Miert? Te hazudtal egy jo nagyot..
En csak öszinte vagyok.
Ez szanalmas neked? (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
En csak öszinte vagyok.
Ez szanalmas neked? (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
A Szabokaroly... a "szepare" a pinceben...
Es Mozsi a pincer,a vilag legjobb pincerje...mint ember is (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 19:52
Es Mozsi a pincer,a vilag legjobb pincerje...mint ember is (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
A fantomok csak akkor kisértenek, ha kimondottan igényünk van erre a szolgáltatásukra(a ködös Albionban turisztikai ágazattá nőtték ki magukat), egyébként legyints rá egyet, lépj tovább!
A pionírház épülete meg az, amelyik a Gondüzővel srégvizavi állingál? Nem tudom pontosan, mert már évek óta Boldogfalváról járok be Városunkba(kertes ház a tömbházélet után maga a mennyország!) Azt talán tudod, hogy a Szabókároly most városi könyvtár, a vele szembeni valamikori Eszpresszo meg előző "hivatásához" hasonló szolgáltatást nyújt, de mostanában még halotti torokat is rendez(nekem ez egy kissé morbid)...
A pionírház épülete meg az, amelyik a Gondüzővel srégvizavi állingál? Nem tudom pontosan, mert már évek óta Boldogfalváról járok be Városunkba(kertes ház a tömbházélet után maga a mennyország!) Azt talán tudod, hogy a Szabókároly most városi könyvtár, a vele szembeni valamikori Eszpresszo meg előző "hivatásához" hasonló szolgáltatást nyújt, de mostanában még halotti torokat is rendez(nekem ez egy kissé morbid)...
szánalmas vagy...
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 20:07
Nem tudok tovabb lepni!!!
Eletemben mindig azt utaltam a legjobban,ha ramkentek valamit ami nem igaz!!!
Ha igazsagtalan volt valaki velem szembe!!
Visszaelt bizalmammal!!!
Nem tudok egesz eletemben a kedves mogyorosi tanitobacsi maradni.Es nem is akarok.
Visszaelt bizalmammal!!!
Nem tudok egesz eletemben a kedves mogyorosi tanitobacsi maradni.Es nem is akarok.
QRWA ÉLETBE! Lépj már tovább, az élet nem vár meg, tovább megy és késsz..
Igyál rá egyet, és tedd el az emlékeid közé... ez van... (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 20:07
Igyál rá egyet, és tedd el az emlékeid közé... ez van... (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Visszaelt bizalmammal!!!
Visszaelt bizalmammal!!!

tudom, te mindig gondoskodsz, teli legyen a bárpult. szerencsénkre. köszönjük, joe :)
Visszaelt bizalmammal!!!
Nem tudok egesz eletemben a kedves mogyorosi tanitobacsi maradni.Es nem is akarok. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 19:52
Visszaelt bizalmammal!!!
Nem tudok egesz eletemben a kedves mogyorosi tanitobacsi maradni.Es nem is akarok. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
A fantomok csak akkor kisértenek, ha kimondottan igényünk van erre a szolgáltatásukra(a ködös Albionban turisztikai ágazattá nőtték ki magukat), egyébként legyints rá egyet, lépj tovább!
azért van betárazva elég üveg hidd el :-D
sokan vagyunk rá joe, egy csepp sem marad.
affene, rám nem így szokott vigyázni... nálam arra figyel, nehogy egy csepp is maradjon :-D
abszint-tündér vigyáz reánk, nehogy túlfogyasztás legyen a vége :)
Hajráááá!! Parancsoljatok, valaki valamit kísérőnek?
na,egye fene igyunk
igen, joe, igen. ma kemény napunk volt. lazitsunk :)
ok, tehát absintot mindenkinek? :-DDDDD
Énis, én is! Alinának is egyet, lécci!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 19:53
Kössz de a mai napi itteni termésre inkább lenyomok egy absintot... ki kér?
én :)
Kössz de a mai napi itteni termésre inkább lenyomok egy absintot... ki kér?
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 19:48
Töltök neked egy kemeny grappat,ha megengeded!
A kiserletezes karpotlasaert!
A pionírház épülete meg az, amelyik a Gondüzővel srégvizavi állingál? Nem tudom pontosan, mert már évek óta Boldogfalváról járok be Városunkba(kertes ház a tömbházélet után maga a mennyország!) Azt talán tudod, hogy a Szabókároly most városi könyvtár, a vele szembeni valamikori Eszpresszo meg előző "hivatásához" hasonló szolgáltatást nyújt, de mostanában még halotti torokat is rendez(nekem ez egy kissé morbid)... (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 13:54
A pionírház épülete meg az, amelyik a Gondüzővel srégvizavi állingál? Nem tudom pontosan, mert már évek óta Boldogfalváról járok be Városunkba(kertes ház a tömbházélet után maga a mennyország!) Azt talán tudod, hogy a Szabókároly most városi könyvtár, a vele szembeni valamikori Eszpresszo meg előző "hivatásához" hasonló szolgáltatást nyújt, de mostanában még halotti torokat is rendez(nekem ez egy kissé morbid)... (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Kati itt vagy meg?
Vagy elmentel nagyjoskaval?
Lenne egy kerdesem:mi van a G es a G.Pont között?
Hogy segitsek: A pionirhazzal szemben.
Vagy elmentel nagyjoskaval?
Lenne egy kerdesem:mi van a G es a G.Pont között?
Hogy segitsek: A pionirhazzal szemben.
Töltök neked egy kemeny grappat,ha megengeded!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Gennyzsakszem

Puncivadász
Sandra M