azért lassan (jó lassan) csak megtudunk rólad egy-két dolgot:
- kegyed nem milliomos
- gyermekeket tanitgat
kitaláltam egy játékot! rakjuk össze katinkát! :)
- kegyed nem milliomos
- gyermekeket tanitgat
kitaláltam egy játékot! rakjuk össze katinkát! :)
szép éjt :)
További szép jó éjt mindenkinek, lassan eltiplizek... Pusszantás meg minden!
...Keményen hajrázom, még hétvégén is korrepetálásra kényszerítek néhány nebulót (újabbkori nyilasmisiként), mert bizony a fűtés-, villany-, gázszámláim már a Szíriusz magasságából kacsintanak le rám, aztán én már( egyes esetektől mereven eltekintve) csak dideregve összehúzódni vagyok képes... :) Nyerő "reskontó" meg ugyan honnan????
A képen látható póz egészenmézesmadzag...
milyen pózt?
Ha tartod ezt a pózt, máris túl messzire mentél...
a hintaszéket én hoztam annakidején :)

úcceretnék magassarkút hordani, de... képtelen vagyok benne megmozdulni :(
Ja hogy van hintaszék?! Miért nem ezzel kezdted, akkor nem iszom előre a medvebőrödra, na...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 06. hétfő 21:44
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
feküdj drága barátném a hintaszékedbe, jules majd elétérdel és húzhatod a mézesmadzagodat:):):):):):)
azt akartam irni, prune majd ir egy harmadik műszakot. de már megtette :)
feküdj drága barátném a hintaszékedbe, jules majd elétérdel és húzhatod a mézesmadzagodat:):):):):):)
Erről a két műszakról tudok én is...
szia katinka. lemaradtál a jubileumi hozzászólásról. mi történt? enyhe téli álom?
ezúton hívom fel mindenki figyelmét, hogy volt lehetőség a nappaliban sarkot, zugot, placcot bérelni, letáborozni stb...a medvebőr az enyém!!!!!!!!!!!! oda ne menjen senki hancúrozni, max. a szélére ülhettek kicsit...és persze genyau meg baez fekhet rajta...ugye világos voltam??????
nem is dugunk. a mézről beszélgetünk :)
Bármelyik medve büszke lehetne, hogy így vigyáznak a bőrére. Kár, hogy már nincs benne...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 06. hétfő 21:39
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
na neeeeeeee...menj a kádadba horzival...akármilyen jó barátnőm vagy, te a medvebőrön nem dughatsz, ééérted????????
akkor most ki őrzi a mézet? a medve, vagy az odu előtt a méhek?
Nem szeretnék ilyen "adománnyal" rendelkezni! Szerintem én így is eléggé láthatatlan vagyok, még saját magam részére is(na, ez azért enyhe túlzás, lehet...) Gárdonyi Emőkéje túlontúl megtanított erre. :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 06. hétfő 14:32
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
És hogy bizonyítsam, hogy mennyire igazad van, íme egy újabb ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS:
Ha képesek lennétek arra, hogy BÁRMIKOR LÁTHATATLANNÁ váljatok bármennyi időre, mit kezdenétek ezzel a képességgel?
Ha képesek lennétek arra, hogy BÁRMIKOR LÁTHATATLANNÁ váljatok bármennyi időre, mit kezdenétek ezzel a képességgel?

Gennyzsakszem

csibe17
Paris