Hááá mi van má dikk hee?
Ki hót a nnappi tán mikó én meggyüvök?!
JJánnyook húúáttok lé a csizzzmám és tojjátok idé a vacsokát elimbe , de izibe.
Ha jólaktam akkó egy kiss pihi utáá lerendezlek néktöket azz zágyban nis he!
Ki hót a nnappi tán mikó én meggyüvök?!
JJánnyook húúáttok lé a csizzzmám és tojjátok idé a vacsokát elimbe , de izibe.
Ha jólaktam akkó egy kiss pihi utáá lerendezlek néktöket azz zágyban nis he!
Ja és tegnap este azért nem voltam a nappaliban mert
Ganxsta "koncerten" vooltunk a belvárosban.
Jó volt nagyon a fiúk élőben is jól nyomták és sokat marhultak közben...
Ganxsta "koncerten" vooltunk a belvárosban.
Jó volt nagyon a fiúk élőben is jól nyomták és sokat marhultak közben...
11/20 gyatra mi?!:))
A 13 -as nőnek nálatok is horror feje van és az utolsó képen meg a Csiszár Előd mosolyog?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 07. kedd 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 07. kedd 08:10
JÁTÉK (20 kérdés, kb. 10 perc)
Meg tudjátok különböztetni az őszinte (genuine) mosolyt a hamistól (fake)?
Nyitó oldalon lévő két skála:
Alapvető életszemlélet: Optimista - Pesszimista
Mit gondolsz, mennyire tudod megkülönböztetni az őszinte mosolyt a mesterkélttől? Kicsit - Nagyon
Ezután jön 20 mosoly. Play gomb.
A végén jön egy kérdés: az arc melyik része alapján döntöttél? eyes (szem), mouth (száj), nose (orr), forehead (homlok), cheek (orca), chin (áll)
A megoldásnál a képek alatt a helyes megoldást látod. Fölötte pipa vagy x jelzi, hogy eltaláltad vagy nem. És ha itt a kis képre kattintasz, újra látod a mosolyt.
(a hosszú magyarázó szöveg lefordítására most sajnos nincs időm).
Teszt - klikk ide
A 13 -as nőnek nálatok is horror feje van és az utolsó képen meg a Csiszár Előd mosolyog?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 07. kedd 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Mit gondolsz, mennyire tudod megkülönböztetni az őszinte mosolyt a mesterkélttől? Kicsit - Nagyon
A végén jön egy kérdés: az arc melyik része alapján döntöttél? eyes (szem), mouth (száj), nose (orr), forehead (homlok), cheek (orca), chin (áll)
A megoldásnál a képek alatt a helyes megoldást látod. Fölötte pipa vagy x jelzi, hogy eltaláltad vagy nem. És ha itt a kis képre kattintasz, újra látod a mosolyt.
Teszt - klikk ide
mar emlitettem,hogy lassan szellemjaras lesz itt....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 07. kedd 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 07. kedd 16:09
ő nem idegen, teeeee, csak láthatatlan kíván maradni....én meg bírok a láthatatlanok látásának képességével:)
jaj de jó! akkor nekem is van ilyen képességem! fannntasssztikkkus!
ő nem idegen, teeeee, csak láthatatlan kíván maradni....én meg bírok a láthatatlanok látásának képességével:)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 07. kedd 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
idegenek nem szivesen latott vendegek a nappaliban....
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 11. 07. kedd 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 07. kedd 16:01
Isten mencs!
Maradjak csak inkongnítóban.
Csak Charlottenak add meg priviben a honlap címét!
Köszi Drága!
Csók!
Köszi Drága!
Csók!
Isten mencs!
Köszi Drága!
Csók!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 07. kedd 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 07. kedd 15:47
Köszi Drága!
