Nekem ott kezdődik a szerelem, hogy ha nem tudok enni attól, ha rá gondolok. Ha remeg a gyomrom, amikor eszembe jut. Ha gombóc van attól a torkomban, hogy nem láthatom.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 14. kedd 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
hagyjuk a képet, mert már másik oldalon van, nekem 20 hsz/oldal van beállítva:):):):):)
Fejek nem is látszanak a képen
és a válasz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 21:40
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Igen, ez egy valós probléma. Hol kezdődik a szerelem?
Igen! Ezért is látszik a hónalja. És az egy pasi.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 14. kedd 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 21:38
tényleg lehet a feneke hátranyújtott kézzel, mert az én verzióm szerint a keze nem úgy állna
Igen, ez egy valós probléma. Hol kezdődik a szerelem?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 14. kedd 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 21:36
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 14. kedd 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
ha valakivel nagyon jól érzed magadat, és kívánod a társaságát, akkor az nem szerelem? honnan tudjam, hogy szerelmes vagyok belé, vagy csak jól érzem magamat vele?
egy rövid hajú nő hajol rá a férfira, akinek a festéktől lesz hosszú a haja. ezért nem "csikos".
Már végeztünk. De egy nappaliba ez is befér, nem? Ettől jobb, mint a többi topic
Ilyet nem talál ki akárki. Mindenképp művészi performanC. Szeretnék ilyen kreatív lenni.
tényleg lehet a feneke hátranyújtott kézzel, mert az én verzióm szerint a keze nem úgy állna
(Ez egy válasz Atlantisz5 üzenetére (2006. 11. 14. kedd 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Atlantisz5 üzenetére (2006. 11. 14. kedd 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Ami a nő derekánál van, az a másik ember feneke, és a kezét hátra hajtva fogja a nő fenekét. A fejét előre hajtja. Nézd meg. :)
Ott a pont!!! És valszeg két nőről van szó.
Ami a nő derekánál van, az a másik ember feneke, és a kezét hátra hajtva fogja a nő fenekét. A fejét előre hajtja. Nézd meg. :)
a felső test tényleg lágyabb.
gyerekek, most itt fogunk képeket elemezgetni?
gyerekek, most itt fogunk képeket elemezgetni?
Igen, a köröm jogos. De ha hajon lenne az öntet, akkor "csíkosabbnak" kéne lennie, nem?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 14. kedd 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 21:35
szerintem a jobb oldali alak egy hosszú hajú nő, a hajától mosódik egybe az öntet, a fenék férfihoz tartozik...nézd meg a körmeit, meg a pasi kar alatti izmait, lapocka tájon, vagy hol
ha valakivel nagyon jól érzed magadat, és kívánod a társaságát, akkor az nem szerelem? honnan tudjam, hogy szerelmes vagyok belé, vagy csak jól érzem magamat vele?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 21:33
Bocs, azóta helyesbítettem a második kérdést: nem érzelem nem volt mögötte, hanem szerelem.
Mert abban egyetértettünk itt pl. CPT-vel, hogy valamilyen érzelemnek muszáj lennie.
Mert abban egyetértettünk itt pl. CPT-vel, hogy valamilyen érzelemnek muszáj lennie.
szerintem a jobb oldali alak egy hosszú hajú nő, a hajától mosódik egybe az öntet, a fenék férfihoz tartozik...nézd meg a körmeit, meg a pasi kar alatti izmait, lapocka tájon, vagy hol
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 21:32
Basszus, most jövök rá, hogy nem tudom, hogy a jobb oldali alak hogy van? Férjemmel vitázunk, hogy az a feje-e a nő derekánál, de ha az a feje, akkor hol a válla, nyaka, és miért látom azt hónaljnak, ami a válla kellene, hogy legyen?
jé, eddig abban a hitben voltam, hogy ez egy test.
szemrevételeztem tüzetesebben, tényleg kettő. igy természetellenesebb.
szemrevételeztem tüzetesebben, tényleg kettő. igy természetellenesebb.
Nekem tetszik a kép! Szeretem az ilyen érdekes képeket!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 21:19
OFF:
Egyik kedvenc képem:
Egyik kedvenc képem:
Bocs, azóta helyesbítettem a második kérdést: nem érzelem nem volt mögötte, hanem szerelem.
Mert abban egyetértettünk itt pl. CPT-vel, hogy valamilyen érzelemnek muszáj lennie. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 14. kedd 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 21:29
Mert abban egyetértettünk itt pl. CPT-vel, hogy valamilyen érzelemnek muszáj lennie. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 14. kedd 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
SZERELMESEK VOLTATOK EGYMÁSBA, DE A SZEX NEM MŰKÖDÖTT?
szerintem volt...nagyon szerelmes voltam belé, és viszont, de valahogy szexre nem került sor...vagyis csak softosan, de nem lett belőle semmi...jött egy másik lány, és én lemondtam róla...de nem fájt
ISTENI VOLT A SZEX, DE NEM VOLT MÖGÖTTE ÉRZELEM?
valaminek kell mögötte lenni...és nem múlt időben...isteni, de van mögötte valami...nem egetrengető, de van...életemben ilyen jókat nem vihogtam még pasival:):):)
szerintem volt...nagyon szerelmes voltam belé, és viszont, de valahogy szexre nem került sor...vagyis csak softosan, de nem lett belőle semmi...jött egy másik lány, és én lemondtam róla...de nem fájt
ISTENI VOLT A SZEX, DE NEM VOLT MÖGÖTTE ÉRZELEM?
valaminek kell mögötte lenni...és nem múlt időben...isteni, de van mögötte valami...nem egetrengető, de van...életemben ilyen jókat nem vihogtam még pasival:):):)
Basszus, most jövök rá, hogy nem tudom, hogy a jobb oldali alak hogy van? Férjemmel vitázunk, hogy az a feje-e a nő derekánál, de ha az a feje, akkor hol a válla, nyaka, és miért látom azt hónaljnak, ami a válla kellene, hogy legyen?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 21:19
OFF:
Egyik kedvenc képem:
Egyik kedvenc képem:

Gennyzsakszem

Nelly Sullivan