biztosan sokat kufircolt a mult éjjel...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 17. péntek 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 17. péntek 20:07
Törölt felhasználó (21812)
Mekkora szemét dolog valakinek a nevéhez hasonló névvel megjelenni. Pille biztos nagyon kimerült a héten, mert egy ilyet biztos nem nézne el, ha nem lenne nagyon fáradt...
Mivel a para által betett kép nem mindig jelenik meg, beteszem megint. Remélem most nem lesz gond.
Emlékeztetőnek para szövege:
"bébé,charlotte,mme,pille és én:"
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 17. péntek 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 17. péntek 20:33
Emlékeztetőnek para szövege:
"bébé,charlotte,mme,pille és én:"
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 17. péntek 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Oké, megmondom, hogy mit gondolok erről a képről (csak azért sem vagyok hajlandó elfogadni, hogy ez egy "szánalmas bábu")
A négy nő egy elátkozott királyfit dobál a magasba, mert a gonosz boszorkány azt az átkot mondta rá, hogy addig legyen szánalmas bábu, amíg négy csinos nőci fel nem dobálja egy lepedőbe. Aztán, amikor újra királyfi lesz, a négy csajszi ráveti magát és kényeztetik, ahol érik. És persze a királyfi lelkesen viszonozza eme nagy jóságukat.
;-)
A négy nő egy elátkozott királyfit dobál a magasba, mert a gonosz boszorkány azt az átkot mondta rá, hogy addig legyen szánalmas bábu, amíg négy csinos nőci fel nem dobálja egy lepedőbe. Aztán, amikor újra királyfi lesz, a négy csajszi ráveti magát és kényeztetik, ahol érik. És persze a királyfi lelkesen viszonozza eme nagy jóságukat.
;-)
Oké, megmondom, hogy mit gondolok erről a képről (csak azért sem vagyok hajlandó elfogadni, hogy ez egy "szánalmas bábu")
;-) (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 17. péntek 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
;-) (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 17. péntek 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Mekkora szemét dolog valakinek a nevéhez hasonló névvel megjelenni. Pille biztos nagyon kimerült a héten, mert egy ilyet biztos nem nézne el, ha nem lenne nagyon fáradt...
Addig próbálkozz, amíg nem sikerül, mert látni szeretném :-)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 17. péntek 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
de miért tünt el a kép?
esküszöm,megnyilt,majd eltünt
esküszöm,megnyilt,majd eltünt
kisajtoltak,de még mindig játszanak velem
bébé,charlotte,mme,pille és én:
9913
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 17. péntek 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 17. péntek 17:45
Törölt felhasználó (62015)
mire gondolsz?
"állati"jó szórakozást kivánok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 17. péntek 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 17. péntek 17:52
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 17. péntek 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
én is megyek majd este jövök
én is megyek majd este jövök
no, szexi ruciból van bőven.
én most itthagyom a nappalit. érezzétek jól magatokat. talán este visszajövök.
sziasztok.
én most itthagyom a nappalit. érezzétek jól magatokat. talán este visszajövök.
sziasztok.
mire gondolsz?
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 17. péntek 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi!
Egyebkent elolvastad tanacsadomat?? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 17. péntek 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 17. péntek 17:33
Egyebkent elolvastad tanacsadomat?? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 17. péntek 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
ilyenem még nem volt...nagyon gyors gyógyulást kívánok Neked
valami csini sexy ruci esetleg?
nekem még ma meg kell jelennem. hogyan fogok igy megjelenni?
valami pedig volt benne mert a szemed se áll jól kedves Pille
ilyenem még nem volt...nagyon gyors gyógyulást kívánok Neked
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 17. péntek 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 17. péntek 17:29
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 17. péntek 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Csuszos padlo,izzadt hat,hideg terem..
Nyakgerincidedgyulladas(szorulas)???
Lezsibbadt a bal kezem..eleg ügyesen.
Nem tudom magyarban igy mondjak-e,csak probaltam forditani!
A jobbal integetek!
A jobbal integetek!
Csuszos padlo,izzadt hat,hideg terem..
A jobbal integetek! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 17. péntek 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 17. péntek 17:10
A jobbal integetek! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 17. péntek 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Alina ha megkérdezhetem milyen sérülésed van?
ma még nem is ittam :) csak egy koktélt.
para! mit tettél a koktélomba?
para! mit tettél a koktélomba?

Gennyzsakszem