amit írsz az igaz, de a barma nem magáért megy nyaralni hanem azért, h mit mondanak mások???
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 28. kedd 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 08:54
Nincs igazad kedves Charlotte! Mert bár a kertben, sőt a panelban a nyolcadik emeleti erkélyen is süt a nap és van sör. Azzal nem túl jó eldicsekedni az ismerősöknek.
Gondolj csak bele amikor mindenki azzal henceg, hogy merre járt, akkor a telek elég lelombozó, bezzeg Görögország tengerpart pálmafák meg minden. Az tuti nyerő. Mégha egy percre se szakadtak el az asztaltól meg az ágytól.
Gondolj csak bele amikor mindenki azzal henceg, hogy merre járt, akkor a telek elég lelombozó, bezzeg Görögország tengerpart pálmafák meg minden. Az tuti nyerő. Mégha egy percre se szakadtak el az asztaltól meg az ágytól.
nocsak nocsak, ez elég ismerősnek tűnik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 28. kedd 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 08:58
Törölt felhasználó (21812)
Velencében háromszor voltam karneválon, egyszer pedig nyáron. Piszok olcsón csinált oda utat egy ismerősnek az ismerőse (az igaz, hogy hajnalban indultunk és a buszon aludtunk oda-vissza, de fiatal koromban ez nem volt olyan megerőltető).
Én is nagyon szeretem Velencét.
Én is nagyon szeretem Velencét.
ez tény és való! De hidd el Surda, ma már többen mennek divatból ide vagy oda nyaralni, mintsem azért, hogy a táj vagy hely szépségét nevezetességeit lássák. A legtöbb embernek mindegy hova megy, mert sör meg tenger a legtöbb helyen van. De cél, hogy eldicsekedhessenek vele,
Ennyi :) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 28. kedd 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 12:07
Ennyi :) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 28. kedd 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
amit írsz az igaz, de a barma nem magáért megy nyaralni hanem azért, h mit mondanak mások???

...Egyelő ;re ennél nagyobb nincs.... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 28. kedd 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)

nassze m a kép kicsi lesz, de csak így sikerült...majd megpróbálom beszkennelni valamikor:)
kedvenc ország: olasz, város: velence:)
nincs olyan hely, ahova visszajárnék, eleve kevés lehetőségem van utazni:(
szülővárosom: bp. VIII. ker., agglomerációban laktam lányként, és most is, csak másik helységben
két hetes olasz körút:):):):)
nincs konkrét hely, de például ha választani kéne, akkor inkább európa, mint amerika...de hopp, eszembe jutott: anglia mindenképp terv, miss marple-t megkeresném:):):):):)
most így már emlékszem.
és a geográfust Te mondtad sztem!
én a lotyókámnak mondtam, h Ő messze költözött a szülőhelyétől!
ja és kiegészítem magam:
Kedvenc ország: Cseh, de nagyon jól éreztem magam Horvátban, Bulgárban, Görögben, a lengyel nép mindig szimpatikus volt (különösen a jányaik), amit viszont nem akarok kihagyni az életemből az Székelyföld!!! ja és a nagy magyarország határon kívüli többi része. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 28. kedd 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 12:05
és a geográfust Te mondtad sztem!
én a lotyókámnak mondtam, h Ő messze költözött a szülőhelyétől!
ja és kiegészítem magam:
Kedvenc ország: Cseh, de nagyon jól éreztem magam Horvátban, Bulgárban, Görögben, a lengyel nép mindig szimpatikus volt (különösen a jányaik), amit viszont nem akarok kihagyni az életemből az Székelyföld!!! ja és a nagy magyarország határon kívüli többi része. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 28. kedd 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
a geográfus buszsofőr irtó régi...onnan jött, hogy rumi mondta egyszer, hogy ő a legalkalmasabb a találkozási pontunk kiszámítására, erre vad megkérdezte, hogy tán buszsofőr? és valaki még, hogy geográfus (nem esküszöm, hogy én)? ebből lett a geográfusbuszsofőrerdőmester rumi
ja mikor bolgárba mentünk mondták a sznobok: "lepusztult bulgáriába"
életem legjobb nyaralása volt, és milyen olcsó!!!
de sajnos én is azt tapasztalom, amit Te mondasz ... (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 28. kedd 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 12:09
életem legjobb nyaralása volt, és milyen olcsó!!!
de sajnos én is azt tapasztalom, amit Te mondasz ... (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 28. kedd 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
ez tény és való! De hidd el Surda, ma már többen mennek divatból ide vagy oda nyaralni, mintsem azért, hogy a táj vagy hely szépségét nevezetességeit lássák. A legtöbb embernek mindegy hova megy, mert sör meg tenger a legtöbb helyen van. De cél, hogy eldicsekedhessenek vele,
Ennyi :)
Ennyi :)
aranyos vagy, köszi:):):) de most pille tanítása szerint beteszem a sajátot:
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 28. kedd 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 12:13

