nah, kb erre gondoltam...igy mar egesszen mas
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 28. kedd 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 14:11
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 28. kedd 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Húúúúúú nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon
-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon
-na gyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon
-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon blokkolnám!!!
hát ti tuti nem vagytok komplettek:)
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 28. kedd 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
keresem az archívumomban, de nem találom!
2006. 11. 28. kedd 14:11
Húúúúúú nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon
a fotost meg kellene tanitani zoomolni
ja kompnak készültek, de nem sikerültek!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 28. kedd 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
lennél Te a fotós mi?
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 28. kedd 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
A kisded születése előtt még volt szerencsém egy francia körútra elmenni.
Aki megmondja, hogy melyik vagyok ezen a versailles-i képen, azt franciásan megjutalmazom!!!
;-))
Aki megmondja, hogy melyik vagyok ezen a versailles-i képen, azt franciásan megjutalmazom!!!
;-))
én látlak:):):)nyalhatsz:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 28. kedd 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 14:24
;-))
;-))
ne siesd el!
engem akar jutalmazni! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 28. kedd 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
engem akar jutalmazni! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 28. kedd 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
amilyen Te vagy, biztosan Te fényképeztél!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 28. kedd 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
;-))
;-))
Vagy ha nem is ő fényképezte, akkor valahol elbújt a, hogy véletlenül se lehessen eltalálni hol van. Csak az tudja biztosan aki ott volt vel. Tehát ha valaki tudja, akkor az csal. És akkor lehet nem is vagyok kíváncsi a franciás jutalomra annyira :)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 28. kedd 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
kérhetek telefonos segítséget, vagy a számítógép vegye el a felét?
;-))
;-))
a mesen is várom a segítséget!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 28. kedd 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 14:42
basszus! elfelejtetted kitakarni a szemed!
ja, egyébként sziasztok :) most értem haza, épp olvasom vissza a hszeket.
szia rumi neked is. tetszett a meglepetés, de nem tudom kicsomagolni a zenét...
szia rumi neked is. tetszett a meglepetés, de nem tudom kicsomagolni a zenét...
igen
a photosoppal megvariáztátok, mi? kujonok!
a photosoppal megvariáztátok, mi? kujonok!
Szerintem Surda ha már számítógépes segítséget kérsz inkább nagyíttasd ki és élesíttesd kicsit a képet:)
Jah vagy az se rossz ötlet, ha kérsz mondjuk egy piros karikát a nyertes játékos köré :) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 28. kedd 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 14:42
Jah vagy az se rossz ötlet, ha kérsz mondjuk egy piros karikát a nyertes játékos köré :) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 28. kedd 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
most nézem, para ma sem sehol... még mindig nem engedi be a gégé - ezekszerint. para: cupp, cupp, cupp. sok cupp.
Na, ennyit a mai mókáról. Kiskölyök jóval hamarabb ébredt a tervezettnél, szóval ma sem tudok órákig beszélgetni.
A képen nem vagyok rajta, de nem én fotóztam. Szóval senki sem találta el, de ha egyszer találkozunk, mindenkinek viszek francia krémest (nem én csinálom, mert az büntetés lenne, nem kedveskedés :-))
A képen nem vagyok rajta, de nem én fotóztam. Szóval senki sem találta el, de ha egyszer találkozunk, mindenkinek viszek francia krémest (nem én csinálom, mert az büntetés lenne, nem kedveskedés :-))

Gennyzsakszem

maxim