Egy pici-pici kifogas:
A rendörblokkal szemben es Mozsi kell kiszolgaljon!
(most ne riadj el!) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 15. szerda 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 20:35
(most ne riadj el!) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 15. szerda 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Igen, bogaram, Neked mindig érvényes! :)
tök egyszerű a megoldás: katicika, vedd fel te parát :)
úccsem mered
úccsem mered

most én erre kihagyom a rekacióm.

Nem riadok el, ne félj! :)))
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 15. szerda 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 20:38
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 15. szerda 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy pici-pici kifogas:
(most ne riadj el!)
(most ne riadj el!)
lehet csabi annyira féltékeny,hogy nem engedi a mes a felvételedet....
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 15. szerda 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 20:38
Törölt felhasználó (7767)

Pedig most épp egy [c=48]Csabi[/c] nevezetű egyénnel társalgok nagy belemerülten...! :)))
Fölvönném, csak aggya mög a címit, no!
z.mozes@yahoo.de
Viccen kivül: küldd a címed!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 15. szerda 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 20:42

lehet csabi annyira féltékeny,hogy nem engedi a mes a felvételedet....
Most rossz voltal...
Akció, reakció... milyen -ció jöhet még erre?!

mükxik
ööö... erekció?

Hmmm, egészen egyre gondoltunk

basszus,pille a szambol vette ki a szot
(Ez egy válasz Jules üzenetére (2006. 11. 15. szerda 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
azért, mert a kék vigyorgós fej picit gonosznak tűnik? nem. én nem ilyenkor vagyok rossz.
tényleg! melyik mesefilm volt az, amelyikben ugyanilyen-szerűen röhögcsélt egy kutya?
tényleg! melyik mesefilm volt az, amelyikben ugyanilyen-szerűen röhögcsélt egy kutya?
Azért az igazi az lett volna, ha te veszed ki az övéből...
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 15. szerda 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)

az én számból majd ne vedd ki

Hat? En mar reg nem nezek mesefilmet...Az utolso Mulan volt...
a mesékre szükségünk van. rengeteg mesét olvasok.
ezt a kutyát, amit az előbb emlitettem, gyerekkoromban láttam. csak mindig eszembe jut erről a kék vigyorgó fejről. magyar mese volt, ha emlékeim nem csalnak.
ezt a kutyát, amit az előbb emlitettem, gyerekkoromban láttam. csak mindig eszembe jut erről a kék vigyorgó fejről. magyar mese volt, ha emlékeim nem csalnak.
biztos nem orosz mese volt. segitsetek már!