még jó, h sokkal délebbre lax, mint én!
ez kurva jó kép! csak nem rólad készült? ennyire hideg van felétek?
Te miért bántasz teával??? Utálatos egy ital!
Erre a rossz időre forralok inkább nektek egy kis bort!
Erre a rossz időre forralok inkább nektek egy kis bort!
ezt tennéd az enyémmel? mikor találkozhatunk?
én meg az eszedbe sem jutottam? köszi a meglepit! boldoggá tettél vele!
Szép jó napot! Kezdődik a visszaolvasásom!
ezt nem hiszem el...eltunnek a nok a nappalibol,akkor kihal a nappali? Ennyire fontosak lennenek ezek a Nok szamunkra??? Erdekes...szerintem IGEN :DDD
igen, 3X lepárlás után :-D
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 02. csütörtök 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
egy kis szilvale :DD
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 02. csütörtök 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
oda szerintem valami töményebb kell :-D
mi a francért hagytad akkor nyitva az ajtót? :-D
Egyébként jó reggelt :-D
Egyébként jó reggelt :-D
basszus rumi! hol a tökbe találtad meg?
aki felhív most rögtön, annak elénekelem jutalomból
aki felhív most rögtön, annak elénekelem jutalomból
ez a bicska maxi, de nincs fent a szövege a neten, múltkor már kerestem, te drága rossz apacslegény:D:D:D:D
héééééééé! az én uram is ezt akarja, bár ő a klausztrófóbiája miatt:D:D:D:D...de megígértem neki...a jános hegyről szórom majd szét:D:D:D:D:D
jóregg!
látod, ha drogoznál, akkor tudnád, hogy hol kell szúrni
egyébként a volt főnökömhöz kijárt a férjem exfelesége vért venni...az a két méter magas tekintélyes ffi ott feküdt a kanapén fehérre vált fejjel, elhaló hangon, amíg ezt a komoly beavatkozást elvégezték rajta
...szóval rumi keríts egy lóbaszó szőke spinét (melyik filmből idéztem?), aki megszúr, vagy lecsapol
jaj, azért szeretlek ám, mert gonoszkodom kissé:D:D:D:D:D:D:D
látod, ha drogoznál, akkor tudnád, hogy hol kell szúrni
egyébként a volt főnökömhöz kijárt a férjem exfelesége vért venni...az a két méter magas tekintélyes ffi ott feküdt a kanapén fehérre vált fejjel, elhaló hangon, amíg ezt a komoly beavatkozást elvégezték rajta
...szóval rumi keríts egy lóbaszó szőke spinét (melyik filmből idéztem?), aki megszúr, vagy lecsapol
jaj, azért szeretlek ám, mert gonoszkodom kissé:D:D:D:D:D:D:D
Jo reggelt, forro kavet!
és még mindig kihalt...
munkaidőben bezzeg mindenki itt van!
munkaidőben bezzeg mindenki itt van!
szia katinka.
természetesen rajta van a nod a gépen. megy is az internet :) kihalt ma a nappali, ne is várj semminemű kiszolgálást.
természetesen rajta van a nod a gépen. megy is az internet :) kihalt ma a nappali, ne is várj semminemű kiszolgálást.
Egészen átfagytam a temetőben, jólesne most egy stampedli JW... Főúr...azazhogy ,,,,Ki van itt? Huhhh, be félelmetes ez a nappali! Mentem!
Szia, vigyázz, ha nem használod a Nod32-őt, hamarosan kis vadcsikók nyerítik be a zengő rétjeidet! :))))
(Apropo: letöltötted a vírusírtót?)
(Apropo: letöltötted a vírusírtót?)

Gennyzsakszem

Niky
Celina