szép vasárnap reggelt mkinek
Jó reggelt Kárpát medence!
Vaze tízezer fölött van a hozzászólás gennyzsák!
Vaze tízezer fölött van a hozzászólás gennyzsák!
http://www.panaszlada.com/
szép álmokat Pillém :-D
kivánj szép álmokat. nekem legalábbis. jó éjt, joe.
Pille kiment rágyújtani, Katicika kevesel... mit tegyek?
Egy, de az holnap estig tart, minimum :-D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 18. szombat 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 23:37
Törölt felhasználó (7767)
Egy????
Egy????
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 18. szombat 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 23:36
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 18. szombat 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
hehe, gondolod, hogy csak olyan simán kiszabadíttottalak volna? :-DDDD
előtte egy jó kis unga bungaa! :-DDDD
előtte egy jó kis unga bungaa! :-DDDD
hehe, gondolod, hogy csak olyan simán kiszabadíttottalak volna? :-DDDD
előtte egy jó kis unga bungaa! :-DDDD (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 18. szombat 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 23:34

Pedig szükségem lett volna a segítségedre: Rumi annyira sietett, hogy "összegabalyodva" felejtett...
előtte egy jó kis unga bungaa! :-DDDD (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 18. szombat 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Pedig szükségem lett volna a segítségedre: Rumi annyira sietett, hogy "összegabalyodva" felejtett...

Pedig szükségem lett volna a segítségedre: Rumi annyira sietett, hogy "összegabalyodva" felejtett... (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 18. szombat 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Reggel annyira nem kért senki semmit, hogy átugrottam egy picit a szomszédba piáért...
a kocsimból...
de nem találkoztunk :) s most honnan bújtál elő?
10-15:00ig voltam itt...
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 18. szombat 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 23:27
Reggel annyira nem kért senki semmit, hogy átugrottam egy picit a szomszédba piáért...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 18. szombat 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 21:45

Főúr! Ez már mégiscsak tarthatatlan helyzet!!!Hogy nekem már "glóriában" kell kiszolgálnom saját magam, mert Nagyjóska éppen fütyül a kötelességére!! Hallatlan!

Főúr! Ez már mégiscsak tarthatatlan helyzet!!!Hogy nekem már "glóriában" kell kiszolgálnom saját magam, mert Nagyjóska éppen fütyül a kötelességére!! Hallatlan!
no de pillém, délelőtt itt voltam...
Ja, vagy úgy???! Szia, most talán nem porozok, inkább nedvesedem, úgyhogy talán majd holnap!:)))) Kellemes hétvégét és most szép álmokat!
joe ma itt sem volt, biztos dolgozik - mint mindig. joe nélkül mulatoztunk, eredményesen :)
rengeteget kacagtunk, megfájdult a hasunk.
no, de porozz bé közénk, s tégy rendet! :)
rengeteget kacagtunk, megfájdult a hasunk.
no, de porozz bé közénk, s tégy rendet! :)
Semmi csinosság, semmi bók! Hát ti mit gondoltok, hogy csak úgy ukk-mukk-fukk kisajátítjátok a Joe-t, aztán meg mulattok inatok/ina szakadtáig, he???!!! Mme is jó selma, s te meg mit vigyorogsz ott azzal a kilós fülönfüggőddel, mi???? Lesz itt rend, ne féljetek, mingyárost béporozok közétek!!!
ejha! mi jött rád nőszemély? egyedül a nappaliban, féltékenységi roham közepén? megjegyzem, igazán csinosan csapolsz az igazán csinos sörcsapból :)

Bezzeg Mme-nak meg kispillének tudsz szépen"szolgálni"! :))))Na, majd adok én neked szórakozgatást!

Gennyzsakszem

gomez85