ha nem emberi test lenne, számomra is érdekes lenne. de igy nagyon bizarr.
no, prune felkelt :) hé! én szoktam késve válaszolni! :)
no, prune felkelt :) hé! én szoktam késve válaszolni! :)
SZERELMESEK VOLTATOK EGYMÁSBA, DE A SZEX NEM MŰKÖDÖTT?
szerintem volt...nagyon szerelmes voltam belé, és viszont, de valahogy szexre nem került sor...vagyis csak softosan, de nem lett belőle semmi...jött egy másik lány, és én lemondtam róla...de nem fájt
ISTENI VOLT A SZEX, DE NEM VOLT MÖGÖTTE ÉRZELEM?
valaminek kell mögötte lenni...és nem múlt időben...isteni, de van mögötte valami...nem egetrengető, de van...életemben ilyen jókat nem vihogtam még pasival:):):)
szerintem volt...nagyon szerelmes voltam belé, és viszont, de valahogy szexre nem került sor...vagyis csak softosan, de nem lett belőle semmi...jött egy másik lány, és én lemondtam róla...de nem fájt
ISTENI VOLT A SZEX, DE NEM VOLT MÖGÖTTE ÉRZELEM?
valaminek kell mögötte lenni...és nem múlt időben...isteni, de van mögötte valami...nem egetrengető, de van...életemben ilyen jókat nem vihogtam még pasival:):):)
Értem. Hát, kb. pont e miatt a három miatt tartom én érdekesnek.
a szinek... az abszurd pozitura... a természetellenesség...
csokis habcsók?
Borzalmas? Mi a borzalmas benne?
hallod-e, charlotte! ez borzalmas!
teli lennék érzékeny pontokkal :)
OFF:
Egyik kedvenc képem:
Egyik kedvenc képem:
aha... de Blac Absint is van, ha azt kérsz, meg piros is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 21:18
Törölt felhasználó (7767)
Metthogy ott, túl, úgy tudják, hogy azt iszom! :))))
Köszönöm, hogy válaszoltál és ne haragudj, ha érzékeny pontra tapintottam.
Metthogy ott, túl, úgy tudják, hogy azt iszom! :))))
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 14. kedd 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha fekete Absintre vágysz, miért Tequillát kértél?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 21:09

Bocs, Főúr, kedves, de én valami mást látok/láttam, ezért meg kell jelentetnem a Tequila felhői között az autódat...:)))

Bocs, Főúr, kedves, de én valami mást látok/láttam, ezért meg kell jelentetnem a Tequila felhői között az autódat...:)))
Stimmel
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 21:09

a jókedvet úgy kell konzerválni, hogy magasról szarsz a problémákra, és folyamatosan vigyorogsz
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 14. kedd 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
mész? én még picit maradok. jó éjt neked para.

sok sikert és utána jóéjt!cupp!!
édeske, most mentem fel mesre. nem voltál ám ottan. aztán kidobott a mes. beszélgetnék én, ha fenn lennél, vagy ha lenne elég idő.
most meg virusirtok, illetve, csak keresek.
most meg virusirtok, illetve, csak keresek.
+találtam álmaim autóját:

Gennyzsakszem

AAA
Miroslava