Hmmmm, ez finomnak látszik
Charlotte: Jääääääää, schneller, schneller. ÄÄÄÄÄÄÄÄÄhhhhhh

Bocsi a képért, de a német nyelvhez egyedül ilyet tudok elképzelni ;-)
Sztem mindannyian emlékszünk ezekre... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 13. hétfő 21:01

mein e Damen und Herren! diese ist Schlafzimmer von Sissi..ahh....was ist das???? das ist ein Penis und eine Vagina???? Charlotte und Surda! Was machen sie?

Bocsi a képért, de a német nyelvhez egyedül ilyet tudok elképzelni ;-)
Sztem mindannyian emlékszünk ezekre... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)

mein e Damen und Herren! diese ist Schlafzimmer von Sissi..ahh....was ist das???? das ist ein Penis und eine Vagina???? Charlotte und Surda! Was machen sie?
felvettem a kisestélyim :)
a zauberflöte fotelkáiban mégsem üldögélhetek farmerben, ugyebár :)
a zauberflöte fotelkáiban mégsem üldögélhetek farmerben, ugyebár :)
Mit is mondhatnék...? Meg hát
Come my lady
Come come my lady
you're my butterfly
Sugar.baby
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Come come my lady
you're my butterfly
Sugar.baby
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
megjegyezted? :):):):):):)
(Ez egy válasz Jules üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
a butterflyban:):):):):):):):)
Én a zauberflötére gyúrok
én egy ilyen csinos fotelben végigülöm a mai estét :)
Hol a tenyered?!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 13. hétfő 21:15
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
jesszus jules, szívjál már magadba egy kis kultúrát kérlek:):):):
jesszus jules, szívjál már magadba egy kis kultúrát kérlek:):):):
(Ez egy válasz Jules üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)

a madame butterfly és a zauberflöte lakosztályok
Elég csicsa, de azért jó buli lesz:-).
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 13. hétfő 21:05

ma itt alszunk, rendicsek? mindannyian ilyen szobában, hogy ki kivel, az még nem tisztázott:):)

ma itt alszunk, rendicsek? mindannyian ilyen szobában, hogy ki kivel, az még nem tisztázott:):)

Csillagfényes szép estét:-)

köszönöm:)
:-D hát, figyelemfelkeltőbb, mint az itthoni....
biztos vagyok benne, hogy hatásos a sebességkorlátozásra kitalált módszerük

Gennyzsakszem

Angel Dark