A téma fagyasztva! Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet) - előzmények 1.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Az eddigi hozzászólások

... 880 881 882 883 884 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#6504   2006. 11. 09. csütörtök 14:37
gonoszKismalac gonoszKismalac
Vagy, csak Mi vagyunk önzetlenek és nem hazudunk.
Ezt kifelejetetedd a lehetőségek közül. wow2 felkialtas felkialtas felkialtas eplus2
#6503   2006. 11. 09. csütörtök 14:29
X Törölt felhasználó (21812)
Most elmegyek egy időre. Szép délutánt!
wave
#6502   2006. 11. 09. csütörtök 14:27
Olyan sztorikkal találkozom mostanában, hogy - úgy látszik - érzéketlen lettem az iránt, hogy valaki megcsalja a párját.
szomoru1
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 09. csütörtök 14:11
Még mindíg félre tettszik érteni, mert akit úgy dugnak ketten egyszerre, hogy barátja, férje, stb, van az már eleve egy olyan szint, hogy amellett a sex közbeni telefonálás, ELTÖRPÜL!!!

Na, most már tettszik érteni??? heureka heureka heureka felkialtas felkialtas felkialtas confused
#6501   2006. 11. 09. csütörtök 14:11
Még mindíg félre tettszik érteni, mert akit úgy dugnak ketten egyszerre, hogy barátja, férje, stb, van az már eleve egy olyan szint, hogy amellett a sex közbeni telefonálás, ELTÖRPÜL!!!

Na, most már tettszik érteni??? heureka heureka heureka felkialtas felkialtas felkialtas confused
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 11. 09. csütörtök 14:02
Nem értettem félre. De én már a telefonálás tényét is undorítónak tartom. Az meg, hogy kinek telefonálnak, csak még árnyaltabb képet mutat a "személyiségükről".
#6500   2006. 11. 09. csütörtök 14:09
Még egy önzetlen pasi.
worship

Tele van a nappali önzetlen, kéjsóvár pasikkal én meg a számítógép előtt ülök. Nooooooormális vagyok???
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 09. csütörtök 14:07
Nagyképűen fog hangzani, de bevállalom, hogy megköveztek érte, de Én nemigen szoktam útmutatásra szorulni az ágyban...

És, hogy nekem hogy a jó???

Azon kevés pasi közé tartozom, aki azt élvezi, vagy attól boldog, amikor a partnere a legteljesebb extázisban, szinte elmerül a gyönyör tengerében, melyet nem másnak köszönhet, csak NEKEM!

Tehát: Azt élvezem, ha élvezed... buck buck buck
#6499   2006. 11. 09. csütörtök 14:07
Nagyképűen fog hangzani, de bevállalom, hogy megköveztek érte, de Én nemigen szoktam útmutatásra szorulni az ágyban...

És, hogy nekem hogy a jó???

Azon kevés pasi közé tartozom, aki azt élvezi, vagy attól boldog, amikor a partnere a legteljesebb extázisban, szinte elmerül a gyönyör tengerében, melyet nem másnak köszönhet, csak NEKEM!

Tehát: Azt élvezem, ha élvezed... buck buck buck
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 09. csütörtök 12:26
ezt pár hsz-szel előbb kérdeztem, de nem kaptam rá választ senkitől...ne hagyjatok már kétségek között tipródni

ti megmondjátok szex közben, hogy mit akartok, vagy csak mozdulatokkal igyekeztek a partner tudomására hozni, hogy lejjebb, feljebb, balra, jobbra, blablabla...? ha igen, akkor hogyan? ha nem, akkor miért nem?
#6498   2006. 11. 09. csütörtök 14:07
Hehe, benéztem ide a szexshopba és találtam néhány jóféle játékszert ;-)

De ami még ennél is jobb: imádom az elnevezéseket. Pl. Rádiós mackó felcsatolható kényeztető; Vibropajzs - lovag; Szórakoztató uborka; Gigantikus kéj - rotáló vagina, stb-stb-stb.

