Az egyik valami lakatosinas volt, fekete hajú, bánatos arcú, a szeme igen apró volt, orcája csaknem mindig kormos. Mi,
De meghallhatta, jön haza anyám, hát visszatett illedelmesen a padlóra. Pár nap múlva megint hamarább jött haza a lakatoslegény, s mert anyámnak el kellett mennie valahova, megkérte, vigyázna rám. És jött megint a "kis pucám"-játék, s elsősorban a két lábam közti dombocska érdekelte, az a vágás ott alatta. Most a nyögéseken kívül néma maradt, de nagyon nézte azt a helyet. Mukkanni nem mertem most se. Meg máskor se, mikor ugyanez a dolog megismétlődött - és mindig megismétlődött, egészen, míg az apró szemű legény nálunk lakott, végig. De hát kicsi voltam még, nem sokat bántam az egészet, nem is gondolkoztam rajta soha utóbb. Ma azonban tudom már, mi volt ez, így nevezem ezt a lakatosinast "első szeretőmnek". A másik ágyrajáróról később mesélek majd. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 30. csütörtök 22:22
gy
tartottunk tőle. Örökké olyan hallgatag volt ez a legény. Mármost hogy egy délután hazaérkezett, engem egyedül talált a lakásban - ötéves lehettem, a padlón kuporogva játszottam éppen. Anyám a két testvéremmel a Fürstenfelden volt, apám meg még a műhelyben. A lakatoslegény felkapott, az ölébe ültetett. Kapálózni kezdtem, már-már kiabáltam volna, de ő halkan azt mondta: "Hékám, te! Nem csinyálok néked semmit én." Annyit azért "csinyánt", hogy szép csínján fölemelintette a szoknyácskámat, aztán nézte, mint fekszem meztelenül a térdén. Nagyon féltem tőle, de mukkanni se mertem. Hang annyi volt csak, hogy a fekete legény nyögdelni kezdett, és olyasmiket hajtogatott, hogy: "Kis pucám... kis pucám..." alf
er alf
ek alf
ekDe meghallhatta, jön haza anyám, hát visszatett illedelmesen a padlóra. Pár nap múlva megint hamarább jött haza a lakatoslegény, s mert anyámnak el kellett mennie valahova, megkérte, vigyázna rám. És jött megint a "kis pucám"-játék, s elsősorban a két lábam közti dombocska érdekelte, az a vágás ott alatta. Most a nyögéseken kívül néma maradt, de nagyon nézte azt a helyet. Mukkanni nem mertem most se. Meg máskor se, mikor ugyanez a dolog megismétlődött - és mindig megismétlődött, egészen, míg az apró szemű legény nálunk lakott, végig. De hát kicsi voltam még, nem sokat bántam az egészet, nem is gondolkoztam rajta soha utóbb. Ma azonban tudom már, mi volt ez, így nevezem ezt a lakatosinast "első szeretőmnek". A másik ágyrajáróról később mesélek majd. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
akik fiatalságukban a legbuzgóbban teszik szét s még széjjelebb a lábukat, öregségükben annál áhítatosabban kulcsolják imára kezüket. Nálam e széttárások és kulcsolások így semminek sem kulcsai. Egyszerűbbre foghatjuk. Hamar belekóstoltam a kurválkodásba, aztán jött minden, aminek jönnie kellett - és de jól jött! -, és jött mindenhol: ágyban, asztalon, széken, padokon, nyirkos falnak döntve, fűben heverve, sötét kapualjakban, lakosztályokban (ah, chambres separées!), vonaton első-, másod-, harmadosztályon, laktanyában, bordélyházban, sitten, ám mindebből semmit, de semmit meg nem bántam soha. Persze, eljárt felettem az idő, lassan fogyatkoznak a gyönyör képességei a sokat próbált test különféle tájain; mit mondjak, virultam és elvirultam, jómódú vagyok mindeközben, csak olyan, de olyan magányos. Annak ellenére azonban, hogy az igaz istenhitet soha ki nem fetrengtem magamból, bűnbánatra nem fanyalodom! Itt se kerteljünk. Én, aki a nyomor virágaként láttam meg a napvilágot, szépséges és mohó testem jóvoltából mindvégig a fényben éltem. Nem is tudnám megmondani, mily hamar, igen, szélsebesen felébredtek porcikáimban a bűnök kezdeményei, aztán rajta! Rajtam! Rajtuk!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
