kicsit megfogyatkoztunk....
további szép estét
a párommal is foglalkozni kell
jók legyetek...
a párommal is foglalkozni kell
jók legyetek...
Miért olaszt?
Én még mindíg azon az állásponton vagyok, hogy a magyar borokat nem tudja felülmúlni semmi sem. Pláne szárazból egy 2001-es Soproni kékfrankos, vagy a Villányi pincészet szinte bármely nedűje
Én még mindíg azon az állásponton vagyok, hogy a magyar borokat nem tudja felülmúlni semmi sem. Pláne szárazból egy 2001-es Soproni kékfrankos, vagy a Villányi pincészet szinte bármely nedűje
Na, nekem leragad a szemem. Megyek aludni.
Ezeket a virágokat PARÁNAK küldöm, hogy a látvány melengesse szívét a hideg novemberben.
Ezeket a virágokat PARÁNAK küldöm, hogy a látvány melengesse szívét a hideg novemberben.
Én meg hozom a sajtot a vb-hez.
Igaz jelenleg vilmost kortyolok, hozzá nemes chipset
Igaz jelenleg vilmost kortyolok, hozzá nemes chipset
A 2003- as évjárat vörösből ver mindent
Jóvan, a sajt jöhet
Már csak az a kérdés, hogy melyik '03-as vörös?
Beszerzem, megkótatálom, és mondok véleményt
Már csak az a kérdés, hogy melyik '03-as vörös?
Beszerzem, megkótatálom, és mondok véleményt
sajt és bor nélkül valamint jóéjtpuszik nélkül elmentem aludni:):):):):):)
azokat a luvnyákat kéretik kiterelni innen...mi sem szoktunk idegen pasikkal henteregni itt bent:):):):):):):):)
azokat a luvnyákat kéretik kiterelni innen...mi sem szoktunk idegen pasikkal henteregni itt bent:):):):):):):):)
2003 as Egri Shiraz, 2003 as Chianti Riserva, 2003 as Don Cristobal, Primitivo di Manguria (ez a király)
Erotikus álmokat szilvácska:-) puszi mindenhová
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 10. péntek 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 22:24
sajt és bor nélkül valamint jóéjtpuszik nélkül elmentem aludni:):):):):):)
Viszont szőkéből és barnából a 75- 85 évjárat igazán remeknek mondható. Talán a napfényes órák száma miatt.
Úgy látom mindenki alszik. Halkan lekuporodok a kandalló mellé és Én is elteszem magam későbbre.
Rendet kéne tennem az életemben.
Zűrös hónapok vannak mögöttem.
Zűrös hónapok vannak mögöttem.

gyönyörű ez a szombat reggel... kellemesen hűvös friss levegő, napsütés... készitettem ide egy kis süteményt, kávét.
jaj, de korán keltem ma...
huhhh (megkönnyebbült homloksimi...), még pont beleférek :)
a kávét azért ne keressétek, mert megittam :(
jó reggelt,szia Pille hogy aludtál? hoztam kávét ha kér vki:
Én kéééérek.
Hűű de jól néz ki!!!
Jó reggelt, mindenki! Szép napot!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 11. szombat 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 11. szombat 08:13
Hűű de jól néz ki!!!
Jó reggelt, mindenki! Szép napot!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 11. szombat 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
jó reggelt,szia Pille hogy aludtál? hoztam kávét ha kér vki:

Gennyzsakszem

sasa38
Luciana