lefőtt a KV senki többet harmadszor?
Köszi Big a kv-t. Fél cukor, kis tej.
A korábbi kérdésre visszatérve valamilyen harmónia feltétlen és fontos. Ez pedig életkor függvénye inkább. Szexuálisan fokozottan aktív korban nyílván egyeznie kell a párok igényeinek. Később a kommunikáció és a hasonló szocializáció számít. Erre mondják minden kornak megvan a maga szépsége. Az iskolázottság és a háttér is számít ez valahol egy kasztrendszer. Be lett bizonyítva, hogy azonos kasztba tartozóknál kevesebb a válások száma.
A korábbi kérdésre visszatérve valamilyen harmónia feltétlen és fontos. Ez pedig életkor függvénye inkább. Szexuálisan fokozottan aktív korban nyílván egyeznie kell a párok igényeinek. Később a kommunikáció és a hasonló szocializáció számít. Erre mondják minden kornak megvan a maga szépsége. Az iskolázottság és a háttér is számít ez valahol egy kasztrendszer. Be lett bizonyítva, hogy azonos kasztba tartozóknál kevesebb a válások száma.
mert a kasztrendszer iratlan szabalyai tiltjak?
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 11. 15. szerda 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 09:54
Dehogy tiltják. Inkább csak így működik. Képzeld el, hogy a nappaliban feszt megy a komolyzene mondjuk a Te kérésedre. Viszont senki más sem szereti. Middig működik? Amig a szexre koncentrálunk:-)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 15. szerda 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
ha a nő magasabban iskolázott akkor a férfiben alakulnak ki komplexusok....és ha a férfi...nos hát akkor a nőben...de ez a charlotte által írottakból adódik: "Persze az iskolázottság jelez érdeklődési kört, kultúráltságot, igényességet is." vagyis az iskolázottságból adódó kultúrális igények miatt lesz gond
Egy kapcsolat kezdetén még ezek a dolgok nem jönnek elő pregnánsan. Később törekszenek a különbségek kiegyenlítésére.Ezért a Nő a férfit és fordítva akarja megváltoztatni. Az eredmény általában nem tetszik így különmennek.
ok, egy személyre megvolt... ha tudom, hogy ennyien nem kávéznak,nem főzök le ennyit...
2006. 11. 15. szerda 09:54
Va
?
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 11. 15. szerda 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
la alf
ki alf
Sört
dobj egy kávét bébi, hosszú tejjel:)
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 15. szerda 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 10:09
ok, egy személyre megvolt... ha tudom, hogy ennyien nem kávéznak,nem főzök le ennyit...
Va
?
alf
la alf
ki alf
Sört
Kv-ra? Na mindegy, igyunk vazze. Kocc
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 15. szerda 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 10:09
Va
?
alf
la alf
ki alf
Sört
cukor, tejszin, tejhab?
tejszín:):):):)
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 15. szerda 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 15. szerda 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
én nem kávézok :-D
csak megszoktam, hogy mindenkinek főzöm...
Csapoltat, vagy üvegeset? (Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 11. 15. szerda 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Csapoltat, vagy üvegeset? (Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 11. 15. szerda 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
habosn, vagy simán?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 15. szerda 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyébként ez a fajta kiegyenlítődés ill. arany középút keresés már a 7 vezérnél is előjött a vérszerződés kapcsán.
ezek után hogy legyek nyugodt? már előre izgulok....a hsz miatt és a privi miatt is:):):):):)
Csapolt, szüretlen, citrommal:-)
2006. 11. 15. szerda 10:12
én nem kávézok :-D
Csapoltat, vagy üvegeset?
Csapoltat, vagy üvegeset?
Citrom??? ok, ha úgy szereted úgyadom, de akkor
bú
?
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 11. 15. szerda 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
za alf
sö alf
r legyen
Készítsünk egy jó csülökpörit ebédre bográcsban. Ez volna az előétel utána valami light-os mondjuk babgulyás. Még jó, hogy fogyozom.
pontosan ezt irtam en is,csak maskepp fogalmazva
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 11. 15. szerda 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 10:08
Egy kapcsolat kezdetén még ezek a dolgok nem jönnek elő pregnánsan. Később törekszenek a különbségek kiegyenlítésére.Ezért a Nő a férfit és fordítva akarja megváltoztatni. Az eredmény általában nem tetszik így különmennek.
Mindenképp. Bár bevallom nem vagyok
2006. 11. 15. szerda 10:19
na
.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 15. szerda 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
gy alf
s alf
örös
Citrom??? ok, ha úgy szereted úgyadom, de akkor
bú
?
alf
za alf
sö alf
r legyen

Gennyzsakszem