megjött életem 2 legfontosabb pasija...később bekukk!
ezt most miért kaptam? : nana
hallgatom épp :) linaj, linaj, vanvanvan... lassan vége a reménynek...
fiam emlékszik egyébként. a kisvillákat hallgattam, ő meg bejött, énekelte a refrént. aztán persze kijelentette: hogy lehet ilyen gáz zenét hallgatni?
de emlékszik! erre ringattam :) ezt a számot mindig eljátszottam neki :)
fiam emlékszik egyébként. a kisvillákat hallgattam, ő meg bejött, énekelte a refrént. aztán persze kijelentette: hogy lehet ilyen gáz zenét hallgatni?
de emlékszik! erre ringattam :) ezt a számot mindig eljátszottam neki :)
ne mert nem szeretem
(Ez egy válasz zacsi3 üzenetére (2006. 11. 18. szombat 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 18:17
énsem enyelgésgől mondtam.képzeld el,ha eggy bombázó izmos dögös csajt férfiként kezelnének?hivhatlak izmos cicának?
nana!
énsem enyelgésgől mondtam.képzeld el,ha eggy bombázó izmos dögös csajt férfiként kezelnének?hivhatlak izmos cicának?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 18. szombat 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 18:12
Törölt felhasználó (62015)
itt bébének szoktak hívni...a cicát nagyon nem szeretem,nem az a típus vagyok
egészségedre, rumi!
szervusz rumi! friss korsót hozok neked, várj!
igen
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 18. szombat 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 18:09
Nem olvasok vissza,de te közelebbi esemenyekre celzol,,,,ugy erzem.
ha érzed, kedves, akkor tán tudnál segiteni a tüske eltüntetésében.
itt bébének szoktak hívni...a cicát nagyon nem szeretem,nem az a típus vagyok
(Ez egy válasz zacsi3 üzenetére (2006. 11. 18. szombat 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz zacsi3 üzenetére (2006. 11. 18. szombat 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
hol a jobbod? nem látom
nyújtod?
nyújtod?
a jobb kezem ugyében van egézségunkre!
Nem olvasok vissza,de te közelebbi esemenyekre celzol,,,,ugy erzem.
hivhatlak izmos cicának?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 18. szombat 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 17:59
Törölt felhasználó (62015)
jó étvágyat Pille...én is úgy szeretem
szerintem én most befejeztem ezt itten veled. szavaid élét tompitani... baj van velem biztos, sokáig megmarad bennem a tüske.
na, legyen, nyújts kezet: béke
na, legyen, nyújts kezet: béke
Gratulation!
hoztam sört. a sör nem jó?
ez egy ilyen hely. mi már elég hosszú ideje járunk ide, valamennyire ismerjük egymást. aki hirtelen becseppen ide, nem biztos, hogy megérti, miről van szó. gyere többször. akkor minden világos lesz :)
vagy (ami ugye szinte lehetetlen): olvass vissza tizezret.
vagy (ami ugye szinte lehetetlen): olvass vissza tizezret.

Gennyzsakszem

Jenny McClain