jules! jules! még itt vagy?
Ugyan már, kapj be egy Tibi-csokit, és nyugodj meg, senki nem hajt a (medve)bőrödre... Egyelőre más hajóban evezeünk, vagy mi
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 09. csütörtök 22:46
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
tűnés a medvebőrről...ti kihasználtátok, hogy a hajóst néztem?...már az uram is megkérdezte: csöpögsz, mi? és azt mondta vesz nekem egy szigetet, hogy elhajózzak a hajóssal:):):):)
sziasztok lányok! merre jártatok?
És még Badár is volt. Hehe.
2006. 11. 09. csütörtök 22:46
tűnés a medvebőrről...ti kihasználtátok, hogy a hajóst néztem?...már az uram is megkérdezte: csöpögsz, mi? és azt mondta vesz nekem egy szigetet, hogy elhajózzak a hajóssal:):):):)
még jó, hogy a függöny még mindig el :) megjött a... a... ööö... hogyishivják... ???
á, megvan! a medvebőr őre! :)
á, megvan! a medvebőr őre! :)
Pille, Jules!
Édesek vagytok.
Édesek vagytok.
Meg hát... Vagyis izé, el, igen
pillezsongás...
kellemes :)
a függöny még mindig el, ugye?
kellemes :)a függöny még mindig el, ugye?
Pillezsongás van? Azt szeretem
Ezek a függönyök meg mindig akkor el, mikor már izgi lenne
(Ez egy válasz Jules üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 09. csütörtök 22:39
(Ez egy válasz Jules üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
De a medvebőrre nem szabad, támaszkodj csak szépen tovább a bárpultra
asszem kezdek zsongani :)
erre kidug egy nagyobb nyelvet!
De a medvebőrre nem szabad, támaszkodj csak szépen tovább a bárpultra
oh, jules!
(lassan, erotikusan rogy a medvebőrre, szemei lehunyva, függöny el) :)
(lassan, erotikusan rogy a medvebőrre, szemei lehunyva, függöny el) :)
Oké
jules, nem kéne most ezeket a nyelvöltögető szmájlikat beszúrogatnod. még letalálok dőlni a medvebőrre.
mindig a bárpult a nyerő
Akárhogy is, a bárpult a nyerő:)
Aha, nagyjából ilyesmire gondoltam
Tudok legalább egymillió dolgot, amit biztosan édesebbé tesz...
Tudok legalább egymillió dolgot, amit biztosan édesebbé tesz...

Gennyzsakszem

terry11