te jó ég! várj már! én még sehol sem tartok!
Akor hova kéred a nedvem?!
hivj, ha a falu határára érsz, eléd szaladunk :)
Az a baj, hogy messze van tőlem a falutok és mire a város másik végégbe érek addig széttépnek a csúnya barna medvék engem a kis fehér farkast...
nyugi! a -10év smink felrakása még eltart egy darabig
horzi drága! úgy akarom, hogy rózsa a szádban, markolod a hajam hátulról, és közben sziszegsz kegyetlenül: élvezz te megátalkodott büdös ribanc!!!
és mindezt egy virágos réten
horzi drága! úgy akarom, hogy rózsa a szádban, markolod a hajam hátulról, és közben sziszegsz kegyetlenül: élvezz te megátalkodott büdös ribanc!!!
És még a zenét is meg kell hallgatnod addig nem mehetsz el otthonról, mert akkor , hogy fogtok engem útközben kidumálni, hogy melyikőtötknek milyen zenét küldtem?!
de nekem nem jött át zene! küldd mesen.
Szóval lebuktam prunikám?!
Elolvastad a másik topicot is ejnye , de kis kalandozósak vagyunk.....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 04. szombat 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 04. szombat 16:33
Elolvastad a másik topicot is ejnye , de kis kalandozósak vagyunk.....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 04. szombat 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
nyugi! a -10év smink felrakása még eltart egy darabig
Írtam neked mailt ma, azt megnézted ott van a pontos használati utasítás, de ha nem megy akkor kérdezd meg az érdek barátnődet, hogy ő hogyan hallgatta meg a zenét...
megvan! beasti boys! nekem miért ezt küldted? régen szerettem, jókat táncoltunk rá :)
várj. az érdekbarátnő én vagyok. ő a nő, én az érdek. vagy én a nő, s ő az érdek? haj, belebonyolódtam.
majd a kocsiban kibogozlak, készülj teeeee! fél6ra ott vagyok...
horzi édes! te meg vigyázz magadra, az egyszarvadra is:):):):):)
Nemmtudom úgy éreztem ezt szereted hallagtni ez a te zenéd, ráadásul ez egy új feldolgozása a számnak ami király lett szerintem...
ok vigyázok ,de akkor holnap skype-olunk?!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 04. szombat 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 04. szombat 16:40
majd a kocsiban kibogozlak, készülj teeeee! fél6ra ott vagyok...
igen. kicsit durvább a régi beastie boys, ez diszkósabbnak tűnik.
még van 50 percem idehaza. oszt jön prune. én is felteszem addig a fiatalitó sminkem :)
na, szaladjun eléd vagy ne szaladjunk?
még van 50 percem idehaza. oszt jön prune. én is felteszem addig a fiatalitó sminkem :)
na, szaladjun eléd vagy ne szaladjunk?
Jó lenne ,de az sszony lassan hazér a munkából és mennünk kell el egy-két dolgot intézni....
De egyszer úgyis összefutunk majd "Valahol Európában"
De egyszer úgyis összefutunk majd "Valahol Európában"
ha máskor nem is találkozunk, egy teliholdas éjszakán biztos átharapod majd torkom :)
hátha nem akarsz velem talizni csak ilyen brutális körülmények között akkor nem is gondolsz rám úgy mint egy barátra...
csak semmi sértődés! úgy gondolok rád, mint egy romantikus lelkületű hapsira, akivel együtt fürdőzünk, közben füstölő, gyertya... kis hátmosás... kis nyakharapás...
a nyakharapást ki adja kinek?
Amugy nem sértődtem meg csak elbusultam azt hittem tényleg megakarsz ismernei engem de ha nem hát nem....
Amugy nem sértődtem meg csak elbusultam azt hittem tényleg megakarsz ismernei engem de ha nem hát nem....

Gennyzsakszem

Vickie