Sziasztok ismét!
Szép történet pille, már csak egy kédésem maradt? Kiismert teljesen, vagy még azelőtt vége lett a dolognak?
Szép történet pille, már csak egy kédésem maradt? Kiismert teljesen, vagy még azelőtt vége lett a dolognak?
Szép estét mkinek! szebbet mint az enyém:((
Mi a baj bb? Mi történt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 19:41
Törölt felhasználó (62015)
Szép estét mkinek! szebbet mint az enyém:((
ok,szólj ha tanács kell
,ez még nem vészes...sajna az enyém se jó....
,ez még nem vészes...sajna az enyém se jó....
áll itthon a bál....pasim meghibbant h minek járok erre az oldalra stb...nem is írom le mert nem akarom elrontani a jó hangulatot...
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 14. kedd 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
szia para, olyan rég olvastalak itt, merre kóvályogsz egész nap?
szia neked is.
életútjaink nem közösek. :( sir-sir-sir
kiismerés nem volt, beteljesülés sem. :( sir-sir-sir
életútjaink nem közösek. :( sir-sir-sir
kiismerés nem volt, beteljesülés sem. :( sir-sir-sir
tessék neki megmondani, itt barátok vannak, barátokra pedig szükség van. olvastass el vele egy-két oldalt esetleg. akkor tán nem hisztizik majd, hogy a gép előtt ülsz.
csak vigyázz, rá ne kattanjon ő is
csak vigyázz, rá ne kattanjon ő is
Ebben nehéz segíteni. A kérdés miért zavarja? Ha féltékeny meg kell mutatni neki, hoyg felesleges, ha más baja van, akkor meg kell tudni mi az és ki kell engesztelni
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 19:49
áll itthon a bál....pasim meghibbant h minek járok erre az oldalra stb...nem is írom le mert nem akarom elrontani a jó hangulatot...
Köszönöm, "Kispille", azt hiszem, Rumi is fog örülni ennek. No, nézd csak, hát nem kiemelt már egyet!?!? :))))
Egészségünkre!
Egészségünkre!
legvégső megoldás: add kezébe a távirányitót :)
bőven van heineken, még az alsó polcra is pakoltam, egy darabig elegendő :)
ha nem tudok erdemben hozzaszolni,inkabb hallgatok
Add a kezébe a távirányitót, már ha délelőtt óta előkerült, vagy hagyd neki, hogy ő keresse meg ott ahova elrejtetted :)
hát sztem meghibbant...tanácstalan vagyok és vitázni nem szeretnék...valamit kitalálok majd...
Az nagyon indiszkrét kérdés, hogy miért lett vége?
a sex minden ferfit jo iranyba befoloyasol
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 20:03
hát sztem meghibbant...tanácstalan vagyok és vitázni nem szeretnék...valamit kitalálok majd...
Szia Charlotte. Mizujs?
Kíváncsi vagy látom :) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 20:04
Kíváncsi vagy látom :) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Az nagyon indiszkrét kérdés, hogy miért lett vége?
A végtelenségig...
Most fürdetés, altatás, aztán leszek. Addig is *cupp* mindenkinek. (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 14. kedd 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Most fürdetés, altatás, aztán leszek. Addig is *cupp* mindenkinek. (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 14. kedd 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
akkor jó álomba szenderítést kívánok.
És neked is cupp (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 20:08
És neked is cupp (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
A végtelenségig...
Most fürdetés, altatás, aztán leszek. Addig is *cupp* mindenkinek.
Most fürdetés, altatás, aztán leszek. Addig is *cupp* mindenkinek.

Gennyzsakszem