én lelőném azt aki telefonál vezetés közben.
azé néha kellett volna már öngyilokot végeznem!
kocsi jellegzetessége?
visszapillantón lifeg egy ördög, mellette egy medalion az utazók védőszentjével. a műszerfalra pedig felragasztva egy szilveszteri szerencsemalac. (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 30. csütörtök 11:51
azé néha kellett volna már öngyilokot végeznem!
kocsi jellegzetessége?
visszapillantón lifeg egy ördög, mellette egy medalion az utazók védőszentjével. a műszerfalra pedig felragasztva egy szilveszteri szerencsemalac. (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
De ha már kazettákról meg ásványvizes üvegekről is számot kell adni, akkor nálam van még egy raklap térkép, egy csomó pótizzó, meg biztosíték. Komoly szerszámkészlet, tartalék ablakmosófolyadék. Hólánc.
1 darab illatosító (szigorúan nem fityegős fajta) :)
4 darab nem gyári gumiszőnyeg, és majd elfelejtettem van beépítettt kihangosítóm is.
Mert azt is utálom, ha valaki telefonál miközben vezet. Miközben akkor se tud jól vezetni, ha nem lóg a telefonon és nem csinál úgy mint a nagymenők :)
1 darab illatosító (szigorúan nem fityegős fajta) :)
4 darab nem gyári gumiszőnyeg, és majd elfelejtettem van beépítettt kihangosítóm is.
Mert azt is utálom, ha valaki telefonál miközben vezet. Miközben akkor se tud jól vezetni, ha nem lóg a telefonon és nem csinál úgy mint a nagymenők :)
eddig pedig kizárólag minőségről beszéltünk!!!
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 30. csütörtök 11:59
Megértelek, de mondjuk egy Hajósnál is lehetne rosszabb.
Pl ha mondjuk a Szilva egy Matrózt szerződtetne.
Úgy el tudom képzelni, hogy ülnek az emberek a Teázóban, és akkor felcsendül mondjuk egy rekedt részeges bárzongorista hangján a Popey a tengerész :):):):)
Pl ha mondjuk a Szilva egy Matrózt szerződtetne.
Úgy el tudom képzelni, hogy ülnek az emberek a Teázóban, és akkor felcsendül mondjuk egy rekedt részeges bárzongorista hangján a Popey a tengerész :):):):)
Egyértelmű, csak elfilóztam itt majdnem magamban, ezen a hajós vonalon.
De végső soron a sörözőbe egy zongoránál ülő, cigifüstöt eregető bárzongorísta, akár már minőségi is lehet:) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
De végső soron a sörözőbe egy zongoránál ülő, cigifüstöt eregető bárzongorísta, akár már minőségi is lehet:) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha beleülök, velem van tele...egyébként semmi jellegzetessége nincs... olyan 12 1 tucat suzuki.
Ja, zene is van benne, hangulatfüggő mp3 gyűjtemény...ja és kosz, mert fijjam nem nézi mibe lép bele....izé, a gyerekülést kifelejtettem az extrák közül.... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 30. csütörtök 11:24
Ja, zene is van benne, hangulatfüggő mp3 gyűjtemény...ja és kosz, mert fijjam nem nézi mibe lép bele....izé, a gyerekülést kifelejtettem az extrák közül.... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
mindennel egyet értek, amit a vatikánnal kapcsolatban írtatok...de para! miért is vatikán?
kérdés: ma láttam a cora parkolóban egy kocsi kalaptartóján csomó fehér, bilikék, bugyirózsaszín plüssállatot brrr... akinek van kocsija, az írja már le, hogy milyen jellegzetességekkel van tele...a kocsija, természetesen:):):)
kérdés: ma láttam a cora parkolóban egy kocsi kalaptartóján csomó fehér, bilikék, bugyirózsaszín plüssállatot brrr... akinek van kocsija, az írja már le, hogy milyen jellegzetességekkel van tele...a kocsija, természetesen:):):)
jó kis jazzt előadva???
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 30. csütörtök 12:02
Egyértelmű, csak elfilóztam itt majdnem magamban, ezen a hajós vonalon.
De végső soron a sörözőbe egy zongoránál ülő, cigifüstöt eregető bárzongorísta, akár már minőségi is lehet:)
De végső soron a sörözőbe egy zongoránál ülő, cigifüstöt eregető bárzongorísta, akár már minőségi is lehet:)
gyerekek! kicsit dógoznom is kéne!
lassan itt a kedves Lotyókám és amiatt nem lehetek Vele, mert elcsesztem a délelőttöm!
lassan itt a kedves Lotyókám és amiatt nem lehetek Vele, mert elcsesztem a délelőttöm!