GG szexbolt - klikk
#6497   2006. 11. 09. csütörtök 14:05
para11 para11
nos,valoszinüleg egyesek soha nem nönek ki a promiszkuitasbol....
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 09. csütörtök 14:02
Nem értettem félre. De én már a telefonálás tényét is undorítónak tartom. Az meg, hogy kinek telefonálnak, csak még árnyaltabb képet mutat a "személyiségükről".
#6496   2006. 11. 09. csütörtök 14:02
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 09. csütörtök 14:01
Félre tettszik érteni, nem azon volt a hangsúly, hogy telefonáltak, hanem, hogy kinek... ejnye1 ejnye1 ejnye1
#6495   2006. 11. 09. csütörtök 14:01
Nem hangzik nagyképűnek. Nekem inkább önzetlennek tűnik...
worship
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 09. csütörtök 13:54
Bármilyen nagyképünek tünik,én inkabb hagyom a partneremet "irányitani",hiszen ha neki jó,akkor én is maximalisan reszesülök belöle
#6494   2006. 11. 09. csütörtök 14:01
Félre tettszik érteni, nem azon volt a hangsúly, hogy telefonáltak, hanem, hogy kinek... ejnye1 ejnye1 ejnye1
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 09. csütörtök 12:52
Már többen mondták nekem, hogy megtörtént velük, hogy szex közben a másik telefonált/sms-ezett. Én asszem, hogy ilyen esetben úgy otthagynám, mint macskát sz.rni. Azért mindennek van határa...
gun mf2
#6493   2006. 11. 09. csütörtök 13:54
para11 para11
Bármilyen nagyképünek tünik,én inkabb hagyom a partneremet "irányitani",hiszen ha neki jó,akkor én is maximalisan reszesülök belöle
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
ezt pár hsz-szel előbb kérdeztem, de nem kaptam rá választ senkitől...ne hagyjatok már kétségek között tipródni

ti megmondjátok szex közben, hogy mit akartok, vagy csak mozdulatokkal igyekeztek a partner tudomására hozni, hogy lejjebb, feljebb, balra, jobbra, blablabla...? ha igen, akkor hogyan? ha nem, akkor miért nem?
#6492   2006. 11. 09. csütörtök 12:54
Egyetértek Szilvácskával a többit illetően, mármint, hogy ezek végletes dolgok és azért vannak olyan nők, akik megérdemlik, hogy legyen egy malackájuk és akik mellett elégedetten röföghetsz, mikor vakargatják a fültövedet.
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 09. csütörtök 10:46
Az Elmúlt egy évben, mióta nincs komoly kapcsolatom, csak "egyéjszakás" kapcsolataim voltak.

Milyen volt?
worship worship worship eljen (azt azért hozzáteszem, hogy ez nagyobbrészt nem a hölgyeken, hanem rajtunk, rajtam múlt...)

Mit éreztem utánna?
confused confused confused (igazából semmit...)
Azt azért hozzá kell tennem, hogy az összes hölgyemény (nem kevés volt...) rendelkezett baráttal, férjel, stb... és nem egyszer fordult elő, hogy miközben szendvicsben dugtuk egy barátommal, a kedves hölgy, sms-t írt, ne adj Isten telefonon beszélt élete egyetlen szerelmével...

Természetesen, nem szeretnék álltalánosítani, de pontosan ezért, ezekért, nincs és nem is szeretném, ha lenne barátnőm, illetve szerelmem...

Hogy ez így jó? Boldog vagyok e?
Nem vagyok boldog, de legalább boldogtalan és csalódott nem vagyok...
mf2 mf2 mf2 shakehead
#6491   2006. 11. 09. csütörtök 12:52
Már többen mondták nekem, hogy megtörtént velük, hogy szex közben a másik telefonált/sms-ezett. Én asszem, hogy ilyen esetben úgy otthagynám, mint macskát sz.rni. Azért mindennek van határa...
gun mf2
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Az Elmúlt egy évben, mióta nincs komoly kapcsolatom, csak "egyéjszakás" kapcsolataim voltak.

Milyen volt?
worship worship worship eljen (azt azért hozzáteszem, hogy ez nagyobbrészt nem a hölgyeken, hanem rajtunk, rajtam múlt...)

Mit éreztem utánna?
Azt azért hozzá kell tennem, hogy az összes hölgyemény (nem kevés volt...) rendelkezett baráttal, férjel, stb... és nem egyszer fordult elő, hogy miközben szendvicsben dugtuk egy barátommal, a kedves hölgy, sms-t írt, ne adj Isten telefonon beszélt élete egyetlen szerelmével...

