válassz,amelyik marad,azzal koccintok veled
Mi van, egymásnak dobáljátok a labdát?
Gratulálok!!!! (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 12:32
Gratulálok!!!! (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Katinka mi?
Ö korabban kezdett ITT!
Nem kellene betartani a sorrendet?
Ö korabban kezdett ITT!
Katinka nőnek vallja magát és NEM KÜLDÖTT férfiképet senkinek magáról.
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Katinka mi?
Ö korabban kezdett ITT!
Ö korabban kezdett ITT!
Nagyon Carmen-ra emlekeztetsz.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 12:33
Törölt felhasználó (21812)
Mi van, egymásnak dobáljátok a labdát?
Gratulálok!!!!
Gratulálok!!!!
Az ALINA néven író személy FÉRFI vagy NŐ?
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Ahogy tudom,nem küldött semmit!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 12:34
Katinkanak volt képe a forumon,a Képtárban,azon igazán nöiesen nézett ki
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 12:34
Jövök mingya..meg kell kavarjam a tefölös szoszt!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 12:36
Katinkanak volt képe a forumon,a Képtárban,azon igazán nöiesen nézett ki
Az ALINA néven író személy FÉRFI vagy NŐ?
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Na vissza gyüttem, a bárpultot sikerült teljesen feltölteni, most minden tel.... Jéé a Garrone meg lett már lékelve?
Ilyen korán ennyire édeset inni :-DDDD
Édes élet lehet az :-DDDD
meddig ismétled még a kérdést? a végtelenségig?
Ó, az enyém már régen tudott nyilt titok...
Én egy tolókocsis, perverz cukrosbácsi lennék, aki néha inkognitóban a pesti nagycirkusz Pinglipangli artistacsoportjának beugró "csúcsprimadonnájaként" aratom a tapsviharokat( merthogy olyan szelet vetettem!), aztán meg kisiparosként rímeket faragok kedvenc csődörömnek, akit rendszeresen "lemélytorkolok", merthogy én viselném a házban a kalapot;hirtelenében nem jut egyéb az eszembe, aminek engem a GG-idő alatt elmondtak, leírtak :) Dehát ez így kézenfekvő, mintsem elhinni a nagyon prózai valóságot, miszerint egy - néha kedves, néha paprikás hangulatú, egyszer szomorú, másszor vidám kis falusi fruska lennék bevallottan bántó nagyvilági allürökkel...:) (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Én egy tolókocsis, perverz cukrosbácsi lennék, aki néha inkognitóban a pesti nagycirkusz Pinglipangli artistacsoportjának beugró "csúcsprimadonnájaként" aratom a tapsviharokat( merthogy olyan szelet vetettem!), aztán meg kisiparosként rímeket faragok kedvenc csődörömnek, akit rendszeresen "lemélytorkolok", merthogy én viselném a házban a kalapot;hirtelenében nem jut egyéb az eszembe, aminek engem a GG-idő alatt elmondtak, leírtak :) Dehát ez így kézenfekvő, mintsem elhinni a nagyon prózai valóságot, miszerint egy - néha kedves, néha paprikás hangulatú, egyszer szomorú, másszor vidám kis falusi fruska lennék bevallottan bántó nagyvilági allürökkel...:) (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Katinka mi?
Ö korabban kezdett ITT!
Ö korabban kezdett ITT!
A fehér a kedvencem.:) Kocc!:)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak addig ismétlem, amíg elfogadható magyarázatot kapok arra, hogy miért ír női néven (és hagyja, hogy a srácok udvaroljanak neki) és miért küld egyikőnknek férfiképet magáról.
Navárjcsaknagyjocó! Vagyishogy: feltöltötted a bárpultot??? Hát ez jobb, mintha állandóan füstölgő szivarkáiddal felgyújtottad volna!!! Nagyon kedves fiú vagy, értékelem. Na ide egy puszikát a pofimra! :)))
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 12:42
Na vissza gyüttem, a bárpultot sikerült teljesen feltölteni, most minden tel.... Jéé a Garrone meg lett már lékelve?
kitartással meg vagy áldva, azt látom :)
Nem fárasztó a ctrl-c + ctrl-v
én pedig szeretem a grépfrúútot.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 12:45
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
A fehér a kedvencem.:) Kocc!:)
:-* cupp a csinos arcidre, de máshova is szívesen :-D
Egyébként ha szivarozok, igyexem nem felgyújtani a környezetem...
na álljon meg a menet, honnan tudod, hogy szivarozok, itt a nappaliban nem is szoktam rágyújtani?! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 12:48
Egyébként ha szivarozok, igyexem nem felgyújtani a környezetem...
na álljon meg a menet, honnan tudod, hogy szivarozok, itt a nappaliban nem is szoktam rágyújtani?! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
Navárjcsaknagyjocó! Vagyishogy: feltöltötted a bárpultot??? Hát ez jobb, mintha állandóan füstölgő szivarkáiddal felgyújtottad volna!!! Nagyon kedves fiú vagy, értékelem. Na ide egy puszikát a pofimra! :)))
szia Pillém,kitámolyogtál az ágyból!

Gennyzsakszem