akik fiatalságukban a legbuzgóbban teszik szét s még széjjelebb a lábukat, öregségükben annál áhítatosabban kulcsolják imára kezüket. Nálam e széttárások és kulcsolások így semminek sem kulcsai. Egyszerűbbre foghatjuk. Hamar belekóstoltam a kurválkodásba, aztán jött minden, aminek jönnie kellett - és de jól jött! -, és jött mindenhol: ágyban, asztalon, széken, padokon, nyirkos falnak döntve, fűben heverve, sötét kapualjakban, lakosztályokban (ah, chambres separées!), vonaton első-, másod-, harmadosztályon, laktanyában, bordélyházban, sitten, ám mindebből semmit, de semmit meg nem bántam soha. Persze, eljárt felettem az idő, lassan fogyatkoznak a gyönyör képességei a sokat próbált test különféle tájain; mit mondjak, virultam és elvirultam, jómódú vagyok mindeközben, csak olyan, de olyan magányos. Annak ellenére azonban, hogy az igaz istenhitet soha ki nem fetrengtem magamból, bűnbánatra nem fanyalodom! Itt se kerteljünk. Én, aki a nyomor virágaként láttam meg a napvilágot, szépséges és mohó testem jóvoltából mindvégig a fényben éltem. Nem is tudnám megmondani, mily hamar, igen, szélsebesen felébredtek porcikáimban a bűnök kezdeményei, aztán rajta! Rajtam! Rajtuk!
Közben valami bennem is feltámadt, mit tudom én, valami érzés, ezt eddig nem ismertem. Végül a Ferdl abbahagyta a nudligyúrást, a kezembe adta a furkóját - "Fogd a tököm! Fogd a tököm!", ezt hörögte -, jó, hát a tökét, ezen kicsit vigyorogtam magamban, de akkor láttam már, megjelenik valami kis rezgő gyöngyszem a "tök" végén, valami ragacsos micsoda, ahogy odanyomta a kezembe: "Mocskold a mancsod! Mocskold a man...csod..." - ezt zihálta. Meg hogy: "Te kis mocsokmancsú!" És akkor a tök - a furkó - bőrét hátrahúzta, és azt suttogta: "Itt a makkom! Makkolj, kis disznó!" Hát "makkoltam", ami abból állt, hogy visszahúztam, megint legyűrtem a bőrt rajta, a makkon, és olyan rózsaszínű volt, a legszívesebben azt mondtam volna, rózsabimbó... és puszi, puszi... és jött megint egy kis csepp, amire a Ferdl azt mondta: "A gecim... te kis geci..." Ezt nem egészen értettem. Az a geci? Vagy én vagyok a geci? De egy pillanatra bal felé sandítottam, és azt láttam, az Annán a Franz igencsak mozog, előre-hátra, mint a dugattyú. Az arca vörös volt, jó, hát az imént a Ferdlé is. Anna sápadt arcába is jutott-futott valami vér, azt hittem, rosszul lett. Akkor egyszerre elcsitultak, feküdtek így pár pillanatig, alul a már nem vonagló Anna, rajta a dugattyúzást ernyedten abbahagyó Franz, s hirtelen felpattantak.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 30. csütörtök 22:24
Az egyik valami lakatosinas volt, fekete hajú, bánatos arcú, a szeme igen apró volt, orcája csaknem mindig kormos. Mi,
De meghallhatta, jön haza anyám, hát visszatett illedelmesen a padlóra. Pár nap múlva megint hamarább jött haza a lakatoslegény, s mert anyámnak el kellett mennie valahova, megkérte, vigyázna rám. És jött megint a "kis pucám"-játék, s elsősorban a két lábam közti dombocska érdekelte, az a vágás ott alatta. Most a nyögéseken kívül néma maradt, de nagyon nézte azt a helyet. Mukkanni nem mertem most se. Meg máskor se, mikor ugyanez a dolog megismétlődött - és mindig megismétlődött, egészen, míg az apró szemű legény nálunk lakott, végig. De hát kicsi voltam még, nem sokat bántam az egészet, nem is gondolkoztam rajta soha utóbb. Ma azonban tudom már, mi volt ez, így nevezem ezt a lakatosinast "első szeretőmnek". A másik ágyrajáróról később mesélek majd.
