Nemsokára mennem kell.
Amíg nem vagyok itt: LEGYETEK ROSSZAK!!!
De aki nagyon rossz, azt elfenekelem!
Amíg nem vagyok itt: LEGYETEK ROSSZAK!!!
De aki nagyon rossz, azt elfenekelem!
Na, akkor rákapcsolok, kíváncsi vagyok a végkifejletre. Szerinted is hepiend lesz? ;-)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Előjátéknak jó lesz ;-)
ha így folytatod forrónak forró, de az már nem a szél!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 06. hétfő 13:29
Törölt felhasználó (21812)
Csak nehogy leessen a vérnyomásod attól, ami most jön, Surdikám!
;-)
Érzem már, ahogy repít mindkettőnket a forró szél.
;-)
Érzem már, ahogy repít mindkettőnket a forró szél.
És hogy miért ez a nicked és az avatarod?
Hát, pl. azt, hogy mióta fórumozol a gg-n és hogy kerültél ide. Meg hogy hány éves vagy.
Kezdetnek ennyi elég lesz asszem, de ha visszaolvasol, találsz érdekes kérdéseket (pl. minek az istene lennél, mit mondana a péniszed, ha beszélni tudna és mit viselne, ha felöltözne, stb).
Kezdetnek ennyi elég lesz asszem, de ha visszaolvasol, találsz érdekes kérdéseket (pl. minek az istene lennél, mit mondana a péniszed, ha beszélni tudna és mit viselne, ha felöltözne, stb).
Na, itt van a magyarázat, hogy miért nyalom a segged :-)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Jajaja!
Mesélj magadról, te dolgozó fasz (oh, bocsánat), fütyi!
Mesélj magadról, te dolgozó fasz (oh, bocsánat), fütyi!
ha elviszem őket, akkor téged is viszlek, te lotyó:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 06. hétfő 13:28
Na persze, és ahogy ismerlek, elviszed a Hajóst is magaddal oda, meg a többi pasit, és háremet alakítasz, én meg egyedül maradok itt és válaszolgathatok a hülye kérdéseimre
Csak nehogy leessen a vérnyomásod attól, ami most jön, Surdikám!
;-)
Érzem már, ahogy repít mindkettőnket a forró szél. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 06. hétfő 13:13
;-)
Érzem már, ahogy repít mindkettőnket a forró szél. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
és a középső ikonon láthatóakat alkalmazod? széjjelebb is tettem a terpeszem, h hozzámférj!
Na persze, és ahogy ismerlek, elviszed a Hajóst is magaddal oda, meg a többi pasit, és háremet alakítasz, én meg egyedül maradok itt és válaszolgathatok a hülye kérdéseimre
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 06. hétfő 13:10
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
a hajosert meg kerj annyit hogy vehessunk olaszorszagban egy hazikot a tengerparton
...ezt kellett válaszolnom, rám parancsoltak, de tetszik az ötlet, szóval van annyid??????
...ezt kellett válaszolnom, rám parancsoltak, de tetszik az ötlet, szóval van annyid??????
Nem. De nem olyan messze onnan...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Ragaszkodom hozzá, hogy magyarázd! Magam számára is ismeretlen világ vagyok, te kintről jobban "rámlátsz"! :)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 06. hétfő 10:06
pille: folyamatosan vihog
kismalac: foly. beszól
én: sokat beszélek
joe: kissé szomorkára hajlamos
charlotte: az istennőség esete:)
tom: szexmániás
vad: beköszön, rohan
vazi: nem mindig érthető mit is akar (imádom vazit)
rumi, cuncus: foly. isznak
surda: szeretkezik, nem háborúzik
zsolt12: emlékszünk a hsz-eire:):):)
katinka: nem kell magyaráznom
eper: beugrik egy pillanatra, és eltűnik sok időre
valahogy mindenki olyan, mint az elsőnél, vagy legalábbis megvan még belőle az első...de csakis jó értelemben véve...ahhh, nem tudtam jól megmagyarázni, hogy mire gondolok
kismalac: foly. beszól
én: sokat beszélek
joe: kissé szomorkára hajlamos
charlotte: az istennőség esete:)
tom: szexmániás
vad: beköszön, rohan
vazi: nem mindig érthető mit is akar (imádom vazit)
rumi, cuncus: foly. isznak
surda: szeretkezik, nem háborúzik
zsolt12: emlékszünk a hsz-eire:):):)
katinka: nem kell magyaráznom
eper: beugrik egy pillanatra, és eltűnik sok időre
valahogy mindenki olyan, mint az elsőnél, vagy legalábbis megvan még belőle az első...de csakis jó értelemben véve...ahhh, nem tudtam jól megmagyarázni, hogy mire gondolok
legyél inkább biszex! én vállallak mind2töket!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 06. hétfő 13:05
Nem, de ötletnek nem rossz...
Bp-re jártál? ott a várban van 1 ugyanilyen szobor!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 06. hétfő 13:03
Már miért lenne átok? Szép tiszta lesz tőle...
Hehe, erről jut eszembe, hogy ahová iskolába jártam, volt egy lovasszobor az épület előtt. Az volt a babona, hogy ha valaki vizsga előtt felmászik az amúgy meglehetősen magas talapzatra és megsimogatja a ló heréit, sikerül a vizsgája. Na, ha láttatok még sugárzóan csillogó fémdarabot...
Hehe, erről jut eszembe, hogy ahová iskolába jártam, volt egy lovasszobor az épület előtt. Az volt a babona, hogy ha valaki vizsga előtt felmászik az amúgy meglehetősen magas talapzatra és megsimogatja a ló heréit, sikerül a vizsgája. Na, ha láttatok még sugárzóan csillogó fémdarabot...
ismerünk már annyira, h leboruljunk a tudásod előtt!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 06. hétfő 12:57
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
várhattál volna a válasszal, mert akkor megcsillogtathattam volna a tudásomat:):):)
így már:
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 06. hétfő 12:51
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
cuncus szerint nincs igazam, tehát módosítom: ha elégedett vagyok avval, ahol éppen most tartok, és látom magamban a képességet arra, hogy továbbra is elérjem életem céljait, de alapvetően magam miatt, és nem mások elvárása miatt, akkor vagyok elégedett magammal
és a középső ikonon láthatóakat alkalmazod? széjjelebb is tettem a terpeszem, h hozzámférj!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 06. hétfő 12:42
Ha Para mondja, akkor az úgy is van!!!
És bár ateista vagyok, de eléd leborulok
És bár ateista vagyok, de eléd leborulok
hol van már az a jól bevált pályinkás kenyér amivel minket altattak! :-)))
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 06. hétfő 12:14
csak paleszt ne igyon,mert az karosithatja az agysejteket, de a tobbi az okes :D
nem en vagyok az apuka?
nem en vagyok az apuka?
1 kis desszert:

Gennyzsakszem

ks8082
Milena