Neked is hasonlókat. És persze azt, hogy Sandy a lábaid előtt heverjen, Zuko baby.
(Ez egy válasz dzuko üzenetére (2007. 01. 01. hétfő 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz dzuko üzenetére (2007. 01. 01. hétfő 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Jesszusom, te nem vagy férjnél? Leányanya vagy? Borzasztó!!! Erkölcsi fertő...
Vagy csak lagzi nem volt?
Saját vicces lagzis sztorim nincs, mert nagyon meghitt, kis családi esküvőnk volt és nem lehetett bakizni, mert nem volt olyan pont. Vagy az bakinak számít, hogy a lányom 4 hónappal az esküvő után jött világra? :-)))) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 01. hétfő 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 01. hétfő 23:42
Saját vicces lagzis sztorim nincs, mert nagyon meghitt, kis családi esküvőnk volt és nem lehetett bakizni, mert nem volt olyan pont. Vagy az bakinak számít, hogy a lányom 4 hónappal az esküvő után jött világra? :-)))) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 01. hétfő 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
hát hogy a fenébe ne néztem volna... hát nem csókolgatta annak a szottyadt lotyónak a kacsóját?!?!?!?!?!?!brrrr.....és milyen édes lehetett az esküvőjén is:):):) jaj, imádom azt a pasit...és mellesleg milyen igaza van, ami a menyasszonyokat illeti...nincs valami jó kis esküvős sztoritok? saját persze...nekem nincs:(:(:(:( esküvőm se volt még...és tartok tőle már nem is lesz:(:(:(:(:(
igen, leányanya vagyok, aki vadházasságban él
és ennél mélyebb fertőbe már nem is tudnék süllyedni
ha beleszámítjuk, hogy a gyermek kihordási ideje 9 hónap, akkor....háááááát....izéééé...eszembe jutott kedvenc filmem egyik idézete: és a nászéjszakáig tartó ártatlanság?
most lesz valamelyik nap az oscar...jaj,imádom!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 02. kedd 00:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 02. kedd 00:09
ha beleszámítjuk, hogy a gyermek kihordási ideje 9 hónap, akkor....háááááát....izéééé...eszembe jutott kedvenc filmem egyik idézete: és a nászéjszakáig tartó ártatlanság?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 02. kedd 00:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Jesszusom, te nem vagy férjnél? Leányanya vagy? Borzasztó!!! Erkölcsi fertő...
Saját vicces lagzis sztorim nincs, mert nagyon meghitt, kis családi esküvőnk volt és nem lehetett bakizni, mert nem volt olyan pont. Vagy az bakinak számít, hogy a lányom 4 hónappal az esküvő után jött világra? :-))))
Saját vicces lagzis sztorim nincs, mert nagyon meghitt, kis családi esküvőnk volt és nem lehetett bakizni, mert nem volt olyan pont. Vagy az bakinak számít, hogy a lányom 4 hónappal az esküvő után jött világra? :-))))
No, akkor jo hazigazdakent minden jelenlevonek boldog uj evet kivanok :) (szonyegre tovabbra is vigyazni, kave mindig legyen!)
buék mindenkinek!!! Leányanya jól nyomod
jóregg!:):):)
találtam egy érdekes dolgot:
1985 Január 2. (22 éve történt)
Meghalt Publius Ovidius Naso ókori latin költő, aki már saját korában is divatos volt, erotikus költőnek tartják.
Született: Kr. e. 43-ban.
ha valaki erotikus költeményeket ír, akkor 2028 évig fog élni?
Meghalt Publius Ovidius Naso ókori latin költő, aki már saját korában is divatos volt, erotikus költőnek tartják.
Jóreggelt mindenkinek!
Ekkora hülyeséget!!!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 02. kedd 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 02. kedd 08:11
Ekkora hülyeséget!!!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 02. kedd 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
jóregg!:):):)
Szia,neked is boldog Újévet!!!!!!
(Ez egy válasz Gennyzsakszem üzenetére (2007. 01. 02. kedd 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 02. kedd 07:21
No, akkor jo hazigazdakent minden jelenlevonek boldog uj evet kivanok :) (szonyegre tovabbra is vigyazni, kave mindig legyen!)
nem annyira erotikus, inkább szép, de ovidius
"Ettől fogva a lány észvesztő vágyakozásban
sorvadt, társaitól távol, szabad égnek alatta,
éj s napon ült a csupasz földön, hajabontva, fedetlen,
hosszu kilenc napon át nem evett, nem ivott, csak a harmat
és a saját szakadó bús könnye mi éri az ajkát,
ott ült, nem mozdult: a Nap arcát nézte szünetlen,
s fordította fejét, ahogy az ment, egyre feléje.