gy
tartottunk tőle. Örökké olyan hallgatag volt ez a legény. Mármost hogy egy délután hazaérkezett, engem egyedül talált a lakásban - ötéves lehettem, a padlón kuporogva játszottam éppen. Anyám a két testvéremmel a Fürstenfelden volt, apám meg még a műhelyben. A lakatoslegény felkapott, az ölébe ültetett. Kapálózni kezdtem, már-már kiabáltam volna, de ő halkan azt mondta: "Hékám, te! Nem csinyálok néked semmit én." Annyit azért "csinyánt", hogy szép csínján fölemelintette a szoknyácskámat, aztán nézte, mint fekszem meztelenül a térdén. Nagyon féltem tőle, de mukkanni se mertem. Hang annyi volt csak, hogy a fekete legény nyögdelni kezdett, és olyasmiket hajtogatott, hogy: "Kis pucám... kis pucám..." alf
er alf
ek alf
ekDe meghallhatta, jön haza anyám, hát visszatett illedelmesen a padlóra. Pár nap múlva megint hamarább jött haza a lakatoslegény, s mert anyámnak el kellett mennie valahova, megkérte, vigyázna rám. És jött megint a "kis pucám"-játék, s elsősorban a két lábam közti dombocska érdekelte, az a vágás ott alatta. Most a nyögéseken kívül néma maradt, de nagyon nézte azt a helyet. Mukkanni nem mertem most se. Meg máskor se, mikor ugyanez a dolog megismétlődött - és mindig megismétlődött, egészen, míg az apró szemű legény nálunk lakott, végig. De hát kicsi voltam még, nem sokat bántam az egészet, nem is gondolkoztam rajta soha utóbb. Ma azonban tudom már, mi volt ez, így nevezem ezt a lakatosinast "első szeretőmnek". A másik ágyrajáróról később mesélek majd.
Azt nem láttam.
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 30. csütörtök 22:23
van egy resze a sorozatnak,amelyik a magyar pusztan jatszodik,huszarokkal baszik a vagtato lovon
hogy tudok dvd-t elküldeni hozzatok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 30. csütörtök 22:25
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Azt nem láttam.
Jóéjszakát mindenkinek,viszlát holnap!
Szep joo napot mindenkinek!Tegnap sajnos eleg sok munkam volt,azert nem szoltam bele csevegesetekbe!
na megyek visszaolvasni...ma remelem tobb idom lesz
na megyek visszaolvasni...ma remelem tobb idom lesz
sziasztok,jóreggelt!
jóregg!