Természetesen, nem szeretnék álltalánosítani, de pontosan ezért, ezekért, nincs és nem is szeretném, ha lenne barátnőm, illetve szerelmem...

mf2 mf2 mf2 shakehead
#6490   2006. 11. 09. csütörtök 12:32
Nekem 1 egyéjszakásom volt. Nem bántam meg, mert a srác tényleg intelligensen kezelte. Ami nagyon ciki volt, hogy gimis házibulin történt és másnap reggel az egész osztály kuncogva motyogott a hátam mögött *pirulás ON*
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 09. csütörtök 08:04
a séma az én esetemben tökéletesen igaz...mindenképpen kell valami plusz, vagy érzelem, vagy intellektus, és pont ezért nem jönnek be a szolimacsók...de ez magasabb szinten rendeződött el, mert ők sem hajtanak rám...szóval a lényeg az, hogy volt, és minden esetben a séma szerint....ami pedig a következményeit illeti, eddig még nem éltem meg károsan, nem éreztem sose, hogy én többet adtam volna, de ez vagy a partner intellektusának, vagy az érzelmének köszönhető
#6489   2006. 11. 09. csütörtök 12:30
Én nem szavakkal irányítok, hanem ha tetszik egy mozdulatsor, akkor nyögdécseléssel, sóhajtozással, fészkelődéssel jelzem, hogy ezt folytassa.
De ha váltani akar, amikor én még élvezném, ha folytatná, akkor szólok, hogy méééééég.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 09. csütörtök 09:26
kicsit visszatérnék egy tegnapi témához...felmerült gg-n kívül, hogy mennyire mondjuk meg szex közben kívánságainkat, vagyis mennyire irányítunk verbálisan esetleg nonverbálisan...és jött ellentétes vélemény (enyémmel ellentétes)...szóval: ti megmondjátok szex közben, hogy mit akartok, vagy csak mozdulatokkal igyekeztek a partner tudomására hozni, hogy lejjebb, feljebb, balra, jobbra, blablabla...? ha igen, akkor hogyan? ha nem, akkor miért nem?
#6488   2006. 11. 09. csütörtök 12:28
Valaki aki vad Valaki aki vad
igen... de nem mindig vezet eredményre

#6487   2006. 11. 09. csütörtök 12:26
MmePrune MmePrune

#6486   2006. 11. 09. csütörtök 12:20
Még egy nagyon fontos dolog!!!
Nem szeretnék emiatt, egy NŐ felett sem pálcát törni, elvégre, ha nem lennének ilyenek is, akkor az elmúlt évben elég sivár lett volna a sexuális életem.

Tehát, Köszönöm!!! worship worship worship eljen crazya

Milyen volt?

Mit éreztem utánna?

mf2 mf2 mf2 shakehead
#6485   2006. 11. 09. csütörtök 12:03
Köszi Szilvácska.
Nem adom fel, de nem is keresem. shakehead
mf2 mf2 mf2
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 09. csütörtök 11:50
ez egyszerűen a két véglet, és van középút, csak még nem találtad meg...és értettem, hogy nem általánosítasz, de mégis azt tetted, mert nem minden nő ilyen...tehát sose add fel, neked is eljön életed értelme, csak várnod kell még 15 és fél évet..(addigra kisebbik gyermekem is betölti a 18at, és egymáséi leszünk, majd ülünk a szoc.otthon kertjében és fogjuk egymás aszott kezét, miközben gennyzsák nappalijáról nosztalgiázunk vigyor5 vigyor5 vigyor5 )

... 880 881 882 883 884 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Gennyzsakszem Gennyzsakszem
Nyitás ideje: 2004. 09. 20. hétfő
Üzenetek: 24124db
Utolsó üzenet: 2007. 03. 30. péntek

Hírek

2025. 10. 13. hétfő 08:38
Társkereső rendbe tétele! Kedves Felhasználóink! Sajnos elérkeztünk egy olyan ponthoz, ahol már muszáj kísérletet tenni arra, hogy a társkereső, a céljának megfelelően működjön!! Mint azt bizonyára sokan megtapasztaltátok, a Társkeresőben a keresési találatoknál a nő... Tovább
2025. 10. 09. csütörtök 11:48
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább
2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 387 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!