nekem annak idején felszabadították a kórházban a nyelvfékemet:) szóval jól működik:)
ne izgulj, kihívásnak tekintjük, és megküzdünk a feladattal...a cél érdekében mindenképpen!!! (Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 11. 08. szerda 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
ne izgulj, kihívásnak tekintjük, és megküzdünk a feladattal...a cél érdekében mindenképpen!!! (Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 11. 08. szerda 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
sztem vszínűleg mindkét nemnél a nagy többséget az izgatja, ha a 3asban kissebbségben lehet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 08. szerda 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 08. szerda 14:00
Törölt felhasználó (21812)
De itt egy kép a másik verziót kedvelőknek is:
Vajon a csavaroshoz hogyan idomulnak?...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 08. szerda 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 08. szerda 14:10
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 08. szerda 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
szerintem a szátok mérete mindig idomul a kényeztetett farok méretéhez!
szerintem is:):):):):):):):):):)
2006. 11. 08. szerda 14:10
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 08. szerda 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 08. szerda 13:48
hogy a szánk pontosan mekkora nagyon egyszerű lemérni...de valószínűleg nagy:):):):):)
Hát ha már így rákérdeztél: jóhogy ;-)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 08. szerda 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Na, na, ne ítélj elsőre...
Néha melóznom is kell.
Néha melóznom is kell.
öhömmmm! csak annyira, h kőkeménnyé váljak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 08. szerda 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 08. szerda 13:44
De akkor mégis lesz benne kicsi leszbizés...
szeretnéd mi, h rádverjek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 08. szerda 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 08. szerda 13:43
Nekem is 7-es az indexem, és szerintem ne szégyelljük magunkat, a többiek mind ránk vertek *khöm*
;-)
;-)
Ő olyan, mint Fantomas! nem?
Így jártál:
szówell mekcsináltam:
20/16, úgy, h szőke ffiségem az első 5-nél nem indította el a vidijót, csak a kép alapján döntöttem.
ja és, h mi alapján dönt az embör? mikor mi, van mikor a száj árulja el, h mű a mosoly, van mikor a szem, de úgy általában az összhatás dominált! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 07. kedd 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 07. kedd 08:10
JÁTÉK (20 kérdés, kb. 10 perc)
Meg tudjátok különböztetni az őszinte (genuine) mosolyt a hamistól (fake)?
Nyitó oldalon lévő két skála:
Alapvető életszemlélet: Optimista - Pesszimista
Mit gondolsz, mennyire tudod megkülönböztetni az őszinte mosolyt a mesterkélttől? Kicsit - Nagyon
Ezután jön 20 mosoly. Play gomb.
A végén jön egy kérdés: az arc melyik része alapján döntöttél? eyes (szem), mouth (száj), nose (orr), forehead (homlok), cheek (orca), chin (áll)
A megoldásnál a képek alatt a helyes megoldást látod. Fölötte pipa vagy x jelzi, hogy eltaláltad vagy nem. És ha itt a kis képre kattintasz, újra látod a mosolyt.
(a hosszú magyarázó szöveg lefordítására most sajnos nincs időm).
Teszt - klikk ide
20/16, úgy, h szőke ffiségem az első 5-nél nem indította el a vidijót, csak a kép alapján döntöttem.
ja és, h mi alapján dönt az embör? mikor mi, van mikor a száj árulja el, h mű a mosoly, van mikor a szem, de úgy általában az összhatás dominált! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 07. kedd 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
JÁTÉK (20 kérdés, kb. 10 perc)
Meg tudjátok különböztetni az őszinte (genuine) mosolyt a hamistól (fake)?
Nyitó oldalon lévő két skála:
Alapvető életszemlélet: Optimista - Pesszimista
Mit gondolsz, mennyire tudod megkülönböztetni az őszinte mosolyt a mesterkélttől? Kicsit - Nagyon
Ezután jön 20 mosoly. Play gomb.
A végén jön egy kérdés: az arc melyik része alapján döntöttél? eyes (szem), mouth (száj), nose (orr), forehead (homlok), cheek (orca), chin (áll)
A megoldásnál a képek alatt a helyes megoldást látod. Fölötte pipa vagy x jelzi, hogy eltaláltad vagy nem. És ha itt a kis képre kattintasz, újra látod a mosolyt.
(a hosszú magyarázó szöveg lefordítására most sajnos nincs időm).
Teszt - klikk ide
itt mi folyik?
Én is, pedig volt már szerencsém mindkét véglethez.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 08. szerda 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 08. szerda 14:00
mennyiségileg biztos kevesebb, de ha tele van, az csak előnyükre válik...
"A lényeg, hogy a működés legyen tökéletes, de úgy tűnik, ezt csak a nők látják így, a férfiak és különösen a fiatal fiúk szorongva néznek nadrágjukba, mert szerintük a férfi csakis nagy szerszám birtokában igazán férfi. Többségük nincs megelégedve a természet adta mérettel (olyan ez, mint a nők és a mellek viszonya), ami egyáltalán nem meglepő, hiszen századunkban a szexiparnak és a média által erőltetett férfiideáloknak köszönhetően a pénisz nem kevesebbet jelöl, mint sikert, hatalmat és szexuális potenciát."
én eddig mindenkiével meg voltam elégedve:):):):):)
"A lényeg, hogy a működés legyen tökéletes, de úgy tűnik, ezt csak a nők látják így, a férfiak és különösen a fiatal fiúk szorongva néznek nadrágjukba, mert szerintük a férfi csakis nagy szerszám birtokában igazán férfi. Többségük nincs megelégedve a természet adta mérettel (olyan ez, mint a nők és a mellek viszonya), ami egyáltalán nem meglepő, hiszen századunkban a szexiparnak és a média által erőltetett férfiideáloknak köszönhetően a pénisz nem kevesebbet jelöl, mint sikert, hatalmat és szexuális potenciát."
én eddig mindenkiével meg voltam elégedve:):):):):)
mennyiségileg biztos kevesebb, de ha tele van, az csak előnyükre válik...
én eddig mindenkiével meg voltam elégedve:):):):):) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 08. szerda 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 08. szerda 13:57
én eddig mindenkiével meg voltam elégedve:):):):):) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 08. szerda 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát, a fiúk pucája jóval kisebb, mint mi vagyunk, tehát biztosan kevesebb vér van benne :-)))
De itt egy kép a másik verziót kedvelőknek is:
De amúgy engem is jobban izgat ez a felállás:
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 08. szerda 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 08. szerda 13:25
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 08. szerda 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
nem is tudom...én asszem túlságosan önző lennék egy két nő-egy pasi felálláshoz, és nem vágyom női ajkakra sem fent, sem lent...a két pasis dolog talán izgat, de nem fogok veszettül nagy lépéseket tenni az ügy érdekében..az egyidőben két pasisra gondolok...mert ugye a hűtlenségi indexem elég cudar képet mutat
Hát, a fiúk pucája jóval kisebb, mint mi vagyunk, tehát biztosan kevesebb vér van benne :-)))
Várd ki a végét, lehet, hogy mi leszünk az első leszbi házaspár Mo-n. Ha egyszer megmutatom, mit tudok az ágyban ;-)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 08. szerda 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 08. szerda 13:47
melyik mondatrészhez?
lotyókám veled sem smacizok, de téged még elviselnélek...
lotyókám veled sem smacizok, de téged még elviselnélek...
hogy a szánk pontosan mekkora nagyon egyszerű lemérni...de valószínűleg nagy:):):):):)

Gennyzsakszem

free_al75