jaj, horzi!! nincsenek aktképeim...nem akarok senkinek álmatlan éjszakákat okozni
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 11. 01. szerda 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 01. szerda 10:19
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 11. 01. szerda 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt jól mondod, ma én is gyertyát gyújtok este a halottakért akik a családhoz tartoztak.
Viszont holnap reggel várom a képeidet a mailemre amikről itt meséltél / 6449 hozzászólásoddal/...
Viszont holnap reggel várom a képeidet a mailemre amikről itt meséltél / 6449 hozzászólásoddal/...
Majd én megcsinálom a gépedet csak írd meg a mailemre, hogy mi a baja és mit szeretnél vele csinálni.
Ezt jól mondod, ma én is gyertyát gyújtok este a halottakért akik a családhoz tartoztak.
Viszont holnap reggel várom a képeidet a mailemre amikről itt meséltél / 6449 hozzászólásoddal/... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 01. szerda 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 01. szerda 09:31
Viszont holnap reggel várom a képeidet a mailemre amikről itt meséltél / 6449 hozzászólásoddal/... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 01. szerda 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
mindenszentek...szeretnék olyan kultúrában élni, ahol nem feltétlenül fájdalmas...ahol örömünnepet ülnek halottaik felett...ahol vidámkodás, meg tűzrakás, meg rituális táncok vannak...minél idősebbek vagyunk, annál több olyan halottunk van, akikre nagyon nagy szeretettel emlékezünk...mert amíg kicsi gyerekek vagyunk, addig nem biztos, hogy emlékszünk nagyszülőkre...
én 11 voltam, mikor az anyai nagyanyám meghalt 64 évesen...még előtte augusztusban ott nyaraltam nála...és alig egy hónap múlva elment...nincs szó, amely kifejezné a fájdalmat, még most is könnybe lábad a szemem, pedig eltelt 22 év...szóval ma este gyújtsunk gyertyát értük...de ne szomorkodjunk tovább, oké?
adjatok nekem is valami ütőset, és nem a szex közbeni seggrepacsira gondoltam
én 11 voltam, mikor az anyai nagyanyám meghalt 64 évesen...még előtte augusztusban ott nyaraltam nála...és alig egy hónap múlva elment...nincs szó, amely kifejezné a fájdalmat, még most is könnybe lábad a szemem, pedig eltelt 22 év...szóval ma este gyújtsunk gyertyát értük...de ne szomorkodjunk tovább, oké?
mindenszentek...szeretnék olyan kultúrában élni, ahol nem feltétlenül fájdalmas...ahol örömünnepet ülnek halottaik felett...ahol vidámkodás, meg tűzrakás, meg rituális táncok vannak...minél idősebbek vagyunk, annál több olyan halottunk van, akikre nagyon nagy szeretettel emlékezünk...mert amíg kicsi gyerekek vagyunk, addig nem biztos, hogy emlékszünk nagyszülőkre...
en mehetek? :DDD
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 01. szerda 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 01. szerda 09:24
égi jel:D:D:D hogy gyere át hozzám gépezni, meg kávézni, meg sörözni...ma nem kell vezetnem
égi jel:D:D:D hogy gyere át hozzám gépezni, meg kávézni, meg sörözni...ma nem kell vezetnem
felettébb csábos üveg :) ugyan, a konyakot nem ceretem, de most kivételt teszek. gyere, borulj vállamra.
még mindig nem jó a gépem, bejöttem dolgozni, már készen is lennék a munkával, indulózok hazafelé.
valaki elátkozta a gombagyűjtögetést! zuhog az eső! katinka... nem te küldted az esőt az égből?
pusszom mindannyiotoknak.
majd keresek egy hapsit, aki megcsinálja a gépem, mert még mindig lótúró az egész!
még mindig nem jó a gépem, bejöttem dolgozni, már készen is lennék a munkával, indulózok hazafelé.
valaki elátkozta a gombagyűjtögetést! zuhog az eső! katinka... nem te küldted az esőt az égből?
pusszom mindannyiotoknak.
majd keresek egy hapsit, aki megcsinálja a gépem, mert még mindig lótúró az egész!
a KVd melle tolthetek kis konyakot?

...jol megreszegedunk..es elsirom banatom a Valladon

...jol megreszegedunk..es elsirom banatom a Valladon
6330-ra: surdapapa, ez jó kérdés, talán mert túlságosan messze vagy? :)
6340-re: katinka, legközelebb óvatosabb leszek, jobban odafigyelek a bolondgombákra. jaj, de ugye nem azért lett angyalkaszárnyad? én még nem akarlak megmérgezni :) (majd a tizezres hozzászólásnál) :)
6344-re: surdapapa! ég áldjon szines fantáziádért!
akkor most ide lopok egy képet a "tündérkertből"
6340-re: katinka, legközelebb óvatosabb leszek, jobban odafigyelek a bolondgombákra. jaj, de ugye nem azért lett angyalkaszárnyad? én még nem akarlak megmérgezni :) (majd a tizezres hozzászólásnál) :)
6344-re: surdapapa! ég áldjon szines fantáziádért!
akkor most ide lopok egy képet a "tündérkertből"
surdapapa, örülök, hogy örömet okozhattam :) apropó..., öröm... :) nem adtam ám önzetlenül :)
kedves rumi! tegnap este megkértem egy régi gyermekkori barátomat, hogy menjünk ma fel az erdőbe gombát szedni. biztos teli az erdő aranyos kis kalaposokkal. :) csak azért irtam le, mert emigy nem fogok eltévedni :) (megfagyni annál inkább. mennyire hideg lett!)
nem is, nem is, nem is, nem is igaz! kikérjük magunknak! parának van alibije, ezt tanusithatom. para tanusithatja az én virusomat. horzi... horzi tanul. willy is tanul. joe-nak sok a munkája. katinka biztos gombászni ment, de az is lehet, hogy az angyalszárnyak repitik... :) irigykutya, jesus... kötelező szabadság...? tán.
asszem elfogyasztom ezt a finom forró kávét... ha szabad :)
szép szomor-édes reggelt-napot mindenkinek. remélem, nem unatkoztok nélkülem.
para kedves, rendben minden?
para kedves, rendben minden?
Jó reggelt mindenkinek. Aki még álmos az szürcsöljön eggyet. Vigyázz forró.
Jóreggelt minden kedves lakotársnak és látogatonak!
Emlékezzünk halottainkra!
Emlékezzünk halottainkra!
Jo reggelt mindenkinek!Mi tortenik? Kedvenc nappalink vissza volt esve reggelre...hol vagytok emberkek?
Pruném, küld el emilben a meztelen képes fotóidat nekem, legalább szerzel nekem egy izgalmas estét!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 31. kedd 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 31. kedd 15:20
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 31. kedd 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
tele vagyok meztelen fotókkal, de sajna a képbeszúrás nem erősségem

Gennyzsakszem

ben77doriss
Ruby