Csók!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 07. kedd 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
ha felhatalmazol rá, akkor mindenkinek terjesztem, sőt berakom ide, megkockáztatva a tom féle seggreverést, amiért más honlapot reklámozok
15/20
2006. 11. 07. kedd 08:10
Teszt - klikk ide
Teszt - klikk ide
Tudom bizony és köszönöm szépen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 07. kedd 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 07. kedd 15:54
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 07. kedd 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
jah...és ezt neked küldöm:cupp..cupp..cupp..cupp
te tudni fogod, hogy miért:)
te tudni fogod, hogy miért:)
jah...és ezt neked küldöm:cupp..cupp..cupp..cupp
te tudni fogod, hogy miért:) (Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 11. 07. kedd 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 07. kedd 14:58
te tudni fogod, hogy miért:) (Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 11. 07. kedd 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha kíváncsi vagy, egye fene, Szilvácska tudja, hogy hol lehet megnézni a neten, de maradjon hatszemközt!
ha felhatalmazol rá, akkor mindenkinek terjesztem, sőt berakom ide, megkockáztatva a tom féle seggreverést, amiért más honlapot reklámozok
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 11. 07. kedd 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 07. kedd 14:58
Ha kíváncsi vagy, egye fene, Szilvácska tudja, hogy hol lehet megnézni a neten, de maradjon hatszemközt!
sziasztok. hazaértem :)
rumi, nem hinném, hogy egyedül van. görgess vissza az árokásós sztorimhoz :)
surdapapa kedves, szép napot. mi csak olvasgatjuk egymást - váltott műszak átka :)
prune, én igértem meg a hajós koncertet? akkor jön charlotte is? neubot is visszük?
elég lagymatag ez a mai nap, sehol 10 oldal visszaolvasás, mi történt ma veletek? mindenki mosoly-kvizezett?
rumi, nem hinném, hogy egyedül van. görgess vissza az árokásós sztorimhoz :)
surdapapa kedves, szép napot. mi csak olvasgatjuk egymást - váltott műszak átka :)
prune, én igértem meg a hajós koncertet? akkor jön charlotte is? neubot is visszük?
elég lagymatag ez a mai nap, sehol 10 oldal visszaolvasás, mi történt ma veletek? mindenki mosoly-kvizezett?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 07. kedd 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 07. kedd 14:22
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 07. kedd 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Malackám, gonoszocskám! Nem lehetne, hogy én is lássalak? Cserébe feltárom én is vizuális manifesztációmat. Itt már láttak páran, úgyhogy tanúsítják, nem kamuzok!!!
Tegnap láttam az Összeesküvés elméletet a tévében
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 07. kedd 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 07. kedd 13:59
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 07. kedd 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
az életemet tudtam volna rátenni, hogy nem megy nálad a chat:):):):):):):):):):)
Rossz hír, angyalom. Ezt a képet én csináltam róla a szobámban, és fotosoppal raktam mögé a bárhátteret ;-)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 07. kedd 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Malackám, gonoszocskám! Nem lehetne, hogy én is lássalak? Cserébe feltárom én is vizuális manifesztációmat. Itt már láttak páran, úgyhogy tanúsítják, nem kamuzok!!!
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 11. 07. kedd 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 07. kedd 14:03
Úgy gondoltam, hogy túl sok meglepetés, már ebben az életben nem tud érni, de az álltalad röviden leírt jellemzésem elolvasása után, ez továbbra sem változott, de azért köszi!!!
Húha, látnom kell!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 07. kedd 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 07. kedd 13:57
csak ódákat tudnék zengeni, és tán nincs is annyi megfelelő szó, mely kifejezné mindazt a tulajdonságait imádott malacomnak, amelyek rövid és velős ismeretségünk alapján tudatomba vésődtek....megpróbálom a lehetetlent és jellemzem: A FÉRFI
Úgy gondoltam, hogy túl sok meglepetés, már ebben az életben nem tud érni, de az álltalad röviden leírt jellemzésem elolvasása után, ez továbbra sem változott, de azért köszi!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 07. kedd 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 07. kedd 13:57
csak ódákat tudnék zengeni, és tán nincs is annyi megfelelő szó, mely kifejezné mindazt a tulajdonságait imádott malacomnak, amelyek rövid és velős ismeretségünk alapján tudatomba vésődtek....megpróbálom a lehetetlent és jellemzem: A FÉRFI
az életemet tudtam volna rátenni, hogy nem megy nálad a chat:):):):):):):):):):)

Gennyzsakszem

ambrus23
Celina