én is bár 15éves koromig a másik nevemen hívtak de módszeresen átszoktattam mkit
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
én meg vagyok elégedve az enyémmel
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 07:53
Törölt felhasználó (62015)
erről jut eszembe megváltoztatnátok a keresztneveteket vagy tetszik ami van?
ha ezek a madarak oboázni is tudnak,tuti rólad nevezték el öket...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 07:32
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
jóregg!
nagyon érdekes dolgokat tudtam meg a nevemről:):):):):):)
Híres Szilviák:
Rhea Silvia:
Róma alapító ikerpárjának (Romolus & Remus) anyja
87 Sylvia:
A mini Planetary System - is one of the largest main belt asteroids. It orbits beyond most of the main belt asteroids and is classed as one of the Cybeles. Sylvia is remarkable for being the first known asteroid to possess more than one moon.
Szent Silvia (kb 515-592):
Nagy Szent Gergely pápa édesanyja. A terhes nők imádkoznak hozzá, hogy probléma mentes legyen a szülés.
Énekes madarak a Sylviidae családból:
Sylvia curruca, Sylvia communis, Sylvia borin
Híres Szilviák:
Rhea Silvia:
87 Sylvia:
A mini Planetary System - is one of the largest main belt asteroids. It orbits beyond most of the main belt asteroids and is classed as one of the Cybeles. Sylvia is remarkable for being the first known asteroid to possess more than one moon.
Nagy Szent Gergely pápa édesanyja. A terhes nők imádkoznak hozzá, hogy probléma mentes legyen a szülés.
erről jut eszembe megváltoztatnátok a keresztneveteket vagy tetszik ami van?
Kösz Para , megdumáljuk.
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 07:13
vannak kegyes hazugsagok is,azokat meg lehet bocsátani,de egy kapcsolat a bizalomra kell épüljön,beszéljétek meg,keressétek meg az okát és aztán dönts!
peruban van egy cerro cuncus nevű domb, vagy halom, vagy hátgerinc (cerro szabad fordítása)
popóhegyek
és hoztam egy szép viragot a nappaliba
Pillét láttam álmomban
jóregg!
Híres Szilviák:
Rhea Silvia:
87 Sylvia:
Híres Szilviák:
Rhea Silvia:
87 Sylvia:
jó reggelt
vannak kegyes hazugsagok is,azokat meg lehet bocsátani,de egy kapcsolat a bizalomra kell épüljön,beszéljétek meg,keressétek meg az okát és aztán dönts!
(Ez egy válasz adamowo üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 05:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 05:37
Jóreggelt Kárpát medence!
Tegnap hazudott nekem a Kedvesem, összevesztünk.
Nagyon fáj!
Valaki mondja már meg ki szabad-e békülnöm Vele?
Nagyon fáj!
jóreggelt és kelleemes hétkezdést mindenkinek!
Jóreggelt Kárpát medence!
Nagyon fáj!
Nagyon fáj!
Egy javaslat a felbaszott agy ellen:
http://www.panaszlada.com/
http://www.panaszlada.com/
Én csak visszajöttem jó éjt kívánni!
Jó éjt!
Jó éjt!
na,most van vki mégis?
én is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 22:21
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
én vagyok csak eszem közben:))))

Gennyzsakszem

Zsoti708
Katie K