van két textilből varrott adventi kalendáriumunk, az egyik mikulást a másik karácsonyfát ábrázol. 24 zseb van rajta, és mivel ma 1-e van, ezért megkapták az első ajándékot a
(ckm-et már tavaly nézegetett a balcsin)
és akkor így most szexet is kanyarítottam "MmePrune nevelési percei" rovatunkba
van két textilből varrott adventi kalendáriumunk, az egyik mikulást a másik karácsonyfát ábrázol. 24 zseb van rajta, és mivel ma 1-e van, ezért megkapták az első ajándékot a
gy
.idén megkapják sorban egy 54 dbos mini puzzle részeit, amely szenteste reggelére lesz teljes (értelemszerűen).és még a 10 éves is úgy tudja, hogy a manók rakják tele a kalendáriumot, meg a jézuska hozza az ajándékot. sőt tavalyig még a fát is a jézuska hozta.néha kétségeim támadnak, hogy kell-e még hülyíteni őt, de amikor megkérdezi, hogy az osztálytársainak a szüleik veszik az ajándékot, és hogy nálunk is így van-e, akkor azt mondom, hogy nem tudom, hogy kerül a fa alá, de én bizony nem veszek semmit. ma reggel úgy döntöttem, hogy kitolom addig a alf
er alf
ek alf
eimgy
, amíg lehet, vagy amíg van értelme. olyan hamar fel kell nőniük a mai alf
er alf
ek alf
kortgy
, legfeljebb előbb tudja meg, hogy nincs gólya, mint azt, hogy nincs jézuska. azt már szerintem úgyis tudja. jah, és cuncus: valamelyik nap alapos takarítást végeztem a szobájában ágyelhúzással, és nem volt playboy eldugva:):):):) alf
er alf
ek alf
eknek(ckm-et már tavaly nézegetett a balcsin)
Jó reggelt!
Megint köd van....
Megint köd van....
Napsütéses jó reggelt kívánok mindenkinek, ehelyett a szutyok köd helyett :)
Pille fia titokban gg-t néz, a tiéd úgy hiszi, hogy manók hozzák az ajándékot...
Az én
2006. 12. 01. péntek 08:05
Az én
gy
egyelőre fél a télapótól :-)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 01. péntek 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
er alf
ek alf
em
jóregg!
gy
.idén megkapják sorban egy 54 dbos mini puzzle részeit, amely szenteste reggelére lesz teljes (értelemszerűen).és még a 10 éves is úgy tudja, hogy a manók rakják tele a kalendáriumot, meg a jézuska hozza az ajándékot. sőt tavalyig még a fát is a jézuska hozta.néha kétségeim támadnak, hogy kell-e még hülyíteni őt, de amikor megkérdezi, hogy az osztálytársainak a szüleik veszik az ajándékot, és hogy nálunk is így van-e, akkor azt mondom, hogy nem tudom, hogy kerül a fa alá, de én bizony nem veszek semmit. ma reggel úgy döntöttem, hogy kitolom addig a alf
er alf
ek alf
eimgy
er alf
ek alf
kortgy
, legfeljebb előbb tudja meg, hogy nincs gólya, mint azt, hogy nincs jézuska. azt már szerintem úgyis tudja. jah, és cuncus: valamelyik nap alapos takarítást végeztem a szobájában ágyelhúzással, és nem volt playboy eldugva:):):):) alf
er alf
ek alf
Nem tudom figyeltétek e a tegnapi dalszöveg leglényegesebb sorát:)
"Egyszer mindenki elmegy :)
Hát nem tündibündi :):):) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 30. csütörtök 19:34
"Egyszer mindenki elmegy :)
Hát nem tündibündi :):):) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Íme magyarul (bár olyan, mintha gépi fordítás lenne, mert nagyon béna, de a neten így találtam csak meg):
Egyszer elszállnak a madarak
Az utcáink nap nélkül maradnak
A férfi ki fogja kísérni a nőt
Sokáig fog állni a szélben
Egyszer mindenki elmegy
Az élet útján
A váláson csak mondja a szív
Én még visszajövök
Most adio
Most adio
És ki tudja hol?
És ki tudja mikor?
Egyszer elszállnak a madarak
Az utcáink nap nélkül maradnak
A férfi ki fogja kísérni a nőt
Sokáig fog állni a szélben
Egyszer mindenki elmegy
Az élet útján
A váláson csak mondja a szív
Én még visszajövök
Most adio
Most adio
És ki tudja hol?
