a kérdőjelek mosolyfejek, csak wordben irtam meg a válaszokat, és átcsinálta a gége.
ha a gégén vagyunk, mi is át vagyunk csinálva?
ha a gégén vagyunk, mi is át vagyunk csinálva?
és egy hasonló marhaság:
- kijössz?
- ki.
- hát te!
- kijössz?
- ki.
- hát te!
Rumi 7272: Árokásós sztori itt van valahol, de tuttira nem fogom visszakeresni. Lehetetlen is, nem csodálkozom, hogy találod. Pedig ott még házassági hirdetést is adtam fel, annyira kimeritett az árokásás. Na, és ekkor derült ki a kiderülnivaló
Jesus 7320: "apropó, szopás..." hát mi csak akkor jutunk az eszetekbe, mikor a szopásról van szó?!
Surdapapa: Nekem még nem volt többesszexes élményem. Kimaradtam valamiből nagyon? Lánnyan kipróbálnám - Prunével ellentétben. De szerintem háromnál több ember semmiképp nem szükséges. A három varázslatos szám
TOM1019: szerintem benne lennénk a gruppenbe a nappalilakókkal, szükségeltetik hozzá pár lityi pájinka
Jesus 7320: "apropó, szopás..." hát mi csak akkor jutunk az eszetekbe, mikor a szopásról van szó?!
Surdapapa: Nekem még nem volt többesszexes élményem. Kimaradtam valamiből nagyon? Lánnyan kipróbálnám - Prunével ellentétben. De szerintem háromnál több ember semmiképp nem szükséges. A három varázslatos szám
TOM1019: szerintem benne lennénk a gruppenbe a nappalilakókkal, szükségeltetik hozzá pár lityi pájinka
Nagyjából a teljes forgatókönyvet be lehetne ide írni, mint poént...És a másik agymenés: Roncsfilm.
- Béla, én vagyok!
- Béla én vagyok.
stbstbstb...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 08. szerda 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
-nem én mozgatom, magától mozog
-magától nem mozog semmi
-mióta magázódunk?
-magától nem mozog semmi
-mióta magázódunk?
Ne rójjátok fel nekem ha mostanában kicist ritkábban leszek mert indul a karácsonyi hajtás a kereskedelemben és lesz egy-két kemény vizsgám is az évvégéig...
Sziasztok csak benéztem.
Most megyek melózni megint, tegnap este is dolgoztam...
Most megyek melózni megint, tegnap este is dolgoztam...
-nem én mozgatom, magától mozog
-magától nem mozog semmi
-mióta magázódunk?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 08. szerda 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 08. szerda 15:20
-magától nem mozog semmi
-mióta magázódunk?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 08. szerda 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Pl. Európa kemping - mekkkkkora!!!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 08. szerda 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
nem a Te hsz-edre írtam, hanem amire Te is hivatkoztál!
Gyereke fájó szívvel mára búcsúzom Tőletek! hölgyeim csók (ki hová kéri) uraim kézfogás!
Gyereke fájó szívvel mára búcsúzom Tőletek! hölgyeim csók (ki hová kéri) uraim kézfogás!
Hehehe, ezt most megtanulom szó szerint!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 08. szerda 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 08. szerda 15:18
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 08. szerda 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
neeeeeeeeeeeem! a lényeg az, hogy ne tartóztassuk meg magunkat és partnerünket az ilyen megnyilvánulásoktól: nyald szét a pinámat, te mocskos disznó! dugd már be az ujjadat a seggembe, te kéjgyáros! szopjál hevesebben, te büdös ribanc! nyeld a farkamat, bééééjbi!
szintén etalon!!!
nem a Te hsz-edre írtam, hanem amire Te is hivatkoztál!
2006. 11. 08. szerda 15:18
neeeeeeeeeeeem! a lényeg az, hogy ne tartóztassuk meg magunkat és partnerünket az ilyen megnyilvánulásoktól: nyald szét a pinámat, te mocskos disznó! dugd már be az ujjadat a seggembe, te kéjgyáros! szopjál hevesebben, te büdös ribanc! nyeld a farkamat, bééééjbi!
