem! pedig Charlottenak megígértük, h 9-10 ezer körül lesz a hsz, mikorra visszaér!
Szilvácska hol vannak a helyettesítő kérdések?
Gyerekek itt már inni sem iszunk mostanság?
kénytelen voltam valóságban lehajintani egy felest! természetesen házi szilvát fogyasztottam!
Szilvácska hol vannak a helyettesítő kérdések?
Gyerekek itt már inni sem iszunk mostanság?
kénytelen voltam valóságban lehajintani egy felest! természetesen házi szilvát fogyasztottam!
surda: nézzenek oda! itt reklamál, mikor ő szokott problémázni a kérdéseken, illetve a válaszadáson...majd kitalálom főzés közben...:):):):)
tomcicus: nincs barack, csak szilva, nem annyira hamvas már, és lehet, hogy romlott is, de tán még kóstolható
tomcicus: nincs barack, csak szilva, nem annyira hamvas már, és lehet, hogy romlott is, de tán még kóstolható
hoppszi mit láttam! surda vizespólóversenyt akar...hát nem ártana valamivel előrukkolni, mert a sztriptízre hiába várunk...régóta...pedig veszettül sokat dolgoztunk a meglepin...de lehetne vizesboxer verseny is
úgy látom kezembe kell vennem az irányítást:):):) szóval minden pasi lesz szíves egy vizes boxerban fotót készíteni magáról, és ide berakni...aztán majd a nagy tekintélyű zsüri dönt, aztán a nagy tekintélyű zsürit lehet dönteni
úgy látom kezembe kell vennem az irányítást:):):) szóval minden pasi lesz szíves egy vizes boxerban fotót készíteni magáról, és ide berakni...aztán majd a nagy tekintélyű zsüri dönt, aztán a nagy tekintélyű zsürit lehet dönteni
boxer nélküli már van az nem jó?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 31. kedd 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 31. kedd 12:51
hoppszi mit láttam! surda vizespólóversenyt akar...hát nem ártana valamivel előrukkolni, mert a sztriptízre hiába várunk...régóta...pedig veszettül sokat dolgoztunk a meglepin...de lehetne vizesboxer verseny is
mi ez a szolíd visszafogottság, hol a pia, amit tőteni szoktál?
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 31. kedd 05:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 31. kedd 05:36
Szep jooo reggelt mindenkinek!es szepen koszonok minden jo tanacsot,kedves hozzaszolast.Megprobalom valahogy megoldani a dolgot, de szajnos mar latom elore is,hogy barmit is tennek,hibas dontes lesz...
feltűnt nektek is, hogy charlotte elutazása óta nem él a nappali? para szinte pont azóta nincs itt...pille hablatyol valami vírusról, de ellenőrizhetetlen...aztán hol van willy? és joe? és horzi? belöknek egy-két szót és már tűnnek is el...és irigykutya? na és jesus? ezer éve nem láttuk, vagy 2006:):):) de most komolyan...katinka is tegnap fogott két koffert és azóta semmi...már vazi se hortyog itt régóta...EZEK EGYÜTT UTAZTAK EL!!!
ha beteszed ide esküszöm véleményezem, és nem egy szóval
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 31. kedd 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
nappaliba meztelünl kell ám kimenni mindenkinek a hálóból! tehát akkor mindenki magáról ide mezítelen fotót!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 31. kedd 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Szisztok! Csütörtökön folyt köv!
tele vagyok meztelen fotókkal, de sajna a képbeszúrás nem erősségem
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 31. kedd 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 31. kedd 15:06
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 31. kedd 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
nappaliba meztelünl kell ám kimenni mindenkinek a hálóból! tehát akkor mindenki magáról ide mezítelen fotót!

Gennyzsakszem

Görög Lábimádó
Monika M