rumcájsz, hagyj picit gondolkodni.
duett vagy abszint-hiány? ...
addig, mig nincs határozat, ugye nem vedelitek be az összes abszintot? jön a hétvége... nehogy szomjan maradjak.
fel kell keressen prunét duettügyileg :) majd megtanit énekelni, én már feledtem :)
duett vagy abszint-hiány? ...
addig, mig nincs határozat, ugye nem vedelitek be az összes abszintot? jön a hétvége... nehogy szomjan maradjak.
fel kell keressen prunét duettügyileg :) majd megtanit énekelni, én már feledtem :)
sziasztok!
nálam a HP hülye picsát jelent :)
surdapapa, túl vagy egy HP-n?
surdapapa, túl vagy egy HP-n?
a laborban aludtál, hogy sorra kerültél?
ma nálunk is havazott :)
csengett a telefon a kezelőben, berohantam (ablak alatt a telefon), felveszem, sablonduma: "gyerekosztály, tessék, jó napot kivánok..." (sablonduma mellé hirtelen örömteli sikoly: esik a hó
), faszi a vonal másik végén vigyor :)
szeretem a havat.
csengett a telefon a kezelőben, berohantam (ablak alatt a telefon), felveszem, sablonduma: "gyerekosztály, tessék, jó napot kivánok..." (sablonduma mellé hirtelen örömteli sikoly: esik a hó
), faszi a vonal másik végén vigyor :)szeretem a havat.
surdapapa, kedves. váltalak. miért? mert nem szeretném, ha egyedül maradnál a több oldalas válaszolgatásaiddal. ezért csatlakozom. :) néha nem értem, mire válaszoltál (például egy hosszú hétvége után). olyankor mindig vissza kell pörgetni a nappalit.
munkahelyen pedig nem lehet netezni. illetve, lehetni még csak-csak leheten, de annyira lassú a gép...
munkahelyen pedig nem lehet netezni. illetve, lehetni még csak-csak leheten, de annyira lassú a gép...
előttem van a kép:) rumi szakállal hosszú barna fürtökkel, farmerben, mellényben, hátán felírat: peace/love/music, cigi a szája sarkában, sör a kezében...s közben a színpadon woodi prune nyomatja a me&bobby mcgee-t, háttérben pille vokálozik (bocs pille)
"Oh lord, wont you buy me a prune cd? "
én tegnap néztem a naptárra!
meg is fájdult a sarkam! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 03. péntek 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 03. péntek 11:46
meg is fájdult a sarkam! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 03. péntek 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
hát senki sem nézett ma a naptárra? (nem a győzőre gondoltam)zokog-zokog-zokog-zokog-zokog
na jó, nem ma van az igazi
én úgy tudtam, h ez egy szex oldal! Te sem politizálhatsz!!!
az egyik legjobb ember vagy, akit ismerek:):):):):)
már csak ázott verebekkel szoktam díszíteni a fenyőt, és ha gúnyolódsz a csengő hangomon, istókuccse saját cdt küldök neked:):):):):):)
éjjel-nappal hallgathatod a megverszet, meg az ez lett a vesztünket:):):):)
már csak ázott verebekkel szoktam díszíteni a fenyőt, és ha gúnyolódsz a csengő hangomon, istókuccse saját cdt küldök neked:):):):):):)
éjjel-nappal hallgathatod a megverszet, meg az ez lett a vesztünket:):):):)
ok
Köszi
Bocsi
Köszi
Bocsi
hát senki sem nézett ma a naptárra? (nem a győzőre gondoltam)zokog-zokog-zokog-zokog-zokog
Ja és szóljatok másoknak is, hogy erre szavazzanak: http://www.********.hu/?page=jelentkezo_galeria&uID=94
(kimoderálva)
(kimoderálva)
Szavazzatok: http://www.********.hu/?page=jelentkezo_galeria&uID=94 Köszi
(kimoderálva)
(kimoderálva)
békés? vigyázz mikre utalsz, mert szólok vazinak, hogy tiltson le
azért a próféta szóljon belőled!
azért a próféta szóljon belőled!
baszod, nem is vagyok rekedt!!! ennyire azért nincs szar hangom, te lükeeeeeeeeeee! legutóbb is 5öst kaptam az ének vizsgán...
és álljon itt egy műremek más tollából:
esik a hó nagy csomóban
veréb mászkál lenn a hóban
veréb! elment az eszed?
a hóesés betemet
nem is ugrálsz, araszolsz
a hóesésben vacakolsz
felfújtad a tolladat, ázott pamut gombolyag
mi kell neked? fatető?
fatető! deszka madáretető
és álljon itt egy műremek más tollából:
esik a hó nagy csomóban
veréb mászkál lenn a hóban
veréb! elment az eszed?
a hóesés betemet
nem is ugrálsz, araszolsz
a hóesésben vacakolsz
felfújtad a tolladat, ázott pamut gombolyag
mi kell neked? fatető?
fatető! deszka madáretető
az ám! ja a munkahely nem korcsma, h minden nap bejárjunk?
én már túl vagyok egy HP-n!
Szilvalét kortyolgattam!
én már túl vagyok egy HP-n!
Szilvalét kortyolgattam!
én mindig jófijjú vagyok, tehát én megérdemlem!
de legfőképp a jányoktól 1-1 aktot érdemelnék meg!
jut eszembe pillécske! szólj ha a piros kesztyű +van, akkor indulok is hozzád!
de legfőképp a jányoktól 1-1 aktot érdemelnék meg!
jut eszembe pillécske! szólj ha a piros kesztyű +van, akkor indulok is hozzád!
Jut eszembe párbeszéd közted és 1 nő között zajlott (a lehallgatás mostanság úgyis dívik):
-Amit most Te tőlem kaptál annak neve Jankó!
-Amit Te tőlem, annak pedig Kankó!
...
Szifilisz+Kankó
a Te neved legyen Jankó!
ha mán a verseknél tartunk ... (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 03. péntek 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
-Amit most Te tőlem kaptál annak neve Jankó!
-Amit Te tőlem, annak pedig Kankó!
...
Szifilisz+Kankó
a Te neved legyen Jankó!
ha mán a verseknél tartunk ... (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 03. péntek 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Gennyzsakszem

husband35
Angel Rivas