Pl. Európa kemping - mekkkkkora!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 08. szerda 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 08. szerda 15:04
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 08. szerda 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
fúúú, bazmeg ez nagyon király volt!!!!
egyébként a badár jutott eszembe róla, imádom a badárt, ha egyedül van akkor is, ha a szőkével, akkor meg pláne
egyébként a badár jutott eszembe róla, imádom a badárt, ha egyedül van akkor is, ha a szőkével, akkor meg pláne
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 08. szerda 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 08. szerda 15:08
ebből a logikából kiindulva egy férfi meg jobban tudná, h mi kell 1 férfinek? ezek szerint nekünk most el kéne kezdeni faszt szopnunk?
lányok ezt még a Ti kedvetekért sem!
lányok ezt még a Ti kedvetekért sem!
ebből a logikából kiindulva egy férfi meg jobban tudná, h mi kell 1 férfinek? ezek szerint nekünk most el kéne kezdeni faszt szopnunk?
lányok ezt még a Ti kedvetekért sem! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 08. szerda 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 08. szerda 14:38
lányok ezt még a Ti kedvetekért sem! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 08. szerda 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
kérdésre a válasz: nem
elolvastam a vaginásat, és az jutott eszembe, hogy hallottam már olyan véleményeket, miszerint a nők jobban tudják, hogy mi kell egy nőnek az ágyban...és mielőtt itt megköveznének a férfiak, nem feltétlenül osztom a fentit...
de az biztos, hogy sokszor szükséges irányítani, hogy maradéktalan legyen az élmény...viszont ez fordítva is igaz...asszem kicsit zavaros lett, de azért értitek, ugye?????
elolvastam a vaginásat, és az jutott eszembe, hogy hallottam már olyan véleményeket, miszerint a nők jobban tudják, hogy mi kell egy nőnek az ágyban...és mielőtt itt megköveznének a férfiak, nem feltétlenül osztom a fentit...
de az biztos, hogy sokszor szükséges irányítani, hogy maradéktalan legyen az élmény...viszont ez fordítva is igaz...asszem kicsit zavaros lett, de azért értitek, ugye?????
Mivel rendelkezem némi tapasztalattal ezen a téren (is), meg kell, hogy erősítselek: Valóban elveszlik az intimitás.
A gruppen, szígorúan csak a sexről és az élvezetről szól, nincs benne helye a bensőséges érzelmeknek, ha még is, abból ÓRIÁSI csalódás lehet... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 08. szerda 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 08. szerda 14:48
A gruppen, szígorúan csak a sexről és az élvezetről szól, nincs benne helye a bensőséges érzelmeknek, ha még is, abból ÓRIÁSI csalódás lehet... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 08. szerda 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem érdekelne ez a szitu és izgat a gondolat. Ez egy kicsit olyan kukkolós és exhibicionista dolog, de mégsincs benne az az érzés, hogy elveszik az intimitás a párom és énköztem. Mert ugye egy harmadik fél bevonása ezzel jár...
fúúú, bazmeg ez nagyon király volt!!!!
egyébként a badár jutott eszembe róla, imádom a badárt, ha egyedül van akkor is, ha a szőkével, akkor meg pláne (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 08. szerda 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 08. szerda 14:59
egyébként a badár jutott eszembe róla, imádom a badárt, ha egyedül van akkor is, ha a szőkével, akkor meg pláne (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 08. szerda 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Humor:
Elnézést azoktól, akiknek nem jön be az ilyen, de én halálra röhögtem magam némelyik részen.
Meteorológus Mihály - katt ide
Elnézést azoktól, akiknek nem jön be az ilyen, de én halálra röhögtem magam némelyik részen.
Humor:
Én is láttam. Nekem is tetszett.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 08. szerda 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 08. szerda 14:53
a viaszról jut eszembe, hogy egyszer láttam egy madonna filmet ( a tanú teste?) ahol a szexjelenetben viaszt csepegtetett a testére...huh...tetszett:):):):)
a viaszról jut eszembe, hogy egyszer láttam egy madonna filmet ( a tanú teste?) ahol a szexjelenetben viaszt csepegtetett a testére...huh...tetszett:):):):)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 08. szerda 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 08. szerda 14:49
Hát, a spanyolt nem is, de neked ítélem az olasz viaszt, jóóóóóó?
Hát, a spanyolt nem is, de neked ítélem az olasz viaszt, jóóóóóó?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 08. szerda 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 08. szerda 14:47
jajaja...ezt próbáltam én is fejtegetni, megspékelve avval, hogy fontos elmondani (irányítani), hogy te mire vágysz, hol és mit is csináljon pasi,de elvárható, hogy ő is előálljon a kívánságaival...de mondjuk ezzel a bölcsességgel most nem találtam fel semmiféle viaszt

Gennyzsakszem

Reny