Szia Willy!
Van már vizipipád? Ha igen, hogy szuperál? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 04. szombat 02:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 04. szombat 02:11
Van már vizipipád? Ha igen, hogy szuperál? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 04. szombat 02:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
Én nem fázom, az én kezemet valami fantasztikus melegíti... Neve is van. Abigail-nek hívom a drágát! Bárhová velem jön! Akár az ölembe is ültethetem. Ráadásul skizofrén! Két agya van! Fantasztikus személyiség.
Végre nem kell nélkülöznöm a saját rendszert, ha hazalátogatok édesanyámékhoz!
Van egy saját kis hordozható gépem. :) Nagy öröm. És a keresetem is jól alakul. Bár a mai nap az borzalmas volt... :S Esküszöm, valami front jön, annyira hülyék és szemetek voltak az emberek.
Nna mindegy, ha minden jól megy, holnap veszek vízipipát! O_O
Legyetek jók, csak becsúsztattam egy cetlit az ajtó alatt...
Végre nem kell nélkülöznöm a saját rendszert, ha hazalátogatok édesanyámékhoz!
Van egy saját kis hordozható gépem. :) Nagy öröm. És a keresetem is jól alakul. Bár a mai nap az borzalmas volt... :S Esküszöm, valami front jön, annyira hülyék és szemetek voltak az emberek.
Nna mindegy, ha minden jól megy, holnap veszek vízipipát! O_O
Legyetek jók, csak becsúsztattam egy cetlit az ajtó alatt...
A "semmi"-t ugy ertsd,hogy van es meg sincs,közünk egymashoz,eltekintve "indulopontjainktol".
Beirok egy parat,habar nem hiszem hogy valamit kezdeni tudsz velük.Lehet ha tevedek,de nem valoszinü,az altala (a forumban) hatrahogyott külömbözö tamaszpontok utan.
Tehat: DZSUNGEL , KOSSUTH SARKA , SICULUS , PATKO ,PEDA
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 05. vasárnap 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 05. vasárnap 18:43
Beirok egy parat,habar nem hiszem hogy valamit kezdeni tudsz velük.Lehet ha tevedek,de nem valoszinü,az altala (a forumban) hatrahogyott külömbözö tamaszpontok utan.
Tehat: DZSUNGEL , KOSSUTH SARKA , SICULUS , PATKO ,PEDA
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 05. vasárnap 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
A másik két kérdésemre nem válaszoltál. Pedig kíváncsi lettem volna.
Teves hit...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 05. vasárnap 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 05. vasárnap 18:39
Nem ékezet hiányzik innen, hanem egy a betű:
De a felét meg(tudhatom), ha nagyon érdekel...
Válaszom: féligazságok nem érdekelnek, mert azok félig hazugságok...
Válaszom: féligazságok nem érdekelnek, mert azok félig hazugságok...
A másik két kérdésemre nem válaszoltál. Pedig kíváncsi lettem volna.
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 05. vasárnap 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 05. vasárnap 14:44
Ekezet hiany miatt?
Az igazsag felere gondoltam.Ekezetet TE kell hozzakepzelj,tegyel,kijavits.
Könyebben megerted szereny hsz...
Nem ékezet hiányzik innen, hanem egy a betű:
Válaszom: féligazságok nem érdekelnek, mert azok félig hazugságok... (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 05. vasárnap 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 05. vasárnap 14:44
Válaszom: féligazságok nem érdekelnek, mert azok félig hazugságok... (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 05. vasárnap 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Ekezet hiany miatt?
görgetős játékom: vazi válaszolt pillének, ha sexy akor tanga
ha kényelem akor boxer
kérdése:
katinkátol kilennél katinka vagy birigitta?
katinka nem válaszolt, én kérdeztem a nap következő hozzászólójától: a vajs kenyér hány %os arányban esik a vajjal kent felére...és itt elakadtunk, illetve válasz jött, de kérdés nem..
először gondoltam,lehetnék a földi jók istennője...de beérem pusztán a szellemi jóság istennőségével
ha kényelem akor boxer
kérdése:
katinkátol kilennél katinka vagy birigitta?
katinka nem válaszolt, én kérdeztem a nap következő hozzászólójától: a vajs kenyér hány %os arányban esik a vajjal kent felére...és itt elakadtunk, illetve válasz jött, de kérdés nem..
először gondoltam,lehetnék a földi jók istennője...de beérem pusztán a szellemi jóság istennőségével
En hegedülök(tem).Huzzam el a notadat?
Ekezet hiany miatt?
Könyebben megerted szereny hsz... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 05. vasárnap 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 05. vasárnap 14:35
Könyebben megerted szereny hsz... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 05. vasárnap 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt a hsz-t nem tudom értelmezni...
:-(
:-(
Gitáron kivül nem furulyázol????:-))))))))))
Prune kérdezte, hogy játszunk-e hangszeren. Én nem, sajnos.
Bár basszusgitáron le tudom játszani a Süsü egyik részét :-)))
Bár basszusgitáron le tudom játszani a Süsü egyik részét :-)))
Ezt a hsz-t nem tudom értelmezni...
:-( (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 05. vasárnap 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
:-( (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 05. vasárnap 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Miért idézőjeles a semmi és mi az a pár indulópont?
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 05. vasárnap 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 05. vasárnap 14:32
Tudom kire gondolsz,innen a forumbol,de "semmi" közünk egymashoz,egy par induloponton kivül.
Tudom kire gondolsz,innen a forumbol,de "semmi" közünk egymashoz,egy par induloponton kivül.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 05. vasárnap 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 05. vasárnap 14:23
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 05. vasárnap 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Áh, ne törődj vele, csak egy megérzés...
Különben sem számít, hiszen az igazságot biztosan nem tudhatom meg.
De felet meg,ha nagyon erdekel...
2006. 11. 05. vasárnap 14:23
Különben sem számít, hiszen az igazságot biztosan nem tudhatom meg. (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 05. vasárnap 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 05. vasárnap 14:18
Különben sem számít, hiszen az igazságot biztosan nem tudhatom meg. (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 05. vasárnap 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Tenyleg?
Vajon kire? Engem erdekelne a legjobban!
Azt hiszem ez egy gordiuszi csomo.
Erről jut eszembe? Hol tart a KÉRDÉSGÖRGETŐ játék? Visszaolvastam kicsit (bár felületesen csak), de nem találom a fonalat.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 05. vasárnap 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 05. vasárnap 13:36
ahhh...sikerült beszúrnom egy képet.....istennő vagyok
tényleg, ha már itt tartunk...ki minek lenne az istene, vagy istennője????? még nekem is gondolkodnom kell rajta
tényleg, ha már itt tartunk...ki minek lenne az istene, vagy istennője????? még nekem is gondolkodnom kell rajta
Én a SEGÍTŐKÉSZSÉG istennője lennék
(férjem szavaival ez így hangzik: mások életének görcsös és mindenáron való szervezésének istennője) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 05. vasárnap 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 05. vasárnap 13:36
(férjem szavaival ez így hangzik: mások életének görcsös és mindenáron való szervezésének istennője) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 05. vasárnap 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Tenyleg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 05. vasárnap 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 05. vasárnap 12:59
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 05. vasárnap 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon emlékeztetsz valakire...
Fú, de szívesen buliznék egyszer veletek...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 05. vasárnap 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 05. vasárnap 09:47
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 05. vasárnap 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
pille sms-e 08:54kor: hogy a picsába jöttem haza? ugye te hoztál?
annyira csípem ezt a csajt
annyira csípem ezt a csajt

Gennyzsakszem

hothead20
Claudia Adkins