Napsugaras jóreggelt!
Sziasztok!
jóregg....
csak bequq, de ma még leszek :-D
mme,már épp ideje kiszálni az ágyból...
és a reggeli toilettet kezdeni...
aztan re ggeli torna következik...
majd a varakozas cuncusra...
Szep jo napot mindenkinek
agyba kell vinnem Neki a KVt
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
aki virágokkal borítja be habtestedet
miközben pille érdeklödve figyeli a fejleményeket
de csak téged lát,mert cuncus épp a kávédat készíti
ám cuncus végre a tettek mezejére lép
és a medvebörre ültet
mme-nak el kell mennie videókazettát venni:):):) a mőszjőőőő fel akarja venni este a londoni 6:3-at....
egyébként gyönyörű történet para, igazán hálás vagyok érte...és nem is tudom mit mondjak
egyébként gyönyörű történet para, igazán hálás vagyok érte...és nem is tudom mit mondjak
és ez az utolsó,a tovabbiakat a fantáziátokra bízom...
bébé kérdése: Alina van pasid?
alina nem válaszolt...sokszor elsiklik kérdések felett...én nem nagyon tudom hova tenni ezt az egészet...a nekem küldött kép alapján nem lehet pasija, csak akkor ha saját neméhez vonzódik...szóval nem értem az egészet, lehet, hogy nem is alina van a képen?...de ha igen, akkor miért ír alina néven?...kérlek, alina magyarázd meg!...és persze a rokonszakmánkat sem értem, és a mailed alá került reklámszöveg nyelvét sem..illetve vannak teóriáim, csak furcsa ennyi ismerős nappalilakó között egy titokzatos arc...mert itt mindenki ismer mindenkit egyéb helyekről, csak katicika és alina idegen...na elmentem vásárolni...te meg úgysem válaszolsz, de legalább leírtam:):):)
alina nem válaszolt...sokszor elsiklik kérdések felett...én nem nagyon tudom hova tenni ezt az egészet...a nekem küldött kép alapján nem lehet pasija, csak akkor ha saját neméhez vonzódik...szóval nem értem az egészet, lehet, hogy nem is alina van a képen?...de ha igen, akkor miért ír alina néven?...kérlek, alina magyarázd meg!...és persze a rokonszakmánkat sem értem, és a mailed alá került reklámszöveg nyelvét sem..illetve vannak teóriáim, csak furcsa ennyi ismerős nappalilakó között egy titokzatos arc...mert itt mindenki ismer mindenkit egyéb helyekről, csak katicika és alina idegen...na elmentem vásárolni...te meg úgysem válaszolsz, de legalább leírtam:):):)
köszönöm para ez gyönyörű:):):)és elég intenziven él fantáziámban a többi
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Gennyzsakszem

Tiffany Rousso