neked is szép estét.
gondold magad a helyembe! benyitok a nappaliba, mit látok? egy csúf szőke himnős izét... hát persze, hogy első gondolatom: ki innen, a nappaliból!
időközben elolvastam mindent, tudom már, miről van szó. maradok igy kicsit még :)
gondold magad a helyembe! benyitok a nappaliba, mit látok? egy csúf szőke himnős izét... hát persze, hogy első gondolatom: ki innen, a nappaliból!
időközben elolvastam mindent, tudom már, miről van szó. maradok igy kicsit még :)
para11 képbeszúrása (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 01. szerda 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)

para11 képbeszúrása
Csak mert nagyon szépnek tartom... (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 11. 02. csütörtök 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
apropó, para...
esetleg látta valaki?
esetleg látta valaki?
Az előbb még kint hasogatta a fát a színben, mert mindnyájunk kedves, ám szigorú Mme-je mikszáthi fogyókúrát parancsolt szegénykénkre. :)))) Mindenesetre mindjárt bejön a menetrendszerűen szervírozott konyakadagjáért! :))))
parát fogyókúrára rendelni? lehetetlen. nem maradna más, csak csont és bőr. parának igazán remekül műkszik az anyagcseréje :))
konyakot szokott inni? efelett elsiklottam volna? hmmm...
katinka, ketten maradunk a nappaliban ma este?
konyakot szokott inni? efelett elsiklottam volna? hmmm...
katinka, ketten maradunk a nappaliban ma este?
Hoztam nektek egy kis Radnótit.
Éji mozgolódás
Halálra rémiti
a rég alvó fasort
egy felriadt kuvik.
A tócsa loccsan és a hold
a víz alá bukik.
Éji mozgolódás
Halálra rémiti
a rég alvó fasort
egy felriadt kuvik.
A tócsa loccsan és a hold
a víz alá bukik.
Itt vagyok én is + a bohóchalaim a tengeri ankváriumban amit a pezsgőkád fölé helyeztem.
már csobbanok is a pezsgőkádba :) várhattalak volna tegnap... :)
és ma is...
:)
:)
Szépséges jó estét minden nappaliban éjszakázónak
"Te csak várj míg felkel majd a nap!"
Szép szám ugye pillém...
Szép szám ugye pillém...
jobb szeretem, mikor a nap nyugszik :)
szép estét jules. merre jártál ilyen hosszú ideig?
szia te nőtisztelő horzi:D:D:D:D és mindenkinek jóestét! miért is küldtem ki parát? fát hasogatni a kandallóhoz? vagy miért is? a kandallóhoz cuncus hordja a fát, nem para...
pille: mi az hogy bevállalod-e? talán inkább én gondolkodom, hogy énekelhetsz-e velem
de azért a bonnie tyler is túlzás, ez a rumi olyan kedves:):):):)
kedves jules! kérnem kell tőled is képet, pille megró majd, ha nem: mme-prune@freemail.hu
pille: mi az hogy bevállalod-e? talán inkább én gondolkodom, hogy énekelhetsz-e velem
de azért a bonnie tyler is túlzás, ez a rumi olyan kedves:):):):)
kedves jules! kérnem kell tőled is képet, pille megró majd, ha nem: mme-prune@freemail.hu
Hát az Amazonason, meg a tenger alatt
Erre is, arra is...
Mizujs Veled?
Erre is, arra is...Mizujs Veled?
olvass vissza :) én itt voltam :)
épp kesergek egyébként, furcsán pörög életem. néha örülök is neki, néha egyáltalán nem.
épp kesergek egyébként, furcsán pörög életem. néha örülök is neki, néha egyáltalán nem.
Na de ne keseregj, vagy tán abszintnens lettél?:)
igazad van. nem is éneklek veled. egyszer énekelhettünk volna, akkor is leléptem :)
abszint... (és most lopva tekintettem az üvegcse felé...) nem, olyan sűrűn nem kortyolgatok, még a végén nem marad a fejemben semmi.

Gennyzsakszem

Teena Lipoldino