Hát akkor dolgozz Surda. Azért én még válaszoltam neked, majd nézd meg.
De az ötletbörzét azért lehet majd még folytatni kellene:) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 30. csütörtök 12:13
De az ötletbörzét azért lehet majd még folytatni kellene:) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
gyerekek! kicsit dógoznom is kéne!
mindenképp folytatjuk, annál is inkább, mert úgy érzem életképes, de számszakilag is alá kéne támasztani.
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 30. csütörtök 12:15
Hát akkor dolgozz Surda. Azért én még válaszoltam neked, majd nézd meg.
De az ötletbörzét azért lehet majd még folytatni kellene:)
De az ötletbörzét azért lehet majd még folytatni kellene:)
na ha nincs senki megyek ebédelni!
Gyerekek, ez egy baromi jó kis szórakoztató központ lett :-)
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 30. csütörtök 09:38
És akkor teljesülne Charlotte vágya is:) Mindenki olyan helyre járna dolgozni ahol szeret lenni, ahol jó a társaság, és reggel mindenki úgy indulna, hogy:
- Végre mehetek melózni.
Én pedig ha már ekkora élménykomplexumot nyitunk csak egy kis étteremrészt kérnék belőle. Azt szeretném vezetni a szexshop helyett, ahol jobbnál jobb és igényesebb ételekkel várnám a vendégeket és a kollégákat.
De akkor már szerintem Joe-t se hagyjuk ki, és nyissunk egy elit kocsmát is
Jah és persze bb pedig csinálhatna valami különlegesen jó edzőtermet, amiben mondjuk lehetnének kimondottan erotikus gyakorlatok is:)
Sőt akár lehetne nyitott szolárium is:) Vagy ilyenek.
De látom senkit nem érdekel a csodás ötletem:(
Megyek is és leiszom magam :):):)
- Végre mehetek melózni.
Én pedig ha már ekkora élménykomplexumot nyitunk csak egy kis étteremrészt kérnék belőle. Azt szeretném vezetni a szexshop helyett, ahol jobbnál jobb és igényesebb ételekkel várnám a vendégeket és a kollégákat.
De akkor már szerintem Joe-t se hagyjuk ki, és nyissunk egy elit kocsmát is
Jah és persze bb pedig csinálhatna valami különlegesen jó edzőtermet, amiben mondjuk lehetnének kimondottan erotikus gyakorlatok is:)
Sőt akár lehetne nyitott szolárium is:) Vagy ilyenek.
De látom senkit nem érdekel a csodás ötletem:(
Megyek is és leiszom magam :):):)
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Egy ismerősöm így szokta mondani: Life sucks, then you die. (Ez egy válasz Jules üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 30. csütörtök 10:06
Egy ismerősöm így szokta mondani: Life sucks, then you die. (Ez egy válasz Jules üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép napot, már isztok? Én lassan húzo vissza dolgozni, de azért egészségetekre
A gyerekülés felőli ablak ki van dekorálva üvegfestékkel készített matricákkal:
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 30. csütörtök 11:24
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
mindennel egyet értek, amit a vatikánnal kapcsolatban írtatok...de para! miért is vatikán?
azt reméltem engem vársz Édes!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 30. csütörtök 13:45
Törölt felhasználó (21812)
A gyerekülés felőli ablak ki van dekorálva üvegfestékkel készített matricákkal:
Azt írtad, ebédelni mentél, drága. És természetesen várok rád.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
De ma sajnos nem tudok hosszan beszélgetni. Viszont lökhetnénk itt egyet, ha már dákó van a kezemben.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
máris jobb a kedvem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt írtad, ebédelni mentél, drága. És természetesen várok rád.
a dákóm a kezedbe?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 30. csütörtök 13:58
De ma sajnos nem tudok hosszan beszélgetni. Viszont lökhetnénk itt egyet, ha már dákó van a kezemben.
Jaj, egy picit elengedem a dákód, mert a cipőmet kell babrálnom.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
mennyi időd van?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 30. csütörtök 14:00
Jaj, egy picit elengedem a dákód, mert a cipőmet kell babrálnom.
Nagyon kevés. De azért még sétálok előtted kicsit:
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Gennyzsakszem

Candy