Mindenféle flúgos járművekkel versenyeztek benne, és a bajszos kapitánynak volt a kutyája... Ez az?
és tényleg! mardel! köcce, jules :)
amerikai mese volt? lehet. akkoriban teli volt a tévé lengyel és orosz mesékkel. akkoriban még mindenki amerikába vágyott :)
amerikai mese volt? lehet. akkoriban teli volt a tévé lengyel és orosz mesékkel. akkoriban még mindenki amerikába vágyott :)
Valami amerikai rajzfilmben volt a Mardel ilyen röhögős
biztos nem orosz mese volt. segitsetek már!
a mesékre szükségünk van. rengeteg mesét olvasok.
ezt a kutyát, amit az előbb emlitettem, gyerekkoromban láttam. csak mindig eszembe jut erről a kék vigyorgó fejről. magyar mese volt, ha emlékeim nem csalnak.
ezt a kutyát, amit az előbb emlitettem, gyerekkoromban láttam. csak mindig eszembe jut erről a kék vigyorgó fejről. magyar mese volt, ha emlékeim nem csalnak.
Hat? En mar reg nem nezek mesefilmet...Az utolso Mulan volt...
az én számból majd ne vedd ki
Azért az igazi az lett volna, ha te veszed ki az övéből...
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 15. szerda 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 15. szerda 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
azért, mert a kék vigyorgós fej picit gonosznak tűnik? nem. én nem ilyenkor vagyok rossz.
tényleg! melyik mesefilm volt az, amelyikben ugyanilyen-szerűen röhögcsélt egy kutya?
tényleg! melyik mesefilm volt az, amelyikben ugyanilyen-szerűen röhögcsélt egy kutya?
basszus,pille a szambol vette ki a szot
(Ez egy válasz Jules üzenetére (2006. 11. 15. szerda 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Hmmm, egészen egyre gondoltunk
ööö... erekció?
mükxik
Akció, reakció... milyen -ció jöhet még erre?!
Most rossz voltal...
Viccen kivül: küldd a címed!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 15. szerda 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 20:42
lehet csabi annyira féltékeny,hogy nem engedi a mes a felvételedet....
z.mozes@yahoo.de
Fölvönném, csak aggya mög a címit, no!
lehet csabi annyira féltékeny,hogy nem engedi a mes a felvételedet....
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 15. szerda 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 20:38
Törölt felhasználó (7767)
Pedig most épp egy [c=48]Csabi[/c] nevezetű egyénnel társalgok nagy belemerülten...! :)))
Nem riadok el, ne félj! :)))
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 15. szerda 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 20:38
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 15. szerda 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy pici-pici kifogas:
A rendörblokkal szemben es Mozsi kell kiszolgaljon!
(most ne riadj el!)
A rendörblokkal szemben es Mozsi kell kiszolgaljon!
(most ne riadj el!)

Gennyzsakszem

Iryna