micsoda téma a mai szép reggelre!
dohányzom, sokat. és állandóan meg vagyok hűlve, mert embertársaim kitaszitanak a hidegre...
dohányzom, sokat. és állandóan meg vagyok hűlve, mert embertársaim kitaszitanak a hidegre...
aki beszól, az nagyon komoly és intenzív büntetésre számíthat...
...para: jóregg, olyan fütyis-féle...pille: neked is:):):):)
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 18. szombat 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
...para: jóregg, olyan fütyis-féle...pille: neked is:):):):)
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 18. szombat 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
szép reggelt kivánok
sziaaaa,kellemes es esemenydus napot kivanok neked!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 18. szombat 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 08:03
sziiiiiiiiiiia! viszont humánusabb egészségesen meghalni, mert a földben élőket nem mérgezed..nem jó a humánus....zoománus???...basszus de brrrrr volt ez a hsz...nagyon pihent az agyam..remélem 15:30ig az is marad
na ennyit az egészséges életről megyek eszek valami koleszterines bombát......
Az élet úgy jó ahogy amindenki megéli magának senki sem "mondhatja" meg a másik embernek mit tegyen mia a jó az egészséges mi árt és mi nem....
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 18. szombat 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 08:10
Törölt felhasználó (62015)
az biztos h most már mindenre azt mondják h árt....nem is úgy értettem h lehet egészségesen élni mert sztem nem igazán lehet....
mint mindig...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 18. szombat 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 08:03
sziiiiiiiiiiia! viszont humánusabb egészségesen meghalni, mert a földben élőket nem mérgezed..nem jó a humánus....zoománus???...basszus de brrrrr volt ez a hsz...nagyon pihent az agyam..remélem 15:30ig az is marad
az biztos h most már mindenre azt mondják h árt....nem is úgy értettem h lehet egészségesen élni mert sztem nem igazán lehet....
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 11. 18. szombat 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 08:04
Az egészséges élet az mi mert már mindenre azt mondják ez az , az nem az, lassan levegöt sem lehet venni mert már az is káros az "egész-ségre".
Nekem is sikerult csokkentenem:mar csak napi 1 dobozt szivok el...na, jo, mikor sorozni megyek akkor elfogy a ketto is :D
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 18. szombat 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 07:47
egy neves sportorvos-professzor szerint a nemdohányzók nem élnek tovabb mint a dohányzók,csak egészségesen halnak meg...
Az egészséges élet az mi mert már mindenre azt mondják ez az , az nem az, lassan levegöt sem lehet venni mert már az is káros az "egész-ségre".
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 18. szombat 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 08:01
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 18. szombat 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
szép jó reggelt Prune
szép jó reggelt Prune
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 18. szombat 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 07:58
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 18. szombat 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
jóregg! cigarettaélmény beszámolók? én 17 éves koromban aktív dohányos voltam, kb. 2 hónapig, és leginkább suli után a váci utcában sétálva
de grízes volt, mert otthon senki nem bagózott, asszem akkor szoktam rá a rágóra:):):):):):)...most már egyáltalán nem, de alapvetően nem zavar, ha a pasi az utolsó füstöt a számba fújja, feltéve, ha az utána következő élmény feledteti azt
de grízes volt, mert otthon senki nem bagózott, asszem akkor szoktam rá a rágóra:):):):):):)...most már egyáltalán nem, de alapvetően nem zavar, ha a pasi az utolsó füstöt a számba fújja, feltéve, ha az utána következő élmény feledteti azt
lehet élni egészségesen oszt majd mikor elüt 1kamion akkor tényleg úgy haltál meg
jah, ha pille szívja...akkor zavar!!!!!
nem a smárolásban...pillével azt nem szoktam
nem a smárolásban...pillével azt nem szoktam
jóregg! cigarettaélmény beszámolók? én 17 éves koromban aktív dohányos voltam, kb. 2 hónapig, és leginkább suli után a váci utcában sétálva
Az én szám sem fogott még tüdőropit 1x sem (ill 1x hat éves koromban a fater fecskéje meg adta a világra szoló feelinget, ami azota is elrettentő élményt jelent).
egy neves sportorvos-professzor szerint a nemdohányzók nem élnek tovabb mint a dohányzók,csak egészségesen halnak meg...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 18. szombat 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 07:45
csak a cigi tabu, soha egy szálat nem szívtam el nem azért mert jujj egészségtelen hanem ki tudnának űzni vele a világból
szia
csak a cigi tabu, soha egy szálat nem szívtam el nem azért mert jujj egészségtelen hanem ki tudnának űzni vele a világból
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 18. szombat 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 18. szombat 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Gennyzsakszem

Alice White