Napsugaras jóreggelt mindenkinek!!!!
tudunk msnezni? a mailem nem ment át:(
szegény nagypapám ....
mikor meghalt (anno 92ben) és rendet raktunk a portáján akkor találtuk meg nála a zug szeszfőzdét ...
na azon biztosan le lehetne főzni a szederpáleszt!
mikor meghalt (anno 92ben) és rendet raktunk a portáján akkor találtuk meg nála a zug szeszfőzdét ...
na azon biztosan le lehetne főzni a szederpáleszt!
én még a medvebőrötök szélére is beugróval merészkedek:
-Néked mit is szeretesz? szűz indiánt? (virgin mohitot- így kell írni)
-Cuncusnak pedig én is adok Szilvalét (akarom mondani páleszt) nem csak Te.
csak, h Cuncus minél több Szilvalét lefetyeljen! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 10. péntek 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 08:52
csak, h Cuncus minél több Szilvalét lefetyeljen! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 10. péntek 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)

hát már elnézést kérek, de a medvebőrt mi hoztuk ide, cuncus és én...tehát jogosan reklamálok, ha bizonyos elemek be akarják szennyezni ananász-, és egyéb levekkel...vagy nem? mindenki hozzon magának dugóhelyet:) lám, rumi már levadászott egy tájgertot:):):):)
nem rossz a szűz indián sem, de asszem mondani is úgy kell, ahogy írni: mojito, de ebben sajna nem vagyok biztos...de jöhet:):):):):):):)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 10. péntek 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 09:25

én még a medvebőrötök szélére is beugróval merészkedek:
csak, h Cuncus minél több Szilvalét lefetyeljen!
csak, h Cuncus minél több Szilvalét lefetyeljen!
csak ha nem alkeszmentes akkor készítek ilyet (ja és receptet keresek hozzá)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 10. péntek 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 09:28

nem rossz a szűz indián sem, de asszem mondani is úgy kell, ahogy írni: mojito, de ebben sajna nem vagyok biztos...de jöhet:):):):):):):)
Te Bildi!
a másik topicban tényleg Te vagy látható?
hűha sokkoló!
1. annyira gyönyörű a látvány, h azonnal harcra késszé bírnál tenni
2. de az ilyet aztán nem merném személyesen előadni, mert félnék egy ütésedtől a sarokba kötök ki...
(az meg csúnya, mikor 1 mackó repül) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 10. péntek 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 08:42
hűha sokkoló!
2. de az ilyet aztán nem merném személyesen előadni, mert félnék egy ütésedtől a sarokba kötök ki...
(az meg csúnya, mikor 1 mackó repül) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 10. péntek 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)

úgy legyen

igen én de mackókat nem bántok soha
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 10. péntek 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 09:33

Te Bildi!
hűha sokkoló!
(az meg csúnya, mikor 1 mackó repül)
hűha sokkoló!
én a helyedben nem bilditől félnék, hanem a 4 karikás pasitól
apropó bildinek van elárulható keresztneve? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 10. péntek 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 09:33

apropó bildinek van elárulható keresztneve? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 10. péntek 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Te Bildi!
hűha sokkoló!
hűha sokkoló!
Laura
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 10. péntek 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 09:40

én a helyedben nem bilditől félnék, hanem a 4 karikás pasitól
apropó bildinek van elárulható keresztneve?

apropó bildinek van elárulható keresztneve?
na,takarítás is megvan élvezhetem délutánig amikor is a kedves párom össze nem barmolja

jól dolgoztak a fiúk?:):):):):):)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 10. péntek 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 09:46

na,takarítás is megvan élvezhetem délutánig amikor is a kedves párom össze nem barmolja

hajtottam őket rendesen:)) jut eszembe volt már részem olyanban h az ágyból irányítottam 2kedves pasit hogyan takarítsanak de akkor volt mire fogni....most nincs:((((
2 kedves pasi...mert fogni mindig van mire:):):):):)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 10. péntek 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 09:51

hajtottam őket rendesen:)) jut eszembe volt már részem olyanban h az ágyból irányítottam 2kedves pasit hogyan takarítsanak de akkor volt mire fogni....most nincs:((((
hát lehet megint ágynak dőlők bár az műtét volt....de nem gond megcsinálom inkább én az a biztos...amúgy az tényleg jó volt le se írom mert úgyse hinné el senki:)))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 10. péntek 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
ÁÁááááááááá.....(ásít)
Jóreggelt!
Jóreggelt!
Szép napot Mindenkinek! Rumcajsz, külön köszi a tartalék cicabőrt

anyám! micsoda orgia van a cicán:):):):):) monica meg jules meg rumi

Köszi, már tízorgiaiztam, most csak dorombolok
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 10. péntek 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 12:23

anyám! micsoda orgia van a cicán:):):):):) monica meg jules meg rumi

én nem akarok bántani senkit, csak védem érdekeimet...de asszem áthozom a mai hangulatomból azt a ladikos pasit:):):) biztos ami sicher