Teste a földbe tapadt, mondják: majd rajta a halvány
szín halovány vérnélküli szárnak lesz szine; arcán
pír terjed, szirom is feslik, valamint violáé.
S most, noha már a gyökér ott fogja, a Napra forogva
issza a Nap fényét, változva is őrzi szerelmét."
"Ettől fogva a lány észvesztő vágyakozásban
sorvadt, társaitól távol, szabad égnek alatta,
éj s napon ült a csupasz földön, hajabontva, fedetlen,
hosszu kilenc napon át nem evett, nem ivott, csak a harmat
és a saját szakadó bús könnye mi éri az ajkát,
ott ült, nem mozdult: a Nap arcát nézte szünetlen,
s fordította fejét, ahogy az ment, egyre feléje.
Teste a földbe tapadt, mondják: majd rajta a halvány
szín halovány vérnélküli szárnak lesz szine; arcán
pír terjed, szirom is feslik, valamint violáé.
S most, noha már a gyökér ott fogja, a Napra forogva
issza a Nap fényét, változva is őrzi szerelmét."
Szia charlotte!
Nem rólam hanem az erotika kiállításon és a parádén készült képeim után kaptam pontokat amiket elküldtem az elcsípett képek rovatba.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 01. hétfő 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 01. hétfő 21:05
Nem rólam hanem az erotika kiállításon és a parádén készült képeim után kaptam pontokat amiket elküldtem az elcsípett képek rovatba.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 01. hétfő 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Fotósorozat? Csak nem magadról (magatokról?)
Jó reggeeelt!
A nappali lakók 2010-es év projektjeként szervezünk neked egy esküvőt.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 02. kedd 00:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 02. kedd 00:17
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 02. kedd 00:17), amit ide kattintva olvashatsz)
igen, leányanya vagyok, aki vadházasságban él
nagyon kedves vagy
addig keresek egy férjet
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 01. 02. kedd 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 02. kedd 08:33
addig keresek egy férjet
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 01. 02. kedd 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
A nappali lakók 2010-es év projektjeként szervezünk neked egy esküvőt.
FELHÍVÁS: kérek minden nappali lakót, hogy mai naptól az új év második napjától egy perselybe tegyen nap mint nap egy kis pénzt, hogy összegyűjtsük a lovét MMePrunika esküvőjére!
Szeretettel fogadjuk a különböző felajánlásokat is.
Gondolok itt olyanra pl:
Gondolok itt olyanra pl:
mint pl: aki étteremben dolgozik és letud nyulni egy-két üveg italt az tegye félre, aki művelődési ház portása vagy bármilyen teremmel rendelkezik ahol meglehet tartani a lagzit, akinek szép nagy autója van amit belehet fogni esküvői kocsinak, vagy aki pap és eljön ingyen megtartani a ceremóniát és temploma is van hozzá,
aki virágboltban dolgozik és a maradék virágokból összetudja állítani a csokrot.
aki virágboltban dolgozik és a maradék virágokból összetudja állítani a csokrot.
És igen!
Megérkezett az első felajánlás!:)))
WildHorse a fotózást vállalja!
én vállalom a gyertyatartást a nászéjszakán....
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 01. 02. kedd 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 02. kedd 08:40
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 01. 02. kedd 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
És igen!
Boldog Békés Új esztendőt kívánok én is mindenkinek az elkövetkezendő évre.
Visszatértem én is:)
Visszatértem én is:)
Szép napot mindenkinek!
Remélem mindenki magához tért a mámoros este óta?
Remélem mindenki magához tért a mámoros este óta?
Én szívessen vállalom az összeadás szerepét:-)
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 01. 02. kedd 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 02. kedd 08:36
FELHÍVÁS: kérek minden nappali lakót, hogy mai naptól az új év második napjától egy perselybe tegyen nap mint nap egy kis pénzt, hogy összegyűjtsük a lovét MMePrunika esküvőjére!
Gondolok itt olyanra pl:
Gondolok itt olyanra pl:

Gennyzsakszem

Katarin2
Samantha L