Nektek,kedveseknek,lefekves elött meg csak annyit:
"Futi sau nu,vremea puli trece"
Igy lesz a malacbol diszno.

Lehet... (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 11. szombat 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 11. szombat 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Nektek,kedveseknek,lefekves elött meg csak annyit:
És mi a helyzet a második ÉN-nel, a hasadt tudattal, Dr.Jekyll, Mr.Hyde-al?
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 11. szombat 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Semmi helyzet,csak egy arnyek...

(Ez egy válasz kerisanyi üzenetére (2006. 11. 11. szombat 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 11. szombat 23:09

(Ez egy válasz kerisanyi üzenetére (2006. 11. 11. szombat 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
És mi a helyzet a második ÉN-nel, a hasadt tudattal, Dr.Jekyll, Mr.Hyde-al?
Ma egy uj nap kezdödik,es minden csak jobb lehet

....akkor is ha atneznek,meg taposnak rajtunk szeretetteink! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 11. szombat 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 11. szombat 22:54

Lehet...

....akkor is ha atneznek,meg taposnak rajtunk szeretetteink! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 11. szombat 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Lehet...
Jóreggelt Kárpát medence!
Szeressük egymást,
Ne szeressünk mást!
Szeressük egymást,
Ne szeressünk mást!
EZ ITT GENNYZSÁKSZEM NAPPALIJA...AZ ELMÚLT 8000 HSZ MENTES VOLT MINDENFÉLE VALÓS ÉS VÉLT SÉRELMEK HANGOZTATÁSÁTÓL...NAGYON SZÉPEN KÉRLEK TITEKET, HOGY A KÖVETKEZŐ 8000-ET IS HAGYJUK EBBEN A FORMÁBAN...MENJETEK MÁS TOPICBA, HA ERRŐL KÍVÁNTOK VITATKOZNI...ÉS KÖNYÖRGÖM KATINKA NE GYERE MOST AZ ÉRTETLENKEDÉSEDDEL...NAGYON OKOS VAGY TE, MINDEN SZAVAMAT MEGÉRTETTED EDDIG IS
Szép és békés jóreggelt mindenkinek!
jó reggelt, rég nem látott barátom:):):):):):) fütyik már nincsenek?????
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
szép jó reggelt
a régnemlátás nem az én hibámból történt,bármikor elérhetsz a szokott modon,valószínüleg fontosabb volt mással csevegni,mint csekélységemmel....
de téged azért üdvözöljenek a még ittmaradt énekesmadarak is,ha már nincsenek,akkor gondolj a rézfaszú bagolyra
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 12. vasárnap 07:55
de téged azért üdvözöljenek a még ittmaradt énekesmadarak is,ha már nincsenek,akkor gondolj a rézfaszú bagolyra
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
jó reggelt, rég nem látott barátom:):):):):):) fütyik már nincsenek?????
na,akartam vkit javasolni de ma inkább jólnevelt leszek
hölgyek vannak, de te kurvát akartál a farkadra húzni
ööö...izééé...akárhányszor bekapcs a mesem, sose vagy fent...biztos letiltottam magamat rólad:):):):):):):)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 12. vasárnap 08:01
a régnemlátás nem az én hibámból történt,bármikor elérhetsz a szokott modon,valószínüleg fontosabb volt mással csevegni,mint csekélységemmel....
reggelt bébé! semmi kávé, reggeli, pasi????????
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 12. vasárnap 07:57
Törölt felhasználó (62015)
szép jó reggelt
mesélj mi jót csinálsz ma?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
reggeli megvolt,hozzak ide is?:)pasi horgászik a volt pasimmal....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)

ajánlatot kaptam egy ilyenben történő meghágásra:):):):):):):)
hagyjuk......

Gennyzsakszem