na,nesze Mackó,egyel te is....
ennek örülsz annyira? na, örülök veled, ne légy egyedül.
az öröm elvette szemem vilagát és eszem épségét
szia para :) most vettelek észre :) még jó, hogy nem lettem keresztvizzel nyakonöntve! :)
hát hol a sör a kezedből? kihagytad? ejnye!
rumi, kedves! le ne lődd surdapapát! charlott fejedet veszi!
nőkön összekapni? ... itt mindenki közös, nem?
nőkön összekapni? ... itt mindenki közös, nem?
para, a postám nem nézem elsőre.
első dolga pillének a gége megnyitása, beköszönés, majd visszaolvasgatás :) jó móka, mit ne mondjak. közben rohanás melegiteni vacsorát dedemnek.
mikor nem irogat senki, akkor kezdődik a posta megtekintése.
de ma megnéztem, mert kedves prune szólt nekem, hogy teli van :)
első dolga pillének a gége megnyitása, beköszönés, majd visszaolvasgatás :) jó móka, mit ne mondjak. közben rohanás melegiteni vacsorát dedemnek.
mikor nem irogat senki, akkor kezdődik a posta megtekintése.
de ma megnéztem, mert kedves prune szólt nekem, hogy teli van :)
én voltam az egyik, akivel álmodtál? menten elájulok!
vizet... vizet... :)
vizet... vizet... :)
nem birtam ki, csak visszaolvasgatok. a fene a fáradságba!
rumi, csillagszemű juhász jó lesz :) csak el ne feledjem, hogy holnap lottót kell vennem... mindjárt nézem a linket, amit küldtél, majd beszámolok :)
rumi, csillagszemű juhász jó lesz :) csak el ne feledjem, hogy holnap lottót kell vennem... mindjárt nézem a linket, amit küldtél, majd beszámolok :)
hát ez nem igaz...örömömben,hogy hazaértél,nem átkereszteltelek...
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Magamrol keszitettem,mivel nem mert senki felallni,feltek,hogy beleesnek...
Ezert van olyan magassan az orrom! Maskent nem igy hordom. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezert van olyan magassan az orrom! Maskent nem igy hordom. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
szia Pelle,én is most ertem haza!
sziasztok, hazaértem. ma lesz az első nap, hogy nem olvasok vissza. kitikkadtam, hulla vagyok!
valami érdekesség esetleg?
valami érdekesség esetleg?
megkaptam
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
jéééé, ezt nem is raktam be a filmajánlóba, pedig milyen jó film:):):):):):)én is szívesen töltenék el így egy napot...bár egyszer volt alkalmam egy estét spanyol ruhában eltölteni...ami csak úgy volt csinos, hogy egy negyedszámmal kisebb volt, mint a méretem...hát levegőt nehéz volt vennem, de szép voltam benne:):):):) jó, mondjuk én mindig szép vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 16. csütörtök 17:02
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Ellenpélda:
Elküldtem!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 16. csütörtök 11:40
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
nem kértem még, de megtehetem...alina kedves, küldj képet magadról a mme-prune@freemail.hu-ra..semmi másért csak azért, mert minden nappalilakó küldött már:):):):)kivéve katicikát
Viccvót.
De amúgy a témához azt akarom mondani, hogy akár kicsi, akár nagy, érdemes olyan melltartót felvenni, ami szép gömbölyűnek mutatja. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 16. csütörtök 17:04
De amúgy a témához azt akarom mondani, hogy akár kicsi, akár nagy, érdemes olyan melltartót felvenni, ami szép gömbölyűnek mutatja. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
márhogy michelle-é? ott ő szende szüzet játszott, nem lehetett volna push up...vagy glenn? ő meg nem molett
Úgy szeretnék egyszer egy egész napot eltölteni ilyen ruhában.
Ellenpélda:
márhogy michelle-é? ott ő szende szüzet játszott, nem lehetett volna push up...vagy glenn? ő meg nem molett
Ellenpélda:
Probalom keresed teljesiteni,de az MSN SERVER TOO BUSY.
Osztan azt es elemezheted... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 16. csütörtök 16:57
Osztan azt es elemezheted... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
mivel nagyon szerettek képeket elemezni
...az volna a kérdés, hogy csak a vékony nők mellét kell push up-olni, a molettekét direkt le kell nyomni???
...az volna a kérdés, hogy csak a vékony nők mellét kell push up-olni, a molettekét direkt le kell nyomni???

Gennyzsakszem

maxim