Amúgy te ne fenyegetőzz!! A malacnős képedért én is beárullak Tomnál akkor
Befejeztem :-x
de én megalvadt vért képzelek a csoki helyett. mert a képet nem úgy kell nézni, hogy ott egy adag szétöntött csokoládé. hanem a csoki mögé kell látni.
vazze, charlotte, ha ezt tovább folytatjuk, meg fogok őrülni!
vazze, charlotte, ha ezt tovább folytatjuk, meg fogok őrülni!
Az csoki, te lüke!!!
Bocs, válaszoltam :-x
Bocs, válaszoltam :-x
Papa!
Ha O akarja ugyis megteszi...harag biztos nem lesz belolle,mert ha megtette,akkor nem Te vagy a hibas,hanem O!
Szoval,ha akarod eresszed...
Lehet ugy hangzik,mintha lemondtam volna az en Egyetlenemrol,de nem igy van (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 15. szerda 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 15:27
Ha O akarja ugyis megteszi...harag biztos nem lesz belolle,mert ha megtette,akkor nem Te vagy a hibas,hanem O!
Szoval,ha akarod eresszed...
Lehet ugy hangzik,mintha lemondtam volna az en Egyetlenemrol,de nem igy van (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 15. szerda 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
ezt Szilva 9330-ára írtam!
ja és: Drágám! Nekem a Cuncus barátsága fontos!
apropó ha lefáradsz a medvebőrről és Cuncus félrenéz ...
apropó ha lefáradsz a medvebőrről és Cuncus félrenéz ...
charlott esetleg betehetné a kedvedért újra :)
de mi maradjunk csendben. hagyjuk surdapapát egyedül elemezgetni.
vajon ő kinek a seggét látja majd?
de mi maradjunk csendben. hagyjuk surdapapát egyedül elemezgetni.
vajon ő kinek a seggét látja majd?
Szervusztok mennem kell!
Drágám remélem holnap lesz időm arra, h rendesen elkapjalak! Csókos smile!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 15. szerda 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 15:24
Drágám remélem holnap lesz időm arra, h rendesen elkapjalak! Csókos smile!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 15. szerda 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Te Pille! Azért azon a képen ....... öööööö mit akarsz azzal a csákánnyal? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
terror lesz/volt?
2006. 11. 15. szerda 15:24
Te Pille! Azért azon a képen ....... öööööö mit akarsz azzal a csákánnyal? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
charlotte, köszönöm a természetes fotót :) most jutottam el idáig. egykébként nem igazán a természetellenességgel van problámám (visszatérve a hülye tegnap estéhez), hanem a... mivel is? az a barna izé olyan, mintha alvadt vér lenne, merev az egész... nekem legalábbis a halál jött át. nem baj, ha egy képről a halál jut eszembe, csak ez túl "alvadtvéres".
ne! ne válaszolj!
ne! ne válaszolj!
most már áruljátok el mi az a kép téma!
ezt Szilva 9330-ára írtam!
apropó ha lefáradsz a medvebőrről és Cuncus félrenéz ... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 15. szerda 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
apropó ha lefáradsz a medvebőrről és Cuncus félrenéz ... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 15. szerda 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
jaj, hát parát oldottam el. csákány? én egy tőrt hoztam!
:) :) :)
köpni kell -
köpni kell -
köpni kell -
köpni kell ---
amikor a fiam karonülő volt, ezekre a nótákra altattam. akkor imádta. félig-meddig énekelgette is. most, hogy megnőtt, hallgatja a kemény zenét és simán lefikázza az alteros cuccaim.
tereskovától kimenekül a szobámból :)
köpni kell -
köpni kell -
köpni kell -
köpni kell ---
amikor a fiam karonülő volt, ezekre a nótákra altattam. akkor imádta. félig-meddig énekelgette is. most, hogy megnőtt, hallgatja a kemény zenét és simán lefikázza az alteros cuccaim.
tereskovától kimenekül a szobámból :)
rumi, kérlek szépen, hogy ne hozd fel újra a képes témát! felhivtam ebédidőben prunét, erre miről kezdünk el beszélni? a képről!
olyan mérges lettem! nem is voltam hajlandó meghallgatni a mondanivalóját ebben a témában!
ja, ágnes asszony is viszontpusszant :)
egyébként este megnézte ő is, miket irogattunk (lelkes nappali-olvasó), aztán ő is felhozta a kép-témát. akkor ismételten felállt a szőr a hátamon.
olyan mérges lettem! nem is voltam hajlandó meghallgatni a mondanivalóját ebben a témában! ja, ágnes asszony is viszontpusszant :)
egyébként este megnézte ő is, miket irogattunk (lelkes nappali-olvasó), aztán ő is felhozta a kép-témát. akkor ismételten felállt a szőr a hátamon.
coitus interruptus
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 15. szerda 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 15:15
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 15. szerda 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocsi, csak a szokásos Surda vs. Charlotte játék ment, de Surdi megszakította a közösülést.
coitus interruptus volt! sajnos!
2006. 11. 15. szerda 15:15
Bocsi, csak a szokásos Surda vs. Charlotte játék ment, de Surdi megszakította a közösülést.
mint ha mondtam volna már, h megőrjítesz?
legalább biztonságos a közösüléstek
bocsi para, most nézem, ez tetszett neked. akkor most kötözzelek vissza?

Gennyzsakszem

jófiú60
Holly Monroe