Mindig lehet..ez igaz...
De mi könnyebbb?
Es jobb lesz minden?
Nem hiszem. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 25. szombat 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 23:25
De mi könnyebbb?
Es jobb lesz minden?
Nem hiszem. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 25. szombat 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
miért pont 5 év után? ez személyes tapasztalat ezek szerint...
én általában megmondom mi jó és mi nem, mi kell és mi nem...
de ha nem is a legtökéletesebb a szex (és értelemszerűen kihoztad belőle a maximumot)még mindig lehet egy mélyebb érzelmi töltés, amiért azt mondod, hogy így jó, ahogy van
de ha nem is a legtökéletesebb a szex (és értelemszerűen kihoztad belőle a maximumot)még mindig lehet egy mélyebb érzelmi töltés, amiért azt mondod, hogy így jó, ahogy van
Na, ideje ágyba bújni. Jó éjt!
A nev zavar össze!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 25. szombat 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 23:26
hogy a hotelre írott na bazeg mit jelent:) na bazeg de szar..vagy na bazeg de jó?
Lepkepikkelyek mikroszkóp alatt:
Hetvege van...tekereg.....!!
hogy a hotelre írott na bazeg mit jelent:) na bazeg de szar..vagy na bazeg de jó?
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 25. szombat 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
miért pont 5 év után? ez személyes tapasztalat ezek szerint...
de ha nem is a legtökéletesebb a szex (és értelemszerűen kihoztad belőle a maximumot)még mindig lehet egy mélyebb érzelmi töltés, amiért azt mondod, hogy így jó, ahogy van (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 25. szombat 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 23:20
de ha nem is a legtökéletesebb a szex (és értelemszerűen kihoztad belőle a maximumot)még mindig lehet egy mélyebb érzelmi töltés, amiért azt mondod, hogy így jó, ahogy van (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 25. szombat 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Minden lepes utan,kell mond mi jo ,mi nem,mit kivanok,kerdes nelkül.5 ev utann menteni lehehetetlen,)))
Mit nem ertesz?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 25. szombat 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Minden lepes utan,kell mond mi jo ,mi nem,mit kivanok,kerdes nelkül.5 ev utann menteni lehehetetlen,)))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 25. szombat 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 22:52
a szex nem olyan, mint ahogyan számítottál rá...de különben a partner édes, kedves, aranyos, régebb óta ismered, szóval igazából nem csak szex... és megkérdezik: na milyen????
mit mondasz? hogy nem tökéletes? vagy nem mondod meg, hanem az egekig dícséred? és miért? miatta, vagy magad miatt?
mit mondasz? hogy nem tökéletes? vagy nem mondod meg, hanem az egekig dícséred? és miért? miatta, vagy magad miatt?
Hát, mivel ilyet csak közeli barát kérdezhet, őszintén megmondom, hogy gáz van vele.
De egyébként mindenki felelős a kapcsolatában a szex minőségéért. Szóval rajtam is múlik, hiszen van lehetőségem irányítani, tanítani, vezetni, segíteni, jobbá tenni.
Tehát, ha kijelentem, hogy szar a szex, akkor velem is baj van.
Kivéve persze ha a másiknak egészségügyi (szervi, lelki) problémája van és ezért nem tud teljesíteni.
Na pl. ilyen helyzetben is voltam már. És tudod mi volt a durva? Mikor beszélni próbáltam a sráccal, hogy megtudjam, miért nem megy neki, úgy csinált, mintha nem lenne semmi baj. Pedig kézzelfogható(foghatatlan) volt a gond :-/ (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 25. szombat 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
De egyébként mindenki felelős a kapcsolatában a szex minőségéért. Szóval rajtam is múlik, hiszen van lehetőségem irányítani, tanítani, vezetni, segíteni, jobbá tenni.
Tehát, ha kijelentem, hogy szar a szex, akkor velem is baj van.
Kivéve persze ha a másiknak egészségügyi (szervi, lelki) problémája van és ezért nem tud teljesíteni.
Na pl. ilyen helyzetben is voltam már. És tudod mi volt a durva? Mikor beszélni próbáltam a sráccal, hogy megtudjam, miért nem megy neki, úgy csinált, mintha nem lenne semmi baj. Pedig kézzelfogható(foghatatlan) volt a gond :-/ (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 25. szombat 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Na bazeg!!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 25. szombat 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Ne kerüld ki a kerdest-valaszt.
Ne magyarazkodj. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 23:00
Ne magyarazkodj. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Egészen másról beszélsz mint én.
Amúgy meg amit írtam egy abszolút létező jelenség és sajnos nem is ritka...
Amúgy meg amit írtam egy abszolút létező jelenség és sajnos nem is ritka...
mások kérdezik meg, barátnők, barátok
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 23:12
Ki kérdezi? Ő vagy mások?
Ki kérdezi? Ő vagy mások?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 25. szombat 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 22:52
a szex nem olyan, mint ahogyan számítottál rá...de különben a partner édes, kedves, aranyos, régebb óta ismered, szóval igazából nem csak szex... és megkérdezik: na milyen????
Egészen másról beszélsz mint én.
Amúgy meg amit írtam egy abszolút létező jelenség és sajnos nem is ritka... (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 25. szombat 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 22:57
Amúgy meg amit írtam egy abszolút létező jelenség és sajnos nem is ritka... (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 25. szombat 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Rossz valasz,de nagyon.
Felüleges,fennhejazo(sosem vezethet sikerre),ironikus.
Egy Parkaocsolatban ironianak NINCS helye.
Csak megertes es ALKALMAZKODAS.
Csak megertes es ALKALMAZKODAS.
Rossz valasz,de nagyon.
Csak megertes es ALKALMAZKODAS. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 22:48
Csak megertes es ALKALMAZKODAS. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy nem koptatja le, nem tesz érte semmi, csak éldegélnek az állóvízben...
Ez is egy opció.
Ez is egy opció.
Joska!
12 ora munka utan,eleg megsimogatni a fejed,es el.....alszol!!!
Es ez jol van igy!!! Nem kell szegyeld magad! (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 25. szombat 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 22:45
12 ora munka utan,eleg megsimogatni a fejed,es el.....alszol!!!
Es ez jol van igy!!! Nem kell szegyeld magad! (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 25. szombat 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
ok, akkor nem is zavarok, egyébként is 12 óra meló után már fáradt vok, és senki sem akar elringatni... bye...

Gennyzsakszem