És ki tudja mikor?
Sziasztok. Jó reggelt mindenkinek.
Általában, ha kemény magról van szó, akkor a csonthéjas gyümölcsök jutnak az eszembe:)
Bár ott is van kívétel, pl a papírhéjú dió :):):) (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 30. csütörtök 22:07
Bár ott is van kívétel, pl a papírhéjú dió :):):) (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
valami igazad van,mintha már beszéltünk volna egy bizonyos kemény magról...
Szilva, azért vigyázz azzal a
Lehet úgy is
Én a mai napig
2006. 12. 01. péntek 08:05
gy
, mert komoly csúfolódás meg utálkozás lehet az ilyenből az iskolában. Azt meg egy alf
er alf
ek alf
korralgy
se kívánja senki. alf
er alf
ek alf
nekLehet úgy is
gy
a kis emberpalánta, hogy tudja, hogy anyu és apu a mikulás mega jézuska. alf
er alf
ekÉn a mai napig
gy
érzem magam, ha hazamegyek, pedig már rég nem hiszek se a gólyában se a télapóban:)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 01. péntek 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
er alf
ek alf
nek
jóregg!
gy
er alf
ek alf
eimgy
er alf
ek alf
kortgy
er alf
ek alf
Surdi, kihagytad, hogy az autód szélvédőjére tapadva állandó díszként szállítasz engem:
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
enyém idei listája:
gémboj kártyával, GTA vice Cityi, Norbi egéseges táplálkozás könyv, egy nagy távírányítós kamion nagy és 60-al menjen. csak enyi. m. o. 4/a
feléről fogalmam sincs, és mondanom sem kell, szerintem ebből semmit nem kap meg:):):):):)
gémboj kártyával, GTA vice Cityi, Norbi egéseges táplálkozás könyv, egy nagy távírányítós kamion nagy és 60-al menjen. csak enyi. m. o. 4/a
feléről fogalmam sincs, és mondanom sem kell, szerintem ebből semmit nem kap meg:):):):):)
Tökéletesen egyetértek veled,csak nem akartam Prune nevelési módszereibe beleszólni.
Mindenesetre elgondolkodtató mi a nagyobb csalódás egy
2006. 12. 01. péntek 08:27
gy
számára:hogy nincs jézuska,avagy a szülei hazudtak neki...
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 12. 01. péntek 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
er alf
ek
Szilva, azért vigyázz azzal a
Lehet úgy is
Én a mai napig
gy
, mert komoly csúfolódás meg utálkozás lehet az ilyenből az iskolában. Azt meg egy alf
er alf
ek alf
korralgy
se kívánja senki. alf
er alf
ek alf
nekLehet úgy is
gy
a kis emberpalánta, hogy tudja, hogy anyu és apu a mikulás mega jézuska. alf
er alf
ekÉn a mai napig
gy
érzem magam, ha hazamegyek, pedig már rég nem hiszek se a gólyában se a télapóban:)
alf
er alf
ek alf
nek
Tudod para nálunk ez úgy volt, hogy a szüleim elmondták, hogy a kistestvérem ezt nem tudhatja még meg, így titokben kellett tartanom. És ugye ez izgi volt, hogy csak én tudom, ő meg nem. Így sose gondolkodtam azon, hogy a szüleim hazudtak. Különben is hányszor van az, hoyg a szülő nem mond igazat a
2006. 12. 01. péntek 08:30
gy
. Mégse hazudik, csak kicsit füllent :)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 12. 01. péntek 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
er alf
ek alf
nek
Tökéletesen egyetértek veled,csak nem akartam Prune nevelési módszereibe beleszólni.
gy
számára:hogy nincs jézuska,avagy a szülei hazudtak neki...
alf
er alf
ek

Gennyzsakszem

zmsoonliti