...Egyelő ;re ennél nagyobb nincs.... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 28. kedd 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)

nassze m a kép kicsi lesz, de csak így sikerült...majd megpróbálom beszkennelni valamikor:)
kedvenc ország: olasz, város: velence:)
nincs olyan hely, ahova visszajárnék, eleve kevés lehetőségem van utazni:(
szülővárosom: bp. VIII. ker., agglomerációban laktam lányként, és most is, csak másik helységben
két hetes olasz körút:):):):)
nincs konkrét hely, de például ha választani kéne, akkor inkább európa, mint amerika...de hopp, eszembe jutott: anglia mindenképp terv, miss marple-t megkeresném:):):):):)
most így már emlékszem.
és a geográfust Te mondtad sztem!
én a lotyókámnak mondtam, h Ő messze költözött a szülőhelyétől!
ja és kiegészítem magam:
Kedvenc ország: Cseh, de nagyon jól éreztem magam Horvátban, Bulgárban, Görögben, a lengyel nép mindig szimpatikus volt (különösen a jányaik), amit viszont nem akarok kihagyni az életemből az Székelyföld!!! ja és a nagy magyarország határon kívüli többi része. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 28. kedd 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 12:05
és a geográfust Te mondtad sztem!
én a lotyókámnak mondtam, h Ő messze költözött a szülőhelyétől!
ja és kiegészítem magam:
Kedvenc ország: Cseh, de nagyon jól éreztem magam Horvátban, Bulgárban, Görögben, a lengyel nép mindig szimpatikus volt (különösen a jányaik), amit viszont nem akarok kihagyni az életemből az Székelyföld!!! ja és a nagy magyarország határon kívüli többi része. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 28. kedd 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
a geográfus buszsofőr irtó régi...onnan jött, hogy rumi mondta egyszer, hogy ő a legalkalmasabb a találkozási pontunk kiszámítására, erre vad megkérdezte, hogy tán buszsofőr? és valaki még, hogy geográfus (nem esküszöm, hogy én)? ebből lett a geográfusbuszsofőrerdőmester rumi
ja mikor bolgárba mentünk mondták a sznobok: "lepusztult bulgáriába"
életem legjobb nyaralása volt, és milyen olcsó!!!
de sajnos én is azt tapasztalom, amit Te mondasz ... (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 28. kedd 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 12:09
életem legjobb nyaralása volt, és milyen olcsó!!!
de sajnos én is azt tapasztalom, amit Te mondasz ... (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 28. kedd 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
ez tény és való! De hidd el Surda, ma már többen mennek divatból ide vagy oda nyaralni, mintsem azért, hogy a táj vagy hely szépségét nevezetességeit lássák. A legtöbb embernek mindegy hova megy, mert sör meg tenger a legtöbb helyen van. De cél, hogy eldicsekedhessenek vele,
Ennyi :)
Ennyi :)
aranyos vagy, köszi:):):) de most pille tanítása szerint beteszem a sajátot:
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 28. kedd 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 12:13

...Egyelő ;re ennél nagyobb nincs....
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 28. kedd 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

...Egyelő ;re ennél nagyobb nincs....

ez pedig görögország, szóval itt is tengetném napjaimat olykor-olykor:)
És a képen te vagy látható????
az attól függ:)
mitol?
ha dicshimnuszt zengunk a kepen lathato cuncimokusrol,akkor bevallalod, ha meg lehordjuk a sarga foldig akkor nem?? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 28. kedd 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
ha dicshimnuszt zengunk a kepen lathato cuncimokusrol,akkor bevallalod, ha meg lehordjuk a sarga foldig akkor nem?? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 28. kedd 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
pontosan, barátocskám:):):) de te meg se próbáld a második verziót, mert bünti lesz a végén
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 28. kedd 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 13:37
mitol?
ha dicshimnuszt zengunk a kepen lathato cuncimokusrol,akkor bevallalod, ha meg lehordjuk a sarga foldig akkor nem??
ha dicshimnuszt zengunk a kepen lathato cuncimokusrol,akkor bevallalod, ha meg lehordjuk a sarga foldig akkor nem??
akkor megvárom az én Kedvesem, Ő taniccson berakni a sajátom!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 28. kedd 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 12:49
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 28. kedd 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
aranyos vagy, köszi:):):) de most pille tanítása szerint beteszem a sajátot:
kiscica!ez attol fugg mi a bunti,mert lehet pont arra varok
amugy jo a kep,csak azt probalom eldonteni hogy a kis csaj szoknyaba van e vagy sem.mert szerintem ezt a kepet beszurhatnad mas toppicba is
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 28. kedd 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 13:38
amugy jo a kep,csak azt probalom eldonteni hogy a kis csaj szoknyaba van e vagy sem.mert szerintem ezt a kepet beszurhatnad mas toppicba is
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 28. kedd 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
pontosan, barátocskám:):):) de te meg se próbáld a második verziót, mert bünti lesz a végén
szoknya alá nézés??? :-)))
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 28. kedd 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 13:42
kiscica!ez attol fugg mi a bunti,mert lehet pont arra varok
Papa!
Ha mar itt vagy akkor mi lenne,ha mi is elinditanank egy jatekot,mikozben zuzmaras sorikenket iszogatjuk?
Megkerunk minden kedves nappalilakot,meg latogatot,hogy elemezze a kepen lathato noszemelyt...remelem nem lesz belolle lovoldozes (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 28. kedd 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha mar itt vagy akkor mi lenne,ha mi is elinditanank egy jatekot,mikozben zuzmaras sorikenket iszogatjuk?
Megkerunk minden kedves nappalilakot,meg latogatot,hogy elemezze a kepen lathato noszemelyt...remelem nem lesz belolle lovoldozes (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 28. kedd 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Mit is szoktak írni a Kismalacban?
Blokkolnám!!!
Jaj, ez nem a leszbi topic? A fffffffffenébe, megint eltévedtem... (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 28. kedd 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 13:54
Blokkolnám!!!
Jaj, ez nem a leszbi topic? A fffffffffenébe, megint eltévedtem... (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 28. kedd 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Papa!
Megkerunk minden kedves nappalilakot,meg latogatot,hogy elemezze a kepen lathato noszemelyt...remelem nem lesz belolle lovoldozes
Megkerunk minden kedves nappalilakot,meg latogatot,hogy elemezze a kepen lathato noszemelyt...remelem nem lesz belolle lovoldozes
bovebben
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 28. kedd 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 14:07
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 28. kedd 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Mit is szoktak írni a Kismalacban?
Blokkolnám!!!
Jaj, ez nem a leszbi topic? A fffffffffenébe, megint eltévedtem...
Blokkolnám!!!
Jaj, ez nem a leszbi topic? A fffffffffenébe, megint eltévedtem...
Húúúúúú nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon
-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon
-na gyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon
-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon blokkolnám!!!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 28. kedd 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 28. kedd 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
nah, kb erre gondoltam...igy mar egesszen mas
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 28. kedd 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 14:11
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 28. kedd 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Húúúúúú nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon
hát ti tuti nem vagytok komplettek:)
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 28. kedd 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Gennyzsakszem

Kovi