messze van még, nagyon messze. én biztos dolgozni fogok :(
akkor innentől kezdve minden szót külön hsz-be írok:):):):):):):) mikor lesz már a 10000.????
majd megadom a telefonszámom, hogy fel tudj csörögni a kritikus tizezresnél :) a múltkor is csak a megérzéseim vittek a gép felé, ezért nem maradtam le az ötezres meglepiről :)
szia. most. és fáj a fejem. valószinűleg az esőtől.
Szia Pille! most ébredtél?
szép reggelt mindenkinek. itt is zuhog, áldom az eget, hogy tegnap szorgos voltam.
én is reklamáltam 1autóért de karácsonyig ki kell bírjam
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 12. vasárnap 08:40
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
hát reklamáltam egy bömösért, és ígértet kaptam egy ilyenre, már ami a izét illeti, tuuuudod...
midkettőn de a félreértések
elkerülése végett az utóbbiból ma(is) 1jutott..........
elkerülése végett az utóbbiból ma(is) 1jutott..........
hú én már azon ma túl vagyok szerencsére:))))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 12. vasárnap 08:41
Törölt felhasználó (21812)
Na, mentem suvickolni ezt a mocskos lakást. További jó vasárnap délelőttöt. Délután jövök, és ha nem lesz itt néhány perverz, szexuálisan túlfűtött kép vagy szöveg, hát én olyan csúnyát mondok, hogy még fasz is lesz benne!!!
reggeli gyereknevelés:
én: milyenek a lányok?
gyerekem:szépe
én: szépek..és még?
apuka: nyafogósak
gyerekem: annya
én: aranyosak és még?
apuka: hisztisek
én: neeeem, és még milyenek?
gyerekem: keme
én: nem kemények, kedvesek
apuka: kemény a seggük
a férfiak rontják el mindig!!!!:):):):):):)
én: milyenek a lányok?
gyerekem:szépe
én: szépek..és még?
apuka: nyafogósak
gyerekem: annya
én: aranyosak és még?
apuka: hisztisek
én: neeeem, és még milyenek?
gyerekem: keme
én: nem kemények, kedvesek
apuka: kemény a seggük
a férfiak rontják el mindig!!!!:):):):):):)
na,akkor a bömös Neked:
2006. 11. 12. vasárnap 08:40
hát reklamáltam egy bömösért, és ígértet kaptam egy ilyenre, már ami a izét illeti, tuuuudod...
Na, mentem suvickolni ezt a mocskos lakást. További jó vasárnap délelőttöt. Délután jövök, és ha nem lesz itt néhány perverz, szexuálisan túlfűtött kép vagy szöveg, hát én olyan csúnyát mondok, hogy még fasz is lesz benne!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 12. vasárnap 08:37
Szasztok lányok!!!
Prune! Mi ez az autós sztori?
Prune! Mi ez az autós sztori?
Szasztok lányok!!!
Prune! Mi ez az autós sztori? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Prune! Mi ez az autós sztori? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt zuhog az eső, ezért egy ilyen képpel próbálom ellensúlyozni:
sz'asz badáros-hajós-lotyós:):):):):):)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 12. vasárnap 08:31
Jó vasárnap reggelt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó vasárnap reggelt!
Jó vasárnap reggelt!
jó csak cseréljük le a kerekeit:))))))))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 12. vasárnap 08:20

ajánlatot kaptam egy ilyenben történő meghágásra:):):):):):):)

ajánlatot kaptam egy ilyenben történő meghágásra:):):):):):):)

Gennyzsakszem

Monika S