Szia Krapuci buksija és háta! :-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 01. hétfő 00:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 01. hétfő 00:43
Törölt felhasználó (60564)
Boldog újévet mindenkinek!
Krapuci
S.K.
Krapuci
S.K.
Szia Charlotte!
Miért a hátsója? a képen szemben ülök veled! /épp egy hsz.-odra válaszolok./
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 01. hétfő 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 01. hétfő 09:49
Miért a hátsója? a képen szemben ülök veled! /épp egy hsz.-odra válaszolok./
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 01. hétfő 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Szia Krapuci buksija és háta! :-)
Jóreggelt és még jobb 2007-et!!!!
Kedveseim!
Szeretnék egy Hölggyel/Úrral találkozni, aki szívesen készítene digitális gépemmel fotókat a farkmról, intim piercingjeimről, spriccelésemről!
jelentkezzetek kérlek!!! Minden egyéb sexet is szeretnék!!!!!!
serel56@citromail.hu
Szeretnék egy Hölggyel/Úrral találkozni, aki szívesen készítene digitális gépemmel fotókat a farkmról, intim piercingjeimről, spriccelésemről!
jelentkezzetek kérlek!!! Minden egyéb sexet is szeretnék!!!!!!
serel56@citromail.hu
Istenenm, Drágám!
Ha ezt valóban tudja a popsid, rászoknék a pezsgőre!!!!
NQAGYON JÓ VAGY!!!!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 31. vasárnap 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 31. vasárnap 19:33
Ha ezt valóban tudja a popsid, rászoknék a pezsgőre!!!!
NQAGYON JÓ VAGY!!!!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 31. vasárnap 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
B.Ú.É.K
Szép jó évet mindenkinek! Kedves édespille ez a kocintós képed megállná a helyét az igéző női tekintetek topikban is!
DRÁGA!
ENGEM IS, ENGEM IS, ENGEM IS, engem is......
kérlek, kérlek, nyalnálak,, kérlek, nyalnálak..... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 30. szombat 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 30. szombat 22:36
ENGEM IS, ENGEM IS, ENGEM IS, engem is......
kérlek, kérlek, nyalnálak,, kérlek, nyalnálak..... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 30. szombat 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
na,csak várj egyszer elkaplak,úgy elseggelek h nnaaa
sziasztok, drágáim! mindenki felkelt már? klassz volt a tegnapi bulitok?
én most ébredtem. mintha ezer évet aludtam volna, olyan kipihent vagyok
én most ébredtem. mintha ezer évet aludtam volna, olyan kipihent vagyok
nah, jóregg!:)
mondjuk már fent vagyok egy órája, de asszem most tértem magamhoz...vagy mégsem? rekedtre énekeltem magamat, keveset táncoltam, de király volt a buli...pille sajnálom, hogy nem jöttél:(:(:(:(:(:(
ez a karaoke dolog nagyon élvezetes
de hogy mindjárt megyünk rendbe szedni az objektumot-az kevésbé:(:(:(:( asszem tényleg az alkohol hiánya okoz fejfájást
a tv-ben madonna koncert van, ez a nő fenomenális:):):):)
minden kedves barátomnak nagyon boldog új évet kívánok...és most jutott eszembe, hogy tegnap kifelejtettem VAD-at:):):):):):)
fááááááááj a fejem, pedig nem is ittam csak este 9kor egy beck's-et, és még az éjféli pezsgőm is kölyök volt
mondjuk már fent vagyok egy órája, de asszem most tértem magamhoz...vagy mégsem? rekedtre énekeltem magamat, keveset táncoltam, de király volt a buli...pille sajnálom, hogy nem jöttél:(:(:(:(:(:(
de hogy mindjárt megyünk rendbe szedni az objektumot-az kevésbé:(:(:(:( asszem tényleg az alkohol hiánya okoz fejfájásta tv-ben madonna koncert van, ez a nő fenomenális:):):):)
minden kedves barátomnak nagyon boldog új évet kívánok...és most jutott eszembe, hogy tegnap kifelejtettem VAD-at:):):):):):)
fááááááááj a fejem, pedig nem is ittam csak este 9kor egy beck's-et, és még az éjféli pezsgőm is kölyök volt
ez tök vicces:) felcserélődtek a soraim:):):) az alkoholhiányos mondatot a fejfájós után írtam:):):):)a búékosat meg utoljára
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 01. hétfő 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 01. hétfő 12:47
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 01. hétfő 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
nah, jóregg!:)
de hogy mindjárt megyünk rendbe szedni az objektumot-az kevésbé:(:(:(:( asszem tényleg az alkohol hiánya okoz fejfájást
a tv-ben madonna koncert van, ez a nő fenomenális:):):):)
de hogy mindjárt megyünk rendbe szedni az objektumot-az kevésbé:(:(:(:( asszem tényleg az alkohol hiánya okoz fejfájásta tv-ben madonna koncert van, ez a nő fenomenális:):):):)
kicsit szana-szét vagy, látom
sül a husim, fő a lencsém
nem akarok egész évben ennyire serény lenni ám.
még jó, hogy nem mentem tegnap, odalettek volna dobhártyáim
sül a husim, fő a lencsém
nem akarok egész évben ennyire serény lenni ám.még jó, hogy nem mentem tegnap, odalettek volna dobhártyáim
köcce, tom :)
no, elkészült a lencse-ebéd. megyek falatozni. kivánok nektek is rengeteg forintot az új esztendőben.
Boldog és Pajkos 2007-et Mindenkinek! ;)
űboldog újévet kívánok az összes nappali lakónak!
Reméljük jobb lesz mint tavaly!:)
Mivel ebben az évben is egészséges szeretnék maradni, ezért most csinálok egy kis vitamin bombát...
üdvözlet, horzi :) pájinka-bomba lészen?
most nézem, vip lettél
üdvözlet, méltóságos horzi-vip-lovag
üdvözlet, méltóságos horzi-vip-lovag

Gennyzsakszem

NemeziszKC
Kelly Wells