...Egyelő ;re ennél nagyobb nincs....
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 28. kedd 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

...Egyelő ;re ennél nagyobb nincs....

ez pedig görögország, szóval itt is tengetném napjaimat olykor-olykor:)
És a képen te vagy látható????
az attól függ:)
mitol?
ha dicshimnuszt zengunk a kepen lathato cuncimokusrol,akkor bevallalod, ha meg lehordjuk a sarga foldig akkor nem?? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 28. kedd 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
ha dicshimnuszt zengunk a kepen lathato cuncimokusrol,akkor bevallalod, ha meg lehordjuk a sarga foldig akkor nem?? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 28. kedd 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
pontosan, barátocskám:):):) de te meg se próbáld a második verziót, mert bünti lesz a végén
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 28. kedd 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 13:37
mitol?
ha dicshimnuszt zengunk a kepen lathato cuncimokusrol,akkor bevallalod, ha meg lehordjuk a sarga foldig akkor nem??
ha dicshimnuszt zengunk a kepen lathato cuncimokusrol,akkor bevallalod, ha meg lehordjuk a sarga foldig akkor nem??
akkor megvárom az én Kedvesem, Ő taniccson berakni a sajátom!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 28. kedd 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 12:49
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 28. kedd 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
aranyos vagy, köszi:):):) de most pille tanítása szerint beteszem a sajátot:
kiscica!ez attol fugg mi a bunti,mert lehet pont arra varok
amugy jo a kep,csak azt probalom eldonteni hogy a kis csaj szoknyaba van e vagy sem.mert szerintem ezt a kepet beszurhatnad mas toppicba is
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 28. kedd 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 13:38
amugy jo a kep,csak azt probalom eldonteni hogy a kis csaj szoknyaba van e vagy sem.mert szerintem ezt a kepet beszurhatnad mas toppicba is
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 28. kedd 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
pontosan, barátocskám:):):) de te meg se próbáld a második verziót, mert bünti lesz a végén
szoknya alá nézés??? :-)))
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 28. kedd 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 13:42
kiscica!ez attol fugg mi a bunti,mert lehet pont arra varok
Papa!
Ha mar itt vagy akkor mi lenne,ha mi is elinditanank egy jatekot,mikozben zuzmaras sorikenket iszogatjuk?
Megkerunk minden kedves nappalilakot,meg latogatot,hogy elemezze a kepen lathato noszemelyt...remelem nem lesz belolle lovoldozes (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 28. kedd 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha mar itt vagy akkor mi lenne,ha mi is elinditanank egy jatekot,mikozben zuzmaras sorikenket iszogatjuk?
Megkerunk minden kedves nappalilakot,meg latogatot,hogy elemezze a kepen lathato noszemelyt...remelem nem lesz belolle lovoldozes (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 28. kedd 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Mit is szoktak írni a Kismalacban?
Blokkolnám!!!
Jaj, ez nem a leszbi topic? A fffffffffenébe, megint eltévedtem... (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 28. kedd 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 13:54
Blokkolnám!!!
Jaj, ez nem a leszbi topic? A fffffffffenébe, megint eltévedtem... (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 28. kedd 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Papa!
Megkerunk minden kedves nappalilakot,meg latogatot,hogy elemezze a kepen lathato noszemelyt...remelem nem lesz belolle lovoldozes
Megkerunk minden kedves nappalilakot,meg latogatot,hogy elemezze a kepen lathato noszemelyt...remelem nem lesz belolle lovoldozes
bovebben
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 28. kedd 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 14:07
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 28. kedd 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Mit is szoktak írni a Kismalacban?
Blokkolnám!!!
Jaj, ez nem a leszbi topic? A fffffffffenébe, megint eltévedtem...
Blokkolnám!!!
Jaj, ez nem a leszbi topic? A fffffffffenébe, megint eltévedtem...
Húúúúúú nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon
-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon
-na gyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon
-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon blokkolnám!!!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 28. kedd 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon
-na gyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon
-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon blokkolnám!!!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 28. kedd 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Gennyzsakszem

papi.hu
Angelica Wild