napsugaras jóreggelt minden kedves nappalilakónak és látogatónak!
ha baromira nagyon-nagyon unatkoztok, akkor csináljátok meg...elég pocsék és az értékelés sem egy nagy szám...és utána ne szídjatok!!!
HÜLYE SZEXTESZT
HÜLYE SZEXTESZT
Miután áldoztam képbszúrási kényszeremnek, hát szépjaóröggét Mindenkinek a nappaliban!

...De az ősz is lehet gyönyörű...

mert ősz van, már nem zöldek a mezők, apipacsok is elnyíltak, a méhecskék már alszanak, és az ég kékje nem látszik a hülye ködtől:):):):) mackót meg tegnap láttam, nincs semmi baja, szóval nyugi:):):):):):) be fogsz találni a munkahelyedre? nem lehetne a nagy ködre hivatkozva otthon maradnod? a 10000. miatt, tuuuuudod.....
ja, és nehogy addig érjétek el a tizezret, mig én dolgozom, mert visitani fogok!
jó reggelt mindenkinek.
nagyon rosszat álmodtam, muszáj volt bejöjjek most, hogy elmeséljem:
jöttem hazafelé, az utcán ömlik a viz, mindenhol viz. ház elé érek, keritésünk félig megdőlve, átmászom a keritésen, mackó lassan jön elém, ahogy szokott (az udvaron már nincs viz), megsimogatom mackót, látom, szemei bekötve, nagyon megsajnálom, leguggolok hozzá, simogatom, próbálom a házba behivni... és felriadtam.
minden momentum rosszat jelent. hát mifenéért nem tudok zöld mezőket, piros pipacsokat, szorgos méhecskéket, kék eget álmodni?
nagyon rosszat álmodtam, muszáj volt bejöjjek most, hogy elmeséljem:
jöttem hazafelé, az utcán ömlik a viz, mindenhol viz. ház elé érek, keritésünk félig megdőlve, átmászom a keritésen, mackó lassan jön elém, ahogy szokott (az udvaron már nincs viz), megsimogatom mackót, látom, szemei bekötve, nagyon megsajnálom, leguggolok hozzá, simogatom, próbálom a házba behivni... és felriadtam.
minden momentum rosszat jelent. hát mifenéért nem tudok zöld mezőket, piros pipacsokat, szorgos méhecskéket, kék eget álmodni?
Jó reggelt Kárpát medence!
Szép volt az este: Kedvesem kielégülve, hozzámbújva, a vállamra hajtva fejét aludt el!
Szép volt az este: Kedvesem kielégülve, hozzámbújva, a vállamra hajtva fejét aludt el!
látom mindenki elment durmolni...én is megyek, de ezt bemás ide:):):)...szerintetek mennyi köze van a hangnak a csábításhoz? kinek milyen élménye van evvel kapcsolatban? (charlotte után szabadon)
Nemcsak az számít, milyen szöveggel igyekszünk elcsábítani a másikat, hanem már az is, hogy mindezt milyen hangon tesszük. Ez viszont velünk született, nehéz rajta változtatni.
Mégis, pszichológusok azt vizsgálták, hogy milyen kapcsolatban van a hang a testi adottságokkal (váll-, csípő- és derék méret) és a szexuális kapcsolatok gyakoriságával.
A kísérleti eredmények azt mutatják, hogy akinek a hangját a másik nem képviselői különösen vonzónak találták, az korábban és gyakrabban létesített szexuális kapcsolatot, mint azok, akiknek a hangja nem találtatott vonzónak.
Ráadásul a csábos hang utal a testi felépítésre is: a nők esetében ilyenkor a csípőhöz képest a derék karcsú, a férfiaknál pedig a széles vállhoz keskenyebb csípő társul.
Nemcsak az számít, milyen szöveggel igyekszünk elcsábítani a másikat, hanem már az is, hogy mindezt milyen hangon tesszük. Ez viszont velünk született, nehéz rajta változtatni.
Mégis, pszichológusok azt vizsgálták, hogy milyen kapcsolatban van a hang a testi adottságokkal (váll-, csípő- és derék méret) és a szexuális kapcsolatok gyakoriságával.
A kísérleti eredmények azt mutatják, hogy akinek a hangját a másik nem képviselői különösen vonzónak találták, az korábban és gyakrabban létesített szexuális kapcsolatot, mint azok, akiknek a hangja nem találtatott vonzónak.
Ráadásul a csábos hang utal a testi felépítésre is: a nők esetében ilyenkor a csípőhöz képest a derék karcsú, a férfiaknál pedig a széles vállhoz keskenyebb csípő társul.
Hukk...ööö...khösszíí..metmánhogyh..gluggygluggy....bhöoaaaakh...pardon!! Khedvess Dzsóóó...hukkk..behhhhfinnommmh!Szhéppjooóóóóéjjjelt, khedvesss föőúúrrrh...:)))
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 15. szerda 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 22:28
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 15. szerda 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
na kitöltök még egy csapolt heinekkent Katicikának, egy kis Garrone-t, és megyek alukáni... bye all!
na kitöltök még egy csapolt heinekkent Katicikának, egy kis Garrone-t, és megyek alukáni... bye all!
jóéjt mindenkinek,holnap legyetek frissek!
én elszállingóztam ágyam felé. nyugodalmas szép éjszakát nektek.
Dedededed! :))))
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 15. szerda 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
nem vagyok on?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 15. szerda 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 21:52
Törölt felhasználó (7767)
Mért nem vagy ON??
Mért nem vagy ON??
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 15. szerda 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 21:47
jó, csak engem nem említettél meg név szerint...
Ezért inkább szóltam :-D
és engem miért?
jó, csak engem nem említettél meg név szerint...
Már mér'zavarna? Épp rádklikkeltem:))
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 15. szerda 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 15. szerda 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Gennyzsakszem

Viva