latom Rajtad is mar csak a fekete bakkancs van....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 14. kedd 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Kicsim,mit gondolsz a medvet hogy dugtam meg?feloltozve?Mar reg logo fasszal szaladgalok itt a nappaliban es keresek egy hideg sort meg egy fel cigit...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 14. kedd 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
akkor vetkőztess bébi....
én meg azt remélem, hogy jó volt...amíg nem jön a tanárom dugunk egyet? ha meg megérkezik, akkor se gond, szokva vagyunk a coitus interruptushoz:):):):):)
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 14. kedd 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 12:01
hat azt nem tudhatom..de en is remelem..teny az hogy a medve azert eleg kemenyen beleeresztette kormeit a hatamba :DD,lehet fajt neki vagy talan annyira jo volt?
hat azt nem tudhatom..de en is remelem..teny az hogy a medve azert eleg kemenyen beleeresztette kormeit a hatamba :DD,lehet fajt neki vagy talan annyira jo volt?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 14. kedd 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 11:59
azért remélem én nagyobb élményt nyújtok, mint egy medve:):):):):)
azért remélem én nagyobb élményt nyújtok, mint egy medve:):):):):)
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 14. kedd 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 11:58
maris fekszem a medven...de baj ha mar azt is magameva tettem? ha nincs Szilva...jo a medve is :DDD
maris fekszem a medven...de baj ha mar azt is magameva tettem? ha nincs Szilva...jo a medve is :DDD
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 14. kedd 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 11:56
te csak várj türelmesen a medvén, majd jövök...neked kéne a legjobban értelmezni tudni a 8894et...ne bosszants cica, mert ott hagyom fogaim nyomát a falloszodon!!!
te csak várj türelmesen a medvén, majd jövök...neked kéne a legjobban értelmezni tudni a 8894et...ne bosszants cica, mert ott hagyom fogaim nyomát a falloszodon!!!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 14. kedd 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 11:51
Szep jo napot mindenkinek!
Latjatok gyerekek,igy jar aki sokat dolgozik...mint en....elveszti szerelmte,de hat ez van...az ember bele kell torodjon.Vagy buzi leszek es mindenkit seggbe dugok,vagy alkesz,vagy buzi alkesz
Latjatok gyerekek,igy jar aki sokat dolgozik...mint en....elveszti szerelmte,de hat ez van...az ember bele kell torodjon.Vagy buzi leszek es mindenkit seggbe dugok,vagy alkesz,vagy buzi alkesz
Szep jo napot mindenkinek!
tegnap kivételesen nem lettem elküldve semmiért sehova:):):) mellesleg rohadtul baszatlan vagyok:):):) (kéretik vigyázni minden beszólással)te vad! nem kéne nekünk mégiscsak összeköltözni???.......malac, én a modis topicra gondoltam, és elismerésként szóltak szavaim...asszem velem van a hiba, senki nem érti meg mit akarok mondani...
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 11. 14. kedd 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
a párom után leginkább....amúgy csincsillám van meg 1kutyám de ők nem csinálnak olyan nagy kárt
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 11. 14. kedd 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
höröcsögfarmod van?
vagy a kanok alól takarítasz? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 10:57
vagy a kanok alól takarítasz? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
én épp kialmolom a házat....grrrr
nem vészes nemsokára kész vagyok
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 14. kedd 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 10:58
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 14. kedd 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Kialmolod? Az se rossz. Bár ahhoz nekem most nem sok kedvem lenne. Dehát nem is nekem kell csinálni :)
Kialmolod? Az se rossz. Bár ahhoz nekem most nem sok kedvem lenne. Dehát nem is nekem kell csinálni :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 10:57
Törölt felhasználó (62015)
MMe: Mivel ünnepeltetek odahaza?
szép álmokat és jó munkát mindenkinek!
Húúúú, de eltünt mindenki. Ahhoz képest, hogy Nappali, úgylátom mindenki inkább a hálószobában vagy a dolgozóban tevékenykedhet.
Kiscsillag, ezt a vicc kérdést tegnap tisztáztam Tommal
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 14. kedd 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 09:56
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 14. kedd 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
azért jó ez a topic, mert itt aztán mindent lehet, amíg nem jön egy tom nevű admin (akit mellesleg imádunk) és nem szól ránk, hogy "van vicc topic"...szóval nem vettem magamra cpt....
másik örök szerelmem, malac nagyon konszolidált módon véleményezett egy másik topicban
(ki az egyik örök szerelmem?)
másik örök szerelmem, malac nagyon konszolidált módon véleményezett egy másik topicban
(ki az egyik örök szerelmem?)

Gennyzsakszem

Nackt