A recept a következő: végy 1 kg narancsot, 2 db citromot, 2 db banánt és 1 almát.
Nyomd ki a narancsok levét és öntsd a trumixgépbe+ a citromot.
Add hozzá a banánt és az almát.
Turmixold össze és öntsd fel egy negyed liter szénsavmentes ásványvízzel.
Nyomd ki a narancsok levét és öntsd a trumixgépbe+ a citromot.
Add hozzá a banánt és az almát.
Turmixold össze és öntsd fel egy negyed liter szénsavmentes ásványvízzel.
aztán erjedni hagyod egy hónapig?
Szia pillém!:)
Igen vipes lettem mert elég sok pontot gyüjtöttem a fotósorozatokkal.
Mondom magamnak akkor megnézem milyen a vip érzés amikor soronkívül benegednek a legmenőbb klubokba.
Pl: a roxbury-be!
Mondom magamnak akkor megnézem milyen a vip érzés amikor soronkívül benegednek a legmenőbb klubokba.
nem jólk öüsszerázom mint Tom Cruise a coctailba és ha van kedves hölgy aki sokat fizet akkor extra feltétet is teszek a turmixra, hogy mit azt a /piszkos
/ fantáziádra bízom!
/ fantáziádra bízom!
te horzi, valahol elveszitettem szilveszter éccakáján a piszkos fantáziám! most hogyan fogom elképzelni a feltétet fennnségesss koktélodon?
Ez nem szép tőled!
Így kezded az újévet, hogy semmi sex semmi piszkos fantázia?!
Ejj-ejj csalódnom kell az én kis pillémben?!
Így kezded az újévet, hogy semmi sex semmi piszkos fantázia?!
Ejj-ejj csalódnom kell az én kis pillémben?!
no, azért a pezsgőfürdőre még emlékszem, nem bánnám, ha megmosnád a hátam
lassan én is beváltom a pontjaim, mit összeirkáztam. attól majd visszajön az igazán piszkos fantáziám
lassan én is beváltom a pontjaim, mit összeirkáztam. attól majd visszajön az igazán piszkos fantáziám
Az biztos , ugyanis vipesként sok disznó videót nézhetsz meg a ggtv-n!
Okszi ugorjunk a kádba egy újávi fürcsire de vigyázz nehogy valami beléd akadjon amíg a hátadat mosom!
Okszi ugorjunk a kádba egy újávi fürcsire de vigyázz nehogy valami beléd akadjon amíg a hátadat mosom!
No most már mennem kell...
klassz vip-előnyöket.
a turmixba aki akrja még tehet egy kis mézet vagy vanilliás cukrot ízlés szerint vagy egy kis rumot...
meg egy néhány sós heringet....
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 01. 01. hétfő 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 01. hétfő 18:07
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 01. 01. hétfő 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
a turmixba aki akrja még tehet egy kis mézet vagy vanilliás cukrot ízlés szerint vagy egy kis rumot...
Szia Vadlovacska! Hiányoltalak a minap. Jó, hogy benéztél :-)
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 01. 01. hétfő 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Fotósorozat? Csak nem magadról (magatokról?)
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 01. 01. hétfő 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 01. hétfő 17:52
Szia pillém!:)
Surdinak itt hagyok egy képet, mert talán holnap már gépnél lesz.
Surdikám, így várok rád, kémlelem a távolt, jössz-e már?
Surdikám, így várok rád, kémlelem a távolt, jössz-e már?
merre mászkázol egész nap? ritkán látunk... :)
Hát, most Fejér megyébe költöztem ideiglenes lakcímre :-)
De azért voltam itt is...
De azért voltam itt is...
Prune! Nézed (nézted) a Heti hetest?
Olyan szexi a Hajós az öltönyében és a szépen megfésült hajával. Hhhhjjjjjaaaaaaaaaaajjjj
Olyan szexi a Hajós az öltönyében és a szépen megfésült hajával. Hhhhjjjjjaaaaaaaaaaajjjj
szóval hajós miatt van csend? igy már érthető!
no, szép éjt, nappali, hiv a puha párna :)
no, szép éjt, nappali, hiv a puha párna :)
hát hogy a fenébe ne néztem volna... hát nem csókolgatta annak a szottyadt lotyónak a kacsóját?!?!?!?!?!?!brrrr.....és milyen édes lehetett az esküvőjén is:):):) jaj, imádom azt a pasit...és mellesleg milyen igaza van, ami a menyasszonyokat illeti...nincs valami jó kis esküvős sztoritok? saját persze...nekem nincs:(:(:(:( esküvőm se volt még...és tartok tőle már nem is lesz:(:(:(:(:(
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 01. hétfő 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 01. hétfő 23:00
Törölt felhasználó (21812)
Prune! Nézed (nézted) a Heti hetest?

Gennyzsakszem

